Greek Limo Bus: Μετακινηθείτε με στυλ!

, Greek Limo Bus: Μετακινηθείτε με στυλ!Ξεφυλλίζοντας την κλαδική έκδοση Exhibit+Events έπεσα πάνω σε μια μικρή και άκρως μίνιμαλ διαφήμιση που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Η διαφήμιση απεικόνιζε ένα πούλμαν σε μαύρο χρώμα με φιμέ τζάμια και η επικεφαλίδα έγραφε “Greek Limo Bus”. Αρχικά ξαφνιάστηκα, δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία στη διαφήμιση και αυτό με έκανε να πάω κατευθείαν στον υπολογιστή μου και να πληκτρολογήσω την ηλεκτρονική διεύθυνση.

, Greek Limo Bus: Μετακινηθείτε με στυλ!
Τότε βρέθηκα μπροστά σε κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Το Limo Bus, το πρώτο πούλμαν λιμουζίνα με όλες τις πολυτέλειες που συνοδεύουν ένα τέτοιο εξαιρετικό όχημα. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε κατ’ αποκλειστικότητα σε όλο τον κόσμο, για την ελληνική εταιρεία Greek Limo Bus, στο εργοστάσιο της VDL BOVA στην Ολλανδία. Στόχος των εμπνευστών του ήταν η δημιουργία ενός κινούμενου χώρου συναντήσεων, κορυφαίων προδιαγραφών, που θα καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των εκλεκτών επιβατών του.

, Greek Limo Bus: Μετακινηθείτε με στυλ!
Μόλις “ξεκοκάλισα” το περιεχόμενο του site, έστειλα κατευθείαν ένα email στην εταιρεία με αίτημα την συνάντησή μου με το Limo Bus. Την ίδια κιόλας μέρα, χτύπησε το κινητό μου τηλέφωνο και κλείστηκε το ραντεβού για σήμερα Δευτέρα. Δώδεκα το μεσημέρι συναντήθηκα στο παρκινγκ του παλιού Ιπποδρόμου στο Φάληρο με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Greek Limo Bus, κο. Άγγελο Σαμόλη. Σε αυτή τη μεγάλη έκταση δεν χρειάστηκε πολύ για να εντοπίσω το Limo Bus. Στεκόταν επιβλητικά στη μέση του παρκινγκ με το μαύρο του χρώμα να συνθέτει ένα μοναδικό κάδρο με το γκρίζο του ουρανού.

Ο κος. Σαμόλης, ευγενέστατος και με φινέτσα που ανταποκρίνεται πλήρως στο προϊόν που “πουλάει”, με υποδέχθηκε στην “κινούμενη βίλλα”, Limo Bus. Αφού προηγήθηκαν οι απαραίτητες συστάσεις, περάσαμε στο εσωτερικό του Limo Bus από την μεσαία-κεντρική πόρτα του πούλμαν.

, Greek Limo Bus: Μετακινηθείτε με στυλ!
αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέει το εσωτερικό του Limo Bus είναι μοναδική. Οι 29 δερμάτινες πολυθρόνες σε χρωματικό συνδυασμό καφέ και μαύρου δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα που συμπληρώνεται ιδανικά με την μαύρη παχιά μοκέτα στο πάτωμα και τα ειδικά βοηθητικά τραπεζάκια. Το Limo Bus χωρίζεται σε δύο τμήματα. Στο πίσω μέρος βρίσκεται η αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας 7 ατόμων με πλήρες οπτικοακουστικό εξοπλισμό όπως δύο τηλεοράσεις-οθόνες LCD, έγχρωμο πολυμηχάμηνα σκάνερ-εκτυπωτής-φωτοαντιγραφικό, συσκευή φαξ και πάνελ ελέγχου όλων των λειτουργιών όπως φωτισμός, κλιματισμός και επικοινωνία με τον οδηγό.

, Greek Limo Bus: Μετακινηθείτε με στυλ!
Το υπόλοιπο τμήμα του Limo Bus καλύπτεται με πολυθρόνες οι οποίες ανά δυο έχουν από μια οθόνη LCD και πλήρες πάνελ συνδέσεων, ρεύματος και δικτύου η κάθε μία. Επίσης στους κεντρικούς χώρους βρίσκονται άλλες δύο μεγάλες τηλεοράσεις-οθόνες LCD.

Το Limo Bus διαθέτει σύστημα HSDPA παρέχοντας διαρκώς υπηρεσίες γρήγορου ίντερνετ στους επισκέπτες του εν κινήσει καθώς και δορυφορικό σύστημα Nova για πλήρη κάλυψη των πιο δημοφιλών ξένων και ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών.

, Greek Limo Bus: Μετακινηθείτε με στυλ!
Η κουζίνα του Limo Bus διαθέτει δύο νεροχύτες με μπαταρίες που βγάζουν κανονικό και εμφιαλωμένο νερό, ψυγείο, καταψύκτη και χώρο για παγάκια. Επίσης έχει φούρνο μικροκυμάτων και καφετιέρα για espresso και καπουτσίνο.
Η τουαλέτα του Limo Bus είναι περιποιημένη και ιδιαίτερα εργονομική.

Τις υπηρεσίες του Limo Bus μέχρι σήμερα έχουν γευτεί προσωπικότητες όπως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κος. Γιώργος Παπανδρέου, ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και άλλοι όπως ποδοσφαιρικές ομάδες και εταιρείες προώθησης προϊόντων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο. Άγγελο Σαμόλη και τον οδηγό του Limo Bus για την ευκαιρία που μου έδωσαν να βιώσω αυτή τη μοναδική αίσθηση πολυτέλειας. Μακάρι να με περίμενε κάθε πρωί το Limo Bus έξω από το σπίτι μου…

Αναλυτικά τον εξοπλισμό του Limo Bus και τις ιδιαίτερες υπηρεσίες που προσφέρει μπορείτε να δείτε στο www.greeklimobus.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]

Reviews Android Android Tablets featuredtv

LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, […]

Games games PlayStation 4 PS4

PlayStation 4 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το PlayStation 4 (PS4). 7 χρόνια μετά το πρώτο PS3 η νέα next-gen κονσόλα έρχεται 10 φορές πιο ισχυρή από τον προκάτοχό της με οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD και custom GPU, μνήμη RAM GDDR5 8GB και πλήρως ανανεωμένο χειριστήριο DualShock 4 με touchpad. Με Blu-ray drive και 500GB σκληρό, […]