IFA 2015: Το Techblog πάει Βερολίνο

Για ακόμα μια χρονιά, το Techblog πάει Βερολίνο για να ζήσει από κοντά την IFA 2015, τη μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών στην Ευρώπη. Για 6 ολόκλημερες ημέρες η καρδιά της τεχνολογίας θα χτυπάει στο Βερολίνο και το Techblog θα βρίσκεται για να σας μεταφέρει πρώτο με βίντεο και γνώμη όλες τις ανακοινώσεις με hands-on σε όλα τα φρέσκα smartphones, tablets, wearables και gadgets.

IFA 2015: Το Techblog πάει Βερολίνο, IFA 2015: Το Techblog πάει Βερολίνο

IFA 2015: Το Techblog πάει Βερολίνο, IFA 2015: Το Techblog πάει Βερολίνο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

Ξέρουμε ποιές συσκευές θα ανακοινωθούν εκεί; υπάρχει καποια λίστα;

kalex1999

Θελουμε φωτος βλαχακη, με αλλους youtubers 😉

Geo

Η Samsung δεν θα ανακοινωσει το καινουριο Galaxy?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Android Android Smartphones Hands-on

Motorola Moto Style X με Snapdragon 810 [IFA 2015]

Το Motorola Moto Style X ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούλιο με εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 (M8992) και κωδική ονομασία ΧΤ1572. Σήμερα, εδώ στο Βερολίνο στην έκθεση IFA 2015 το συναντήσαμε (όχι στο booth της Motorola) με τον οκταπύρηνο Snapdragon 810 (κωδική ονομασία NX0A1R0096).

News Alcatel Alcatel Android Smartphones Alcatel smartphones

Alcatel OneTouch Pop Up, Star, Play: Επίσημα τα νέα smartphones [IFA 2015]

H Alcatel βρέθηκε στην IFA 2015 όπου ανακοίνωσε αρκετά πράγματα. Τα τρία από αυτά είναι smartphones, τα Alcatel OneTouch Pop Up, Alcatel OneTouch Pop Star και Alcatel OneTouch Go Play. OneTouch Pop Up έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα 3, με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 610 1.4GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB επεκτάσιμη μέσω microSD.

News IFA 2015 ZTE ZTE Android Smartphones

ZTE Axon Elite: Με Snapdragon 810, 3GB RAM, στα 420 ευρώ [IFA 2015]

Πρόσφατα η ZTE λάνσαρε τη σειρά Axon, η οποία έχει high-end χαρακτηριστικά αλλά σε τιμές όχι πολύ ακριβές. Από τη συγκεκριμένη σειρά έχουμε δει smartphones όπως ZTE Axon Lux, ZTE Axon Mini. Στην IFA 2015, η ZTE ανακοίνωσε και το ZTE Axon Elite, που θα έρθει Ευρώπη φέρνοντας τη σειρά Axon και στα μέρη μας […]

News IFA 2015 Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia Z5, Premium, Compact: Τιμές σε ευρωπαϊκές χώρες

Τα Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Premium και Sony Xperia Z5 Compact ανακοινώθηκαν επίσημα πριν από 2 μέρες στο μεγάλο event που πραγματοποίησε η Sony στο πλαίσιο της IFA 2015 στο Βερολίνο. Τα ευρωπαϊκά καταστήματα της Sony, Amazon και άλλα, έχουν ξεκινήσει ήδη να βγάζουν τις πρώτες τιμές.