Tech Smart, Screen Comparison (Galaxy Note, iPhone 4, Nokia N9, Xperia Arc) από το Getitnow.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Getitnow.gr φέρνει σε αντιπαράθεση τέσσερα διαφορετικά κινητά τηλέφωνα, τέσσερις διαφορετικές τεχνολογίες οθόνης. Βάζει πλάι-πλάι και σχολιάζει την Super AMOLED του Samsung Galaxy Note, την AMOLED του Nokia N9, την Retina του iPhone και την LCD του Sony Ericsson Xperia Arc. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Ποια είναι η καλύτερη τεχνολογία οθόνης;

, Tech Smart, Screen Comparison (Galaxy Note, iPhone 4, Nokia N9, Xperia Arc) από το Getitnow.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

retina………… the best

Nickolas

Μια χαρά είναι όλα, το Note όντως λόγω της μεγαλύτερης ανάλυσης είναι το πιο καθαρό. Ωστόσο προσωπικά περισσότερο απ’ολα μου αρέσει το Ν9 ειδικά στο τέλος που τα έχει στη σειρά τα χρώματα είναι απίστευτα και φαίνεται η οθόνη σα ζωγραφιστή.

Lefteris Grigoriadis

Πιστεύω ότι η Super AMOLED άσχετα από πια εταιρία την έχει, είναι η καλύτερη οθόνη. Μέτα είναι η AMOLED , μετά η Retina που είναι μια LCD με πολύ υψηλή ευκρίνεια και μετά η LCD του Sony.

enigma

N9…πολύ καθαρή εικόνα

Teo

Σαν τον φτωχό συγγενή είναι το iphone χαχαχα!!!!!

Μιχαήλ Αντώνης

Απο το βίντεο σίγουρα έχουμε μια ιδέα για την οθόνη του κάθε κινητού. Δυστυχώς όμως είναι η μισή αλήθεια. Παίζουν πολλά ρόλο. Απο τον φωτισμό του δωματίου, μέχρι και την ποιότητα του βίντεο (Π.χ. ενα βίντεο 720p μόνο το Note μπορεί να το δείξει σωστά). Έχωντας δεί όλα τα κινητά στο βίντεο απο κοντά, αποφάσισα και αγόρασα το Note.

Δε ξέρω το κατα πόσο είναι “σωστό” να συγκρίνεται μόνο η οθόνη σε ένα κινητό. Υπάρχουν άλλα ποιό σημαντικά χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να κοιτάει κάποιος οταν πάει να αγοράσει ενα smartphone.

nektarios

****HD**** Super Amoled και οχι απλα Super Amoled! !Galaxy Note

Solon

Φοβερή ποιότητα απεικόνισης από το N9, είναι σαφώς η καλύτερη οθόνη. Μετά έρχεται του Note με διαφορά από τα άλλα 2 που συναγωνίζονται για την τελευταία θέση. Στο video αυτό φαίνεται καθαρά το πόσο παροχημένη είναι πλέον η οθόνη του iPhone που παρά τη μεγάλη της ανάλυση στο video αποδίδει τη χειρότερη εικόνα από τα 4 κερδίζει όμως το Sony στο τελικό στατικό πλάνο με τις οθόνες εκκίνησης.
Από αυτό το video αποδυκνύεται ξεκάθαρα πως δεν είναι μόνο το πάνελ που κάνει μια οθόνη, αφού η Nokia δεν φτιάχνει δικά της πάνελ, αλλά το συνολικό καλιμπράρισμα της οθόνης κατα τη διάρκεια της παραγωγής.

vitalogy

Η retina ειναι πιο κορυφαια απο super amoled κατα την γνωμη μου αλλα και απο σοβαρες μετρησεις που εχουν γινει.

