Huawei: Εντυπωσιακή αύξηση εσόδων 40% στο πρώτο μισό του 2016

Κάτι παραπάνω από θετικά είναι τα νέα για την Huawei, η οποία ανακοίνωσε σήμερα τα έσοδα από τις πωλήσεις του πρώτου εξαμήνου του έτους, οι οποίες σημείωσαν αύξηση κατά 40% συγκριτικά με το πρώτο μισό του 2015.

Ο Κινέζος κατασκευαστής έχει έσοδα ύψους 36.8 δισ. δολαρίων και μέχρι το τέλος του 2016 έχει θέσει ως στόχο να φτάσει στα 75 δισ. δολάρια.

Η επικεφαλής του τμήματος οικονομικών της Huawei, Sabrina Meng δήλωσε ότι το ηθικό στην εταιρεία είναι ακμαίο και στόχος του είναι να διατηρήσουν τις καλές επιδόσεις. “We are confident that Huawei will maintain its current momentum, and round out the full year in a positive financial position backed by sound ongoing operations”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τον αριθμό smartphones που έχουν αποσταλεί το πρώτο μισό του 2016, όμως για τους πρώτους έξι μήνες του 2015, ο αντίστοιχος αριθμός ήταν στα 48.2 εκατομμύρια.

Η αύξηση εσόδων στο πρώτο μισό του έτους είναι η δεύτερη στη σειρά και ακολουθεί την αύξηση του 30% που σημειώθηκε το 2015 σε σύγκριση με το 2014.

huawei revenue, Huawei: Εντυπωσιακή αύξηση εσόδων 40% στο πρώτο μισό του 2016

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης Δ.-

Όταν πριν από ενάμιση χρόνο, “έβλεπα πολύ μπροστά” τότε και αγόρασα το Huawei Ascend Mate 7, gold, premium με 3gb ram και 32gb rom, ΟΛΟΙ με κορόϊδευαν και μου έλεγαν ότι πήρα την “κινεζιά” κλπ κλπ… Τώρα, όλοι ΜοΥγΚοΘόΔωΡοΣ !!!

Geo

Συντομα με το νεο Huawei note 8 μπαινω και εγω στο club.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.