Έρευνα, Οι νίκες στο Μουντιάλ αυξάνουν την παραγωγικότητα!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2010 αποδεικνύεται ότι μπορεί να φέρει απροσδόκητη άνοδο στην παραγωγικότητα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες ισχυρίζονται ότι είναι πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στο χώρο εργασίας, έπειτα από μια νίκη της εθνικής τους ομάδας.

Η έρευνα ανέδειξε την Αγγλία και την Ολλανδία, ως τις χώρες με τη μεγαλύτερη αύξηση της παραγωγικότητας, με 63% και 62% αντιστοίχως, την επόμενη μέρα της νίκης της εθνικής τους ομάδας. Η παραγωγικότητα των Γερμανών φαίνεται να επηρεάζεται λιγότερο (μόνο το 47% των ερωτηθέντων δηλώνει πιο παραγωγικό έπειτα από νίκη της ομάδας τους). Μεταφράζοντας τα αποτελέσματα σε οικονομικούς όρους, μία νίκη της Ολλανδίας ή της Ισπανίας (το 56% των ερωτηθέντων δηλώνει πιο παραγωγικό έπειτα από νίκη της ομάδας τους) θα ήταν το πιο επιθυμητό αποτέλεσμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Είστε πιο αποδοτικός στο χώρο εργασίας την επομένη της νίκης της εθνικής σας ομάδας στο Μουντιάλ;
, Έρευνα, Οι νίκες στο Μουντιάλ αυξάνουν την παραγωγικότητα!

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 300 υπαλλήλων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία και Ην. Βασίλειο από την IDG (21-25 Ιουνίου ’10), στο πλαίσιο της καμπάνιας HP ‘Laser Jet Pays You Back’. Η καμπάνια HP ‘Laser Jet Pays You Back’, επισημαίνει τα – συχνά μη ορατά – οφέλη που προσφέρουν οι εκτυπωτές της κατηγορίας HP LaserJet στις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις όλου του κόσμου, τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.