Google, στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων brands, εκθρόνισε την Apple

H Apple εκθρονίστηκε από την πρώτη θέση ως το πιο πολύτιμο brand και η θέση αυτή ανήκει πλέον στη Google. Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Millward Brown, η αξία του brand της ανέβηκε κατά 40% σε σύγκριση με πέρσι και είναι στα 159 δισ. ενώ η αξία του «δαγκωμένου μήλου» έπεσε στα 148 δισ. (-20%).

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Millward Brown, Peter Walshe η πτώση αυτή της Apple οφείλεται στο ότι η Google παρουσιάζει μεγαλύτερη εξέλιση. Τα τελευταία χρόνια η Google έχει παρουσιάσει αυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητα, μπαλόνια, έξυπνα γυαλιά και αρθρωτά τηλέφωνα ενώ η Apple έχει αρκεστεί σε υπολογιστές, smartphones και tablets.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται σταθερά η IBM και στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Microsoft. Έκπληξη αποτελεί το κινεζικό Web portal Tencent στην 14η θέση ενώ το Facebook στην 21η θέση και η Samsung στην 29η.

Δείτε τη λίστα με τα 100 κορυφαία brands εδώ.
, Google, στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων brands, εκθρόνισε την Apple
, Google, στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων brands, εκθρόνισε την Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mimis

Αφού “έφυγε” ο Steve Jobs, καληνύχτα..
Δυστυχώς.

Geo

Αναμένω την αντίδραση των isheep.

lumia

Μουφα η ερευνα …..πανε και ρωτα εξω δεκα γυναικες τι ειναι IBM και σε πιον κλαδο ανηκει ???το πολυ μια στις 10 να ξερει οποτε πολυ στημενο μου φενεται

Harris

Lumia@.. Και γω έτσι πιστεύω.
Οι έρευνες αυτές πρέπει να στηρίζονται καθαρά, σε ερώτηση που τίθεται σε τυχαίες γυναίκες που περπατούν στο δρόμο, ειδικότερα εξω απο μεγάλα εμπορικά καταστήματα γουναρικών.

Mimis

Geo… εσύ τι kind of sheep είσαι?
Έτσι, απο περιέργεια..

Δημήτριος

Γιατι ρε παιδια η κοκα κολα που ειναι τοσο ψηλα τι καινοτομιες εχει…?

Αντρέας

ΙΒΜ σε όλα τα supermarket στα τρένα και κάτω από κάθε πέτρα. Lumia.

lumia

πηγενεται ρε nerds και ρωτηστε καμια φιλη αμα εχετε (που δεν το κοβω ) και ρωτηστε αμα εστω και μια ξερει το κοβω τωρα ….

C

ΘΑ σας πώ κάτι γιατί δεν σκεύτεστε και όλας. H zara h&m και λοιπά είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα ρούχων σε όλο τον πλανήτη. Εκατομμύρια γυναικες κάθε μέρα ψωνίζουν απο κει και όλες αυτεε οι αλυσίδες παγκοσμίως χρησιμοποιούν IBM και το σήμα της είναι πολύ εμφανες πιστέψτε με.Λογικό είναι να έχει χαραχτεί στην γυναικεία μνήμη. ¨Ασε που το 90% των super market ΙΒΜ χρησιμοποιεί λογικό ειναι να τους έχει χαρακτεί το BRAND NAME μην ξεχνάτε άλλο αυτό και άλλο το αν γνωρίζουν το ποιά είναι η δραστηριότητα της εταιρίας.

Chris

Παιδία δεν σκεφτεστε πραγματικά. Η zara , h&m , massimo dutti και λοιπά που είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα παγκοσμίως με ρούχα και την επισκέπτονται καθημερινά εκατομμύτια γυνείκες χρησιμοποιεί IBM και πιστέψτε με το σήμα της είναι πολύ εμφανές. Τα supermarket επίσης όλα κατα το 90% τους IBM χρησσιμοποιούν λογικό είναι το σήμα να τους χαρακτεί στην μνήμη. Το ξέρουν σαν σήμα το τι φτιάχνει όμως δεν ξέρουν. Αμα τις ρωτήσεις μάλλον θα σου πουν barcode readerd και ταμειακές!!!!!

nick

Καλα ρε παιδια διαβασατε πουθενα να λεει για δημοσκόπηση? !?μιλαει καθαρα για την αξια που εχει καθε επιχείρηση. Βαση εσόδων- εξόδων, μετοχών κτλ.δεν λεει “ρωρησαμε 100 ανθρώπους την εξης ερώτηση και ψαχνουμε την δημοφιλέστερη απαντηση”τι λετε για τοτε για γκομενες γυναικες φιλες.δεν εχει καμια σχεση!!

Manos

@Nick +1. Επιτελους ενας που εχει εγκεφαλο εδω μεσα.

kVel

@Nick +1 και από εδώ

michael p.

nick μπράβο ρε αγόρι μου! πόνεσαν τα μάτια μου.

Makis

LOL δηλαδή με τα σχόλια σας!!!

christos

Πάντως τα μηνύματα για την apple δεν είναι καλά. Καμία καινοτομία και εξέλιξη. Πολύ καλά βεβαίως προϊόντα που ωστόσο δεν φέρνουν φρέσκο αέρα. Από προχθές μάλιστα όλος ο τεχνολογικός κόσμος μιλάει για το surface 3 της Microsoft που μπορεί να εκθρονίσει το Mac Book.

Nerevar

@Nick πραγματικά μπράβο ρε αγόρι μου. Διαβάζω τόση ώρα και τόσα σχόλια και κοντεύουν να βγουν τα ματάκια μου. Τελικά η ορθογραφία δεν είναι το μόνο πρόβλημα που πρέπει να διορθώσετε μερικοί εδώ μέσα.

Sot11

Nerevar +1
Nick +1

fotis balopitas

παντος εγω νομιζω οτι η aple ειναι ακομα βαση με το forbes

Τομ

Οντως παιδια τα σχολια μεχρι που μιλησε ο νικ οτι να ναι. Κλασικα γρηγορα εξυπνακικα (λαικιστικη smartass) σχολια χωρις κανενα νοημα, ψιλο-γηπεδικα, και στην συγκεκριμενη εκτος θεματος.

fotis balopitas

συμφωνω και εγω τομ

michael p.

εκτός απ το ότι ο καθένας φανατίζεται με μια…….μάρκα, δεν φτάνουν καν στην 3η γραμμή του άρθρου κ έχουν ήδη σχηματίσει άποψη κ έχουν ήδη σχολιάσει.
το καλύτερο δε, είναι ότι καποια απαντούν σε σχόλια άλλων χωρίς καν να διαβάσουν το άρθρο…

J

@christos το MacBook ειναι κορυφή στον τομέα του. Και μην ξεχνάμε η apple δεν εχει δείξει ακόμα τα προϊόντα της για το 2014

Nio

Α ρε lumia. Τώρα για να σε περασουμε για σοβαρό άτομο και να συζητήσουμε μαζί σου πρέπει να αλλάξεις όνομα. Χαχαχα…
Στην δεύτερη σειρά έλεγε για πολύτιμο όχι γνωστό. Never mind.
Να παραμείνεις στην κορυφή είναι δύσκολο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.