Game of Drones! Η πιο επική μάχη της ιστορίας έρχεται στη Media Markt

H Μedia Markt, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη μάχη όλων των εποχών. The Game of Drones, μια σειρά από συναρπαστικές αναμετρήσεις επικών διαστάσεων με μοναδικά προϊόντα που αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

, Game of Drones! Η πιο επική μάχη της ιστορίας έρχεται στη Media Markt

Εννέα μονομάχοι από κάθε «βασίλειο» της Ελλάδας θα εμφανιστούν στο πεδίο της μάχης με μόνα όπλα τα drones εδάφους και αέρος. Στόχος τους να καθίσουν αναπαυτικά στον πολυπόθητο θρόνο αφού έχουν επικρατήσει των αντιπάλων τους. Οι αναμετρήσεις αναμένεται να είναι σκληρές αφού ο θρόνος χωράει μόνο έναν Βασιλιά των Drones.

Πρόκειται για διοργάνωση όπου οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στο χειρισμό drones, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου 2015 στο κατάστημα της εταιρείας στο Ρέντη.

Στο αγωνιστικό μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άτομα και από τα εννέα γεωγραφικά διαμερίσματα/«βασίλεια» της Ελλάδας (Κρήτη, νησιά Αιγαίου, Πελοπόννησος, νησιά Ιονίου, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρος, Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη)μέσω της σελίδας Facebook της Media Markt είτε μέσω του microsite www.MMGameOfDrones.gr μέχρι και την Τρίτη 13/10 στις 16:00. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με κλήρωση.

Στη μεγάλη μάχη στο κατάστημα του Ρέντη, η πρώτη διαδικασία προβλέπει δοκιμασίες με drone εδάφους ακολουθώντας διαδρομή με εμπόδια, ενώ στο μεγάλο τελικό οι μονομάχοι θα αγωνιστούν με drone αέρος. Ο μονομάχος που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα ανακηρυχθεί Βασιλιάς των Drones.

Οι φίλοι της Media Markt που βρίσκονται στην Αθήνα μπορούν να επισκεφθούν τη «ζώνη του πυρός» την ημέρα της μάχης και να παρακολουθήσουν τις μονομαχίες από κοντά. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Γιώργος Λιανός και Λάουρα Νάργες, ένα δίδυμο γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια το οποίο πρόκειται να «απογειώσει» τους παρευρισκόμενους. Κατά τη διάρκειά της θα γίνει κλήρωση για το κοινό ενός smartphone τελευταίας τεχνολογίας ενώ θα προσφερθούν και πολλά άλλα δώρα.

Η Media Markt ενώνει την Ελλάδα σε μία μεγάλη δράση, επιστρέφοντας τη διασκέδαση εκεί που πραγματικά ανήκει, στην καρδιά της τεχνολογίας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.