Google, Ακυρώνεται το event της Δευτέρας λόγω του τυφώνα Sandy

Η Google είχε προγραμματίσει να αποκαλύψει τα Nexus 4 και Nexus 10 τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη, αλλά μόλις έγινε γνωστό ότι το event θα ακυρωθεί λόγω του τυφώνα Sandy. Δεν ξέρουμε πότε θα διεξαχθεί η εκδήλωση με την Google να αναφέρει ότι θα ενημερώσει μόλις έχουν και αυτοί περισσότερες πληροφορίες.

, Google, Ακυρώνεται το event της Δευτέρας λόγω του τυφώνα Sandy

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
3dtv

μλκιες λεμε τωρα? τι δλδ θα παει τυφωνας προς ν.υ. και θα την καταστρεψει? κατι αλλο σχεδιαζουν αυτοι…

Charis

Μηπως δεν φταιει ο τυφωνας;; Και ψαχναν προφαση;;

Kostas

Καλα ρε Google , ολόκληρη Αμερικη αλλού δεν έχεις να πας ;;

Και τωρα δόθηκε ακόμη μια αναβολή στην πτώση της τιμης του samsung galaxy nexus !!

Ματίνα

λογω ρε παιδια… ελληνικά δεν ξέρετε?

Panos7GR

Καλά ρε παιδιά πάτε καλά; Εδώ μιλάμε για τυφώνα και προφανώς προέχει η ασφάλεια των ανθρώπων!!! Κι εσείς νοιάζεστε μόνο για τις συσκευές και μιλάτε για τον τυφώνα μιλάτε λες και είναι μελτεμάκι;;;
Όχι φίλε 3dtv δεν θα καταστραφεί η Nεα Υόρκη, αλλά θα τεθούν σε κίνδυνο όσοι είχαν σκοπό να παραβρεθούν στο event (δημοσιογράφοι, φαν, εκπρόσωποι εταιριών κτλ). Γι αυτό το θα το αναβάλουν.

Εγώ πιστεύω καλά έκαναν και το ανεβαλαν παρά να αλλάξουν περιοχή. Γιατί θα προκαλούσε σύγχυση σε όσους θα ήθελαν να παραβρεθούν και θα είχαν λίγο χρόνο να αναδιοργανωθεί για το event η Google και δεν θα παρουσιάζονταν σωστά οι συσκευές της.

Demis

@Panos7GR bro τι σε παραξενεύει…….. ελλάδα είμαστε κανεις δεν νοιάζεται για κανέναν πέρα από τον εαυτό του………

Ανδρεας

Εγώ διάβασα ότι στο χωρο της εκδηλωσης θα φιλοξενηθουν ανθρωποι που θα εχουν υποστει υλικες καταστροφες απο τον τυφωνα.

Okman

Άσε καλύτερα που το ανέβαλε, γιατί αντί να παρουσιάσει τα nexus, μπορει με τον επικίνδυνο τυφώνα, αυτοί να είχαν παρουσιαστεί στο nexus life !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.