Στρατηγική συμμαχία Fujitsu Technology Solutions και NetApp για Ελλάδα και Κύπρο

Σε στρατηγική συμμαχία προχώρησε η Fujitsu Technology Solutions με την NetApp στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιριών, η Fujitsu θα διανέμει προϊόντα και λύσεις αποθήκευσης (storage) στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η Fujitsu, ως η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρία υποδομών πληροφορικής, συμβάλλει με τη συνεργασία αυτή, στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας των καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών της NetApp στην αγορά.

“Η NetApp είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στη διεθνή αγορά της πληροφορικής. Η στρατηγική αυτή συνεργασία έρχεται να ενδυναμώσει τις λύσεις της Fujitsu στο χώρο των αποθηκευτικών μέσων (storage). Προσφέρουμε στους πελάτες μας όλες τις επιλογές για μια αξιόπιστη, ευέλικτη και δυναμική πληροφοριακή υποδομή ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις τους» δήλωσε ο κ. Διονύσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu Technology Solutions για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.

“Η συνεργασία με τη Fujitsu αποτελεί τμήμα της στρατηγικής μας. Η ενίσχυση της διαθεσιμότητας των προϊόντων και λύσεών μας σε περισσότερους συνεργάτες θα ενισχύσει την παρουσία μας στην τοπική αγορά και θα συμβάλλει στο στόχο να πετύχουν οι πελάτες της NetApp να είναι γρήγοροι και αποδοτικοί” είπε ο Juan de Zulueta, Vice President Alliances and Channels EMEA της NetApp.

Η συμφωνία διανομής δίνει τη δυνατότητα στη Fujitsu και στους μεταπωλητές της να επωφεληθούν από το πρόγραμμα συνεργατών NetApp Partner Program, που περιλαμβάνει εκπαίδευση για τις λύσεις, τη διαμόρφωση και εγκατάσταση συστημάτων αποθήκευσης. Ταυτόχρονα, η εταιρία θα προσεγγίσει νέους μεταπωλητές που ενδιαφέρονται για τις λύσεις NetApp και θα τους υποστηρίξει στην παροχή επιπρόσθετων λύσεων της Fujitsu Technology Solutions.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Fujitsu IBM

Fugaku: Ο πιο γρήγορος υπερυπολογιστής στον κόσμο βρίσκεται στην Ιαπωνία

Μπορεί το όνομά του Fugaku να μη σας λέει πολλά, αλλά τα 442 petaflops της υπολογιστικής του ισχύος υπόσχονται τα… πάντα.

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.

Business Fujitsu Lenovo

Lenovo: Ενδιαφέρεται για το τμήμα υπολογιστών της Fujitsu

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, η Lenovo ενδιαφέρεται να αποκτήσει το τμήμα των υπολογιστών της Fujitsu. Αυτή την στιγμή η Lenovo είναι ο μεγαλύτερος πωλητής PC στον κόσμο, και αν αυτή η αγορά συμβεί, τότε θα καθιερώσει ακόμη περισσότερο την θέση της στην παγκόσμια αγορά.