iPad event στις 22 Οκτωβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι στις 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το event της παρουσίασης των νέων iPad 5 και iPad mini 2 και άρχισε να στέλνει προσκλήσεις με το μοτο “We still have a lot to cover”. Η παρουσίαση θα γίνει στο Yerba Buena Center for the Arts στο San Francisco και θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Εκτιμάται πως εκτός από τα νέα iPad θα γίνουν ανακοινώσεις και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του OS X Mavericks καθώς και του νέου Mac Pro. Μια εβδομάδα έμεινε λοιπόν για να δούμε τι μας επιφυλλάσει η Apple.

iPad event 22 Οκτωβρίου, iPad event στις 22 Οκτωβρίου

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tsitos

Παντως, αναμεσα στα 2 event, εγω προσωπικα της nokia θα δω.!

George B

Αντε επιτελους, διοτι το Ipad 2 που εχω εχει αρχισει να ζοριζεται μετα απο 3 χρονια.

Αποστόλης Ρόδος

@George B … Το iPad μας μια χαρά είναι. Το νέο iOS7 το κάνει να ζορίζεται.
Πολύ κακώς που το αναβαθμισαμε πιστεύω. Τα πάντα έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν σε αυτό. Αν μας έδινε τη δυνατότητα η apple να κάνουμε downgrade, από τους πρώτους θα ήμουν.
Αντίθετα στο iPod Touch 5g του γιου μου όλα τρέχουν ομαλά και παραμένει μόνο ο εκνευρισμός του άσχημου ui και της ασπριλας κάποιων εφαρμογών.

Αλέξης

Ρε Κώστα,σε παρακαλω πες μου , θα μπορούμε να δούμε live το event της apple στο website της , ή θα πρέπει παλι να δούμε live cover απο κανάλια YouTube παλι ????

Κώστας Βλαχάκης

Ναι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για live streaming από την ίδια την Apple. Αν μάθουμε κάτι άλλο, θα ενημερώσουμε 🙂

Αλέξης

Ευχαριστω!!ελπιζω να το κανει η apple…πέρυσι του Οκτωβρίου δεν το ειχε κανει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.