Εκπτώσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), στον ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να αποκτήσει Smartphones, Τablets, Laptops, τηλεοράσεις, δημοφιλή παιχνίδια και αξεσουάρ σε προνομιακές τιμές. Ειδικότερα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ, οι καταναλωτές θα βρουν Smartphones με εκπτώσεις έως 55%:

• ΑLCATEL One Touch Fire C τώρα 69€ από 85€
• HTC DESIRE 300 τώρα 109€ από 169€
• MLS iQTalk Fingerprint τώρα 134€ από 299€
SAMSUNG Galaxy Core 2 τώρα 169€ από 199€
• LUMIA 930 τώρα 499€ από 599€ και μαζί δώρο το νέο Xbox One 500GB αξίας 399€.

Στα Τablets υπάρχει σε προσφορά το ALCATEL ONE TOUCH POP8 3G στα 159€ από 199€, το SAMSUNG GALAXY TAB 4 8.0 4G στα 349€ από 399€, και το SONY XPERIA Z2 4G στα 449€ από 649€.

Εκπτώσεις έως 17% περιμένουν και όσους επιλέξουν πακέτο σύνδεσης καρτοκινητής WHAT’S UP NOKIA 220, με δωρεάν 10€ αρχικό χρόνο ομιλίας, μόνο 49€ από 54€ και COSMOTE Internet On The Go με κάρτα Full Pack μόνο 29€ από 35€.

Επιλεγμένα Laptops, φθηνότερα έως 38%, όπως το Toshiba Satellite L50-B-1C9 τώρα με 419€ από 469€, και το Dell Inspiron 5537 τώρα με 549€ από 889€.

Προνομιακές είναι οι τιμές και στις Τηλεοράσεις, με έκπτωση ως και 20%, καθώς οι καταναλωτές θα βρουν την SMART TV Panasonic TX-50AS500Ε LED HD 50″, τώρα 399€ από 499€, και την SMART TV Samsung UE40H5500 με 419€ από 469€.

Σε ότι αφορά το gaming θα βρείτε το Nintendo DSi XL Dark Brown με 69€ από 99€. Επίσης, κορυφαίοι τίτλοι για όλες τις κονσόλες, όπως το Destiny (Xbox one) στα 24,90€ από 69,90€, το Call of Duty:Advance Warfare (PS4) στα 57,90€ από 64,90€, τα Pokemon Χ & Y στα (Nintendo 3DS) στα 19,90€ από 49,90€, το Pro Evolution Soccer 2015 (PS3) στα 44,90€ από 49,90€.

Εκπτώσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Εκπτώσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cosmo21

Νταξει..Απο ολες αυτες η LUMIA 930 τώρα 499€ από 599€ και μαζί δώρο το νέο Xbox One 500GB αξίας 399€ αξιζει οσο καθε αλλη γτ ακομα και στο skroutz δεν τα παιρνεις με λιγοτερα απο 700 και εδω τα παιρνεις με 500…good deal..

Tom

Σωστος ο cosmo. Αν καποιος θελει αυτα τα δυο απλα τρεχτεεε. Εγω αν ημουν πιο οκ οικονομικα αυτη τη στιγμη χτυπαγα σημερα κιολας

Nickolas

Όντως 930 και Xbox μαζί τρελή προσφορά αξίζει. Εγώ πάντως περιμένω αύριο το Wii u μαζί με 3 παιχνίδια στα 200 ευρώ από Γερμανό.

Ιωάννης jb

Ρε κάτι δε πάει καλά εδώ!!!
Λογικά θα είναι λίγα τα κομμάτια! νομίζω θα γίνει σφαγή για lumia 930 και xbox μαζί.
Είναι δυνατόν μόνο στα 5 κατοστάρικα να πάρεις και κινητήρα και κονσολάρα????
Η sony γιατί δε βγάζει κάτι ανάλογο? Θα γούσταρα τρελά να μου πουν z3 και ps4 μαζι!!!
και 600 και 700 να τα είχαν τα έδινα….

RigoMS

Πριν λίγες μέρες η Microsoft με τις εκδόσεις των lumia 930 & 830 ανακοίνωσε ότι τα υπόλοιπα χρήματα κοστίζουν πλέον 499&399 αντίστοιχα.ξαφνικά ο Γερμανός ονοιρευτηκε ότι το Lumia 930 έχει ακόμα 599…όσοι πρόλαβαν την wind και την Vodafone το πήραν 299…ο Γερμανός με την πολιτική που έχει (πάρε iPhone η Samsung αλλιώς τίποτα) εκεί θα τα έχει στις αποθήκες….

