Huawei, τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής, το Ascend P6 πούλησε 4 εκατ.

Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα το Huawei Ascend P7 στο Παρίσι, συσκευή η οποία έχει οθόνη 5 ιντσών Full HD και τον νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Krin 910T 1.8GHz, πάχος 6.5 χλστ. και βάρος 124 γρ. Όμως αυτά δεν είναι τα μόνα ευχάριστα νέα για την εταιρεία καθώς είναι πλέον στην τρίτη θέση των κατασκευαστών smartphone με το Huawei Ascend P6 να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

H Strategy Analytics αναφέρει ότι στα τέλη Απριλίου η Huawei μαζί με τη Lenovo κέρδισαν έδαφος στην αγορά των smartphones έναντι της Samsung και της Apple. H Strategy Analytics τοποθετεί τη Huawei στην τρίτη θέση με 13.4 εκατομμύρια συσκευές ενώ η Lenovo ακολουθεί αμέσως μετα με 13.3 εκατομμύρια smartphones.

Το Huawei Ascend P6 το οποίο κυκλοφόρησε πέρσι τον Ιούνιο πούλησε 4 εκατομμύρια συσκευές σύμφωνα με τον CEO της Huawei Consumer Business group.
, Huawei, τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής, το Ascend P6 πούλησε 4 εκατ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Πολλά συγχαρητήρια στην Huawei! Το P6 δεν έχει τύχει ποτέ να “παίξω” μαζί του, ωστόσο έχω διαβάσει πάρα πολλα θετικά σχόλια στο Διαδίκτυο. Πολύ σημαντικό αυτό!
ΟΜΩΣ, και το τονίζω, ΟΜΩΣ τα μόνα παράπονα που διαβάζω είναι για τα updates. Αφού έφτασε την 3 θέση, η οποία είναι βαριά θέση γιατί από κάτω της έχει εταιρίες με μεγάλη παράδοση στα κινητά και ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, πρέπει επιτέλους να αποτινάξει από πάνω της την Κινεζική νοοτροπία! Δεν έχει πλέον πουλάω ένα smartphone και το αφήνω στην μοίρα του. Αυτα τα κάνουν οι μαϊμού συμπατριώτες της “κατασκευαστές”, η Huawei, όμως, δεν παίζει κινέζικο πρωτάθλημα, αλλά έχει βγει στα μεγάλα σαλόνια του Champions League. (Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου! Το ένα, το άλλο, το παράλλο… Τα πάντα όλα να ‘ούμε!)

Costas

Τελικά δεν χρειάζονται πολλά και ανούσια μοντέλα να κάνουν μια εταιρία να ξεχωρίσει από την μάζα. 1-2 μοντέλα είμαι αρκετά! Βλέπε Sammy.

thomas

Sammy (sic) λέει ο φίλος απο πάνω χωρίς πολλά-πολλά μοντέλα, μόνο καμιά 200ρια galaxy.

kostas

Να φανταστεί κανείς ότι η σαμι πούλησε 4εκ. μπορεί και περισσότερα s4 min.i αν όλοι αυτοί πιάσουν στα χέρια τους το p6 θα πάθουν πολιτισμικό σοκ .;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.