Η HP μειώνει το κόστος και τους κινδύνους της αποθήκευσης δεδομένων

Η HP παρουσίασε πρόσφατα ένα υψηλής απόδοσης, σύστημα δίσκων για επιχειρηματικά περιβάλλοντα με απαιτήσεις υψηλής υπολογιστικής ισχύος και όγκο δεδομένων, που απαιτούν ροή εργασίας όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Ο νέος επεξεργαστής και η τεχνολογία provisioning του XP24000 προσφέρουν ουσιαστικά βελτιωμένη απόδοση και σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, σε σύγκριση με τις προηγούμενες διατάξεις XP.
Αντίθετα με τα συστήματα του ανταγωνισμού, το HP StorageWorks XP24000 Disk Array έχει λογισμικό thin-provisioning που μειώνει το συνολικό κόστος του data center, επιμερίζοντας, ανάλογα με τις ανάγκες, αυτόματα τη χωρητικότητα του δίσκου από μια εικονική δεξαμενή χωρητικότητας.

Παράλληλα, το σύστημα XP24000 είναι επίσης ικανό να ολοκληρώνει και να διαχειρίζεται ετερογενή περιβάλλοντα αποθήκευσης. Το λογισμικό της HP StorageWorks XP External Storage μπορεί να αξιοποιεί διαθέσιμες αποθηκεύσεις της HP και τρίτων εταιριών, παρέχοντας λύσεις multi-tier αποθήκευσης σε χαμηλότερο κόστος, σε περιβάλλον αποθήκευσης πολύ απλούστερο στη διαχείριση. Επιπλέον το λογισμικό XP External Storage ενσωματώνει πόρους αποθήκευσης, ενώ συγχρόνως βοηθά τη μεταφορά δεδομένων, τον επαναπροσδιορισμό της διάταξης και τη διαβαθμισμένη αποθήκευση. Επιπλέον η νέα λύση της HP, υποστηρίζει έως και 247 petabytes εξωτερικής αποθήκευσης για κυριολεκτικά απεριόριστη ανάπτυξη.

Το XP24000 παρέχει σύνδεση τεσσάρων GB ανά δευτερόλεπτο στους σκληρούς δίσκους και τα συστήματα κεντρικών υπολογιστών, ενώ υποστηρίζει έως και 1.152 disk drives και χωρητικότητα 332 terabytes. Η νέα διάταξη παρέχει ένα εξαιρετικά φάσμα απόδοσης που αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια IOP. Συνοδεύεται επίσης από το πρόσφατα βελτιωμένο, και πλέον οικονομικότερο, λογισμικό HP StorageWorks XP Array Manager, που επιτρέπει στους πελάτες να διαμορφώνουν, να διαχειρίζονται, να καταμερίζουν και να διασφαλίζουν τα δεδομένα τους εύκολα, χρησιμοποιώντας interface βασισμένο στο web. Επιπλέον, οι επαγγελματίες του οργανισμού HP Services ανά τον κόσμο, μπορούν να σας βοηθήσουν με την προετοιμασία του site, ώστε να διασφαλιστεί η σωστή εγκατάσταση και εκκίνηση του συστήματος.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.