Tom

Καλα ιωαννη αν το κανε αυτο η sony, θα υπηρχαν θανατοι!

AngelsVenom

Στο κατάστημα δεν αναγράφεται κάτι για xbox one,. Μήπως είναι λάθος ή εξαφανιστήκανε όλα;

Κώστας Βλαχάκης

AngelsVenom, Καλύτερα να επισκεφτείς κάποιο φυσικό κατάστημα και να τους ζητήσεις να κοιτάξουν το απόθεμα στον υπολογιστή. Θα σου απαντήσουν άμεσα και σίγουρα.

AngelsVenom

Κατανοητόν. Ευχαριστώ πολύ.

o.k.man

Εκπτώσεις ΟΛΛΑΝΔΟΣ !

fotis

Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών του γερμανού αλλά δεν είχαν κάποια ενημέρωση για την προσφορά για το lumia 930 + xbox one μόνο μου είπαν σκετη συσκευή στα 499ε..

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, πηγαίντε σε ένα κατάστημα και ρωτήστε και δείξτε τους τη σελίδα του Techblog! Όχι από το τηλέφωνο.

Φανης

https://www.e-germanos.gr/e-germanos/middle/showMiddle.eg?selectedCategoryId=91

Μια χαρα υπαρχει προσφορα, και στο Χαλανδρι που ρωτησα σημερα, το ξερανε κανονικα. Εχουνε αποθεμα μου ειπανε, “με παραγγελια” ομως, οχι αμεσα στο καταστημα. Αν το ζητουσα σημερα, αυριο-μεθαυριο θα το ειχα, μου ειπανε..

Tom

To lumia me to xbox ΔΕΝ ισχύει. Γενικά οι προσφορές μου είπαν ήταν μέχρι τις 10 και η αλήθεια είναι ότι την συγκεκριμένη προσφορά με το κινητό και την κονσόλα την είχα δει αρκετές μέρες πριν όταν έπαιζε και η προσφορά της Wind. Μόλις βγήκα από το κατάστημα.

Apostolis

Ρε Κώστα πήγα σε Γερμανό και μου είπαν ότι δεν υπάρχει αυτή η προσφορά!μπορεις σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις τι γίνεται

Tom

Τι σοι ασυνενοησια ειναι αυτη;

Γιώργος Κ.

Παιδιά θυμάμαι ότι και η Σονυ είχε κάνει ανάλογη κίνηση με Ζ3 και δώρο ps4 στα 600ε. Αν δεν κάνω λάθος

Ιωάννης jb

Εγώ πήγα σε ένα κατάστημα!!! Είχε μέσα 4 άτομα προσωπικό και οι 4 καθόταν!!!
Ρωτάω τον πρώτο δε ξέρω μου λέει κοιτάει και στο κομπιούτερ δεν υπάρχει τέτοια προσφορά τα ίδια μου είπαν και οι υπόλοιποι!!!! Συγνώμη γερμανέ αλλά ή τα άτομα που προσλαμβάνεις είναι γίδια ή υπάρχει συνεννόηση μπουζούκι ή μας δουλεύετε. διαλέξτε και πάρτε αυτό που σας αρέσει @@@

John

Μεγαλυτερα βοδια απο υπαλληλους σε καταστηματα κινητων και κυριως του Γερμανου δεν υπαρχουν. Ειναι δυνατον να εργαζεται καποιος σε καταστημα τετοιου τυπου και να μην γνωριζει τις προσφορες για τα προιοντα, αλλα ακομα και τα ονοματα των προιοντων τα οποια πουλαει το καταστημα?!

Χθες πηγε ο αδερφος μου να αγορασει την Pokemon Υ, η οποια οπως ειναι φυσικο (LOL) για τον Γερμανο δεν ηταν διαθεσιμη στο καταστημα. Και στα 2 καταστηματα που πηγε λοιπον, οταν ρωτησε τους υπαλληλους αν υπαρχει, την αναζητησαν στο pc ως Pokemon “WHY”(!).

Why the hell did you hire them Mr. Germanos??!!

Apostolis

Εγώ πάντως την έκανα τη παραγγελία και την Τρίτη θα το πάρω Κώστα σε ευχαριστω πολύ για την ενημέρωση παιδιά οποίος το θέλει γρήγορα γιατί τελειώνουν τα κομμάτια

Johnjohn

Ante na teleiwsei i prosfora na iremisw…gt siga mi prolavw 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.