Το Techblog χορηγός επικοινωνίας του i2Fest 2012

Το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΚΤΕ ΑΜΘ, το ΤΕΙ Καβάλας και η Περιφέρεια ΑΜΘ διοργανώνουν στο σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Καβάλας “Απόστολος Μαρδύρης”, το 3o φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής (Νέα Καρβάλη, 17-21 Οκτωβρίου 2012). Το φεστιβάλ νέων τεχνολογιών, σκοπεύει και φέτος να αναδείξει τη δυναμική της βιομηχανίας της πληροφορίας και των σημαντικών επιδράσεων της στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.i2fest.gr
, Το Techblog χορηγός επικοινωνίας του i2Fest 2012

, Το Techblog χορηγός επικοινωνίας του i2Fest 2012

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theocharis

Μπράβο!

Hakeem

Ωραίος Κώστα! Μια παρατήρηση μόνο… είναι i2fest, όχι ifest. 🙂

Φιλικά πάντα!

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, το μαρτυράει και το link 😉
Το διόρθωσα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και η φόρμα επικοινωνίας του Techblog για τυχόν διορθώσεις ή παρατηρήσεις https://techblog.gr/contact 🙂

Στελιος Βαρδακης

παιδια επειδη διψαω για τεχνολογια 🙂 ρεθυμνο θα γινει xD ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.

Business Apple Business

Apple, 35η θέση στη λίστα με τις ιδανικότερες εταιρείες για απασχόληση

Στην ετήσια λίστα με τις “Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία το 2014” που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Glassdoor, οι αναφορές από τους εργαζόμενους στην Apple την τοποθετούν στο νούμερο 35, μια θέση χαμηλότερα σε σχέση με το περσινό έτος, στη λίστα με τις εταιρείες που θεωρούνται σαν ιδανικές για απασχόληση.

Business Business

Innovation Act, Νομοσχέδιο των ΗΠΑ κατά των patent trolls

Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ πέρασε ένα νέο νομοσχέδιο, το Innovation Act, για την προάσπιση των εταιριών τεχνολογίας ενάντια στα patent trolls. Το νέο νομοσχέδιο, απαιτεί από τον ενάγων πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς ο εναγόμενος καταπατεί τις πατέντες του πρώτου. Επίσης αναγκάζει τον ενάγων να κατονομάσει όλες τις πλευρές που έχουν […]