Google, μέχρι 100 εκατ. μπορεί να της στοιχίσουν οι γυμνές celebtrities

Η ιστορία με την διαρροή γυμνών φωτογραφιών από celebrities του Hollywood που προφανώς προήλθαν από το iCloud της Apple και διοχετεύτηκαν μέσω του 4chan και του Reddit όπως φαίνεται δεν θα λήξει έτσι απλά. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπαίνει η Google και όχι η Apple, και κινδυνεύει να πληρώσει αποζημίωση η οποία μπορεί να αγγίξει τα 100 εκατ. δολάρια.

Οι πληροφορίες του Page Six αναφέρουν ότι κάποιες από τις star που είδαν την προσωπική τους ζωή να κάνει τον γύρο του διαδικτύου ανέθεσαν στον πολύ γνωστό δικηγόρο του Hollywood, Marty Singer να τις εκπροσωπήσει και απειλούν τη Google με μηνύσεις οι οποίες θα φτάσουν τα 100 εκατ. δολάρια.

Η μήνυση θα απευθύνεται στην Google διότι δεν αφαίρεσε έγκαιρα τις γυμνές φωτογραφίες από το Blogspot και το YouTube που είναι στην ιδιοκτησία της. Με επιστολή του προς τα στελέχη της Google, Larry Page, Sergey Brin και Eric Schmidt, ο Marty Singer την κατηγορεί για ανήθικη συμπεριφορά και ότι από το υλικό αυτό έβγαλε εκατομμύρια δολάρια.

“Google knows the images are hacked stolen property, private and confidential photos and videos unlawfully obtained and posted by pervert predators who are violating the victims’ privacy rights. Yet Google has taken little or no action to stop these outrageous violations”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή.

οι celebrities κατηγορούν την google, Google, μέχρι 100 εκατ. μπορεί να της στοιχίσουν οι γυμνές celebtrities

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Αυτό το σίριαλ με τις γυμνές φώτο έχει καταντήσει κουραστικό σε σημείο εμετικό. Και γιατί να ενημερωνόμαστε για τα κουτσομπολιά του κάθε ξεκωλου του Hollywood;; Που στο κάτω κάτω είναι marketing tricks και όλοι ξαφνικά ασχολούνται με αυτές. Η ιστορία βρωμάει απ την αρχή! Αν δεν θέλανε να διαρρεύσουν και ήταν τόσο προσωπικά τους δεδομένα, δεν θα τα ανέβαζαν σε έναν σέρβερ στο Διαδίκτυο. Και μην μου πείτε ότι δεν το ξέρανε ότι ειναι άμεσα εκτεθειμένα…

Sot11

Panos7gr +9999999999999 συμφωνώ απόλυτα!! Όλα τα αλλά που λένε είναι δικαιολογίες, αν είναι δυνατόν να βγάζουν γυμνές φωτογραφίες και να τις βάζουν σε cloud! Αλλά άμα είσαι ξεκ@@λο και εκθέσουν τα ρίχνεις άλλου!!!

lolidas

Μα καλα η καθε μια εβγαλε φωτο τον κ@λο της ,τον ανεβασε στους server της apple κλαπηκαν, μοιραστηκαν και πρεπει η google και σε κατˊ επεκταση ολο το διαδικτυο να κυνηγαει τα αρχεια αυτα. 10 βιντεο η links να κατεβασει 1000 καινυργια θα βγουν. Χαμενη υποθεση.

Btw δεν μιλαμε και για καμια σταρ της προκοπης. Ολες εφημερες σταρλετ ( το ιδιο και η ριανα)

kotsos

Έτσι γίνεται με τα κλοπιμαία. Το κακό είναι ότι οι μυστικές ερωτήσεις για τους star του hollywood δεν είναι μυστικές. Αν και από ότι διάβασα δεν κλάπηκαν από κερκόπορτες τις apple άκρη τελικά δεν βρίσκεις με αυτό το θέμα.

i love rihanna

@lolidas λιγα λογια για τη Rihanna(<3) ;p

Alexander

Π@@ταν@ρες ειναι λεφτα θελουν να βγαλουν. Λογικο μου φαινεται.

ariusbb

Αυτό που υπονοησε η Apple είναι ότι όλα αυτά τα βουρλα είχαν κωδικούς πολύ απλούς που απλά τους μαντεψαν.

Το λάθος της Apple ήταν ότι στο site τους δεν είχαν κάποια μέθοδο αντιμετώπισης για brute force attack.

Darth

χάλια μαύρα η Rihanna,

Kostas

Με ποια λογική ρε φίλε το κάνεις αυτό;

Δηλαδή μπαίνει κλέφτης σπίτι σου, σε κλέβει, φεύγει, και μετά κατηγορείς τον γείτονα σου που πήγε βόλτα τον σκύλο του, που δεν έχετε ανταλλάξει ούτε καλημέρα, επειδή δεν τον σταμάτησε.

