HTC, 19 εκατ. κέρδη στο τρίτο τρίμηνο, αισιόδοξη για το τέταρτο

Η HTC ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2014, και μοιάζει να τα πήγε πολύ καλά αν υπολογίσει κανείς τις απώλειες που είχε τον περασμένο χρόνο. Το report λέει ότι το HTC One M8 συνέχισε με καλές πωλήσεις μετά το δεύτερο τρίμηνο του 2014 και συνεχίζει να πουλάει ακόμη παρά τον σκληρό ανταγωνισμό.

Την ίδια ώρα τα mid-range HTC Desire 816 και HTC Desire 820 κάνουν καλές πωλήσεις στην Ασία.

Τα έσοδα της HTC για το τρίμηνο αυτό είναι κοντά στα 1.4 δισεκατομμύρια δολάρια, με καθαρά κέρδη 19.7 εκατομμύρια. Σίγουρα αυτό δεν είναι κάποιο τεράστιο κέρδος για το μέγεθος της εταιρείας, αλλά τουλάχιστον δεν είχε απώλειες. Η HTC άλλωστε υπολογίζει ότι θα έχει μεγαλύτερα έσοδα το τελευταίο τρίμηνο του 2014.

Η HTC έκανε πολλά αυτό τον χρόνο για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Συνεργάστηκε με την Microsoft για να βγάλει μια Windows Phone έκδοση το HTC One M8, μιας χαρακτηριστικής Android flagship συσκευής. Αργότερα προσπάθησε να καινοτομήσει στον τομέα της φωτογραφίας. Άρχισε με το photo-sharing app Zoo, την αποκάλυψη του Selfie phone HTC Desire Eye, ένα software update το οποίο έφερε όλα τα νέα camera feature του EYE experience σε παλαιότερες ναυαρχίδες και φυσικά την αξιοπρόσεκτη HTC RE Camera. Τέλος συμφώνησε με την Google να είναι ο κατασκευαστής του τελευταίου αλλά και καλύτερου Nexus 9 tablet.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πόσο καλά θα πάει το Nexus 9, η RE camera και το HTC Desire EYE. Οι επόμενοι μήνες θα δείξουν αν η HTC επιστρέφει δυναμικά με την στρατηγική που επέλεξε η αν αυτό το τρίμηνο ήταν ένα διάλειμμα από τα κακά αποτελέσματα.

htc profits q3, HTC, 19 εκατ. κέρδη στο τρίτο τρίμηνο, αισιόδοξη για το τέταρτο

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Δεν μπορω να καταλαβω τις εταιριες.
Ας βγαλουν 2 καλα μοντελα αλλα 2 οχι 12 τον χρονο και ας τα κυνηγησουν. Θελει support ο κοσμος, λογικη τιμη, ποιοτικη συσκευη και ολα αυτα θελουν δουλεια πολυ για να γινουν οποτε 2 συσκευες ειναι υπεραρκετες.

Πρεπει να υπαρχει κατι καινοτομο σε καθε συσκευη καθε χρονο η καποιες σημαντικες αλλαγες προς το καλυτερο. Αλλιως η καθε Htc θα παρει τον δρομο της.

Ευτυχως η συγκεκριμενη λιγο ειδε τον σωστο δρομο και εδω και 2 χρονια δειχνει να εχει αλλαξει.
Αναμενουμε την επομενη χρονια να δουμε τα βηματα της

Τομ

Τα HTC απο αποψη κατσκευης και λογισμικου ειναι κινηταρες. Καμερες καλες θελουμε και γενικα υποστηριξη απο την εταιρια στο after sales κομματι.

George

Έχει βγάλει καλές συσκευές, οπότε λογικό είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.