ΚΩΣΤΑΣ

το N9!!!!!!

bill1989

iphone σιγουρα τελευταιο(δεν φαινονται καν τα βραχια στο βιντεο και υπαρχει θολουρα οταν δειχνει τα νερα)..galaxy note αναγκαστικα πρωτο(5΄ hd οθονη) ..τωρα για n9 και arc τυχαινει να τα χω δουλεψει απο κοντα και γνωμη μου οτι το arc νικαει..

techviewGr (iPhonias)

το Ν9 εχει μακραν καλυτερη οθονη (να φανταστητε οτι ως κινητο δεν μου σρεσει καθολου και το λεω αυτο) αλλα πιστευω οτι το ΝΟΤΕ θα σε ικανοποιει περισσοτερο για ευωοητους λογους (ιντσες, αναλυση κα)

Χρήστος

Ν9 – Note – Arc – Iphone

kostis

Galaxy Note…κορυφαια αναλυση – κορυφαια οθονη….

Ifigeneia

Καταρχην ειναι λαθος η συγκριση απο την αρχη.Διαφορετικες αναλυσεις οθονης το ενα με το αλλο πως τα βαζουμε διπλα διπλα? Απλα δεν γινεται. Και μετα παιζουνε ρολο αλλα πραγματα. Αλλα Iphone και Arc που τα εχω και τα 2 το Arc βγαινει μακραν καλύτερο απο το μηλο. Το samsung το προσπερναω ειναι διαφορετικης κατηγοριας κακος ειναι στην συγκριση αυτη. Ta nokia ποτε δεν με ικανοποιησαν δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα δεν το προτιμο.

kalliopi

απ οτι δειχνει το video προφανως το note κερδιζει λογω αναλυσης αλλα δεν το βαζω καν στην κατηγορια κινητα. Εντυπωσιακο ειναι το Ν9 ειδικα στην ζωντανια των χρωματων τομεας στον οποιο το iphone ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ. Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω πως καποιος μπορει να βγαζει το Iphone πρωτο. Δεν μιλαμε για το ποιο ειναι καλυτερο κινητο, καθαρα για οθονη μιλαμε. Και οντως το αποτελεσμα ειναι περιεργο μιας και το Ν9 και χαμηλοτερη αναλυση εχει και 2 subpixel αντι για 3. Προφανως παιζουν και αλλα πραγματα ρολο

spiros

Galaxy note….. the king!!!!

fred

note..κυριως για την αναλυση που εχει..

Μάριος

Χωρίς να δω τα σχόλια και χωρίς να μου αρέσουν ιδιαίτερα τα NOKIA (μάλλον το αντίθετό) σκεφτόμουν ότι το Ν9 πραγματικά είναι σαφώς καλύτερο από τα υπόλοιπα με το Samsung 2o και το iphone τελευταίο. Χαίρομαι που τα σχόλια τα οποία διάβασα μετά επιβεβαίωσαν αυτό που σκεφτόμουν.

Φυσικά πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι το χαμηλής ανάλυσης video το οποίο σίγουρα δεν μας δίνει την πραγματική εικόνα για την καθαρότητα της κάθε οθόνης τομέας στον οποίο το iphone διαπρέπει. Για αυτό πιστεύω τελικά το καλύτερο είναι από κοντά σύγκριση για να είμαστε σίγουροι =)

AnakinSkywalker

1. N9

2. Note

3. Arc

4. iPhone

michalis_mclaren

Καλά το Note είναι υπερκορυφαίο και μακράν σε άλλη κατηγορία αλλα αν ήμουν φοιτητής να έχει νόημα να το πάρω θα το έπαιρνα!!! Που χρόνος για τέτοια? μια χαρά το galaxy S I9000 ακόμη! ……και ως απάντηση πιο πάνω φίλου ΝΑΙ είναι τεράστιος λόγος η οθόνη να πάρεις κινητό! Είναι αυτό που βλέπεις όλη μέρα μπροστά σου!!! Είναι σαν να είναι πατσαβούρα η κοπέλα σου στη μια περίπτωση και στην άλλη βαμμένη με τέλειο πρόσωπο και όμορφα μαλλιά (super amoled). 😛

kalamportzis

Το Ν9 τα ξεφτυλισε τα άλλα! Χαλαρά καλύτερο το Ν9 μετά η παντόφλα και μετά τα άλλα 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.