Ραφαήλ

Ρε παιδιά τι marketing tricks λέτε… H Jennifer Lawrence έχει Oscar, και μία χαμένη υποψηφιότητα και σίγουρα μία (αν όχι δύο) χρυσές σφαίρες… είχε ανάγκη τις γυμνές φώτο για να γίνει γνωστή;
Είπαμε για κάποιες ίσως αλλά για τις πιο γνωστές όχι!

Pit

Σωστός ο Ραφαήλ. Η Lawrence τουλάχιστον σίγουρα δε το έκανε επίτηδες. Εδώ δεν κάνει γυμνά στις ταινίες της…

tech21man

Μπα. 100 εκατομυρια δολλαρια? Ψιλα ειναι φιλε. Ψιλα και τιποτε αλλο σιγα μην ιδρωσουν.

Και ειναι και πο2@#νια απο τις βλ!@#$ες σταρ που κανανε που κανανε τη χαζομαρα (βγαλε τυπωσε σβησε you know?) τωρα ειναι σα να θελουν να βγαλουν εξτρα φραγκο απο τα οπισθια τους.

Τις πατησε ολες κατω η mc carthy παντως δεν το περιμενα.

bondBill

Εχω βαρεθει να ακουω τα ιδια και τα ιδια. Δεν τις εβγαλαν τις φωτο οι διασημες στο ιντερνετ, τις εκλεψαν απο τον υπολογιστη τους. Επισης αμα το εκαναν για διασημοτητα για ποιο λογω να τις εβγαλαν ολες μαζι ? Η lawrence ειναι το νουμερο ενα ονομα στο hollywood αυτη την στιγμη τι θα κερδιζε απο αυτην την ιστορια

Sot11

Ραφαηλ και pit δηλαδή σας φαίνεται πολύ λογικό το ότι βγάζει τον εαυτό της γυμνό… Και μετά τα ανεβάζει και στο cloud χωρίς να υποψιαστεί ότι κάτι μπορεί να συμβεί…

i love rihanna

Η Rihanna ειναι top και ο ενας απ τους 10 ανθρωπους με τη μεγαλύτερη επιδραστικοτητα και επισης το ονειρο μου να τη συναντησω… @Darth ξερω οτι το λες για να με πειραξεις ρε τρελε η Rihanna ειναι και θα ειναι για μενα top!

azriel84

Νομίζω πως είναι η μοναδική περίπτωση που fanboys και haters λάτρεψαν το iCloud 😀

χρηστος σαμ

Φιλε @Sot11 πρεπει να καταλαβεις κατι οπως κ πολλοι απο εδω μεσα.
Τις φωτογραφιες της ειχαν στον κινητο τους ως προσωπικα δεδομενα ασχετο αν ηταν αποθηκευμενες στο icloud.
ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ!
Ετσι λειτουργουν οι cloud υπηρεσιες δεν ειναι μεσα κοιν. δικτυωσεις που ανεβαζεις κατι δημοσια,αντιθετως ειναι σκληρος δισκος στο ιντερνετ ας πουμε.
Αρα εκλαπησαν ολα αυτα τα δεδομενα, τι ακριβως να υποψιαστει καποιος?!

Μη τα ισοπεδωνουμε ολα κ μην βλεπουμε παντου συνομωσιες,marketing tricks και νεφελιμ αναμεσα μας!!!
Δεν εβγαλαν καμια sex tape,γυμνες φωτο ηταν που πλεον κ ποιος δεν το εχει κανει με το συντροφο του…

Sot11

Χρήστο σαμ το είπες και μόνος σου είναι ένας σκληρός δίσκος στο internet και από την στιγμή που είναι στο internet οποιοσδήποτε χάκερ μπορεί να κάνει ότι θέλει!!

Beholder

Μα φυσικά, είναι καμιά 100αριά οι celebrities, θα πάρουν οι δικηγόροι τα μισά και κάθε κλαψο-πορνίδιο από 0.5Μ για τις φώτο…

dim

Παράνοια. Αντί να μηνύσουν την Apple που δεν είχε καλύτερη ασφάλεια, κανουν μήνυση στην Google. Ό,τι να’ναι πραγματικά.

Καλα όλες οι βλαμμένες σόρυ κιόλας, με τόσους συμβουλάτορες, δέν βρέθηκε ένας να τους πεί να μήν ανεβάζουν γυμνές φωτό στο cloud; Δηλαδή ποιό cloud… ούτε σε υπολογιστή συνδεμένο στο ιντερνετ κάν δεν θα έπρεπε. Αν είναι να τα ρίξουν κάπου ας τα ρίξουν στην αυλή τους που δεν τους προειδοποίησαν. Ουτε καν στην Apple.

Σαν την Beoynce που ήθελε λέει να αφαιρεθεί μια φωτογραφία της απο το ιντερνετ που εδειχνε χάλια. Που ζούνε αυτοί οι άνθρωποι ρε; Καμία επαφη με την πραγματικότητα. Ό,τι δημοσιεύεται ζεί για πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.