Hewlett Packard | Νέα γραφεία στην Κύπρο

, Hewlett Packard | Νέα γραφεία στην ΚύπροΗ HP γιόρτασε σε μια λαμπρή τελετή εγκαινίων την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων της στη Λευκωσία της Κύπρου. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν σημαντικές προσωπικότητες της κυβέρνησης και εκπρόσωποι του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου, ενώ τις ευχές τους στην ΗΡ μετέφεραν σε έναν σύντομο χαιρετισμό ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Αντώνης Πασχαλίδης, και ο Διευθυντής Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Κώστας Αγρότης.

Η ενίσχυση της παρουσίας της εταιρίας στη συγκεκριμένη αγορά εντάσσεται στο πλαίσιο της επιχειρησιακής στρατηγικής της ΗΡ Hellas για το 2008 και στόχο έχει την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας της εταιρίας με τους τοπικούς της συνεργάτες, τη βελτιστοποίηση της ανταπόκρισής της στις ανάγκες της τοπικής αγοράς και την άρτια εξυπηρέτηση των τοπικών πελατών.

Η ΗΡ Hellas με αυτόν τον τρόπο, συστηματοποιεί την επιτυχημένη παρουσία της στην Κύπρο, ενώ βοηθά τους τοπικούς συνεργάτες να ενσωματώσουν και να προωθούν ταχύτερα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας στην τοπική αγορά. Σημαντικό θα είναι το όφελος τόσο για τους Κύπριους καταναλωτές, όσο και για τις κυπριακές επιχειρήσεις, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν πιο άμεσα τις εξειδικευμένες λύσεις και τα προϊόντα HP, ενώ θα επωφελούνται από τις διεθνείς πρακτικές και τη τεχνογνωσία της ΗΡ που εφαρμόζονται σε κάθε μεγέθους επιχειρήσεις.

Καθήκοντα Country Manager της Ηewlett-Packard Κύπρου ανέλαβε ο κ. Ανδρέας Κουππάρης ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το γραφείο θα λειτουργεί αυτόνομα και θα υπάγεται στην HP Hellas. Η λειτουργία του γραφείου αναμένεται να ενισχύσει την αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας και να συμβάλει περαιτέρω στην επίτευξη του στόχου που έχει θέσει, ώστε μέχρι το 2010 οι πωλήσεις της HP για την Ελλάδα και την Κύπρο να ξεπεράσουν τα 500 εκατ. δολάρια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas & Cyprus κ. Στέφανος Γιουρέλης, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων δήλωσε σχετικά: «Μια νέα φιλόδοξη εποχή ξεκινάει για την ΗΡ. Με τη λειτουργία των νέων γραφείων και την επέτειο των 25 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας της HP στην ελληνική αγορά, το 2008 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για την HP Hellas. Mε ζήλο, μεθοδικότητα και συστηματικότητα, αλλά και με την υποστήριξη των συνεργατών μας στοχεύουμε στην διεύρυνση και στην περαιτέρω ενίσχυση της δραστηριότητάς μας στην κυπριακή αγορά, η οποία μετά και την είσοδό της στην Ε.Ε. εμφανίζει τεράστια δυναμική ανάπτυξης».

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.