iPad event στις 22 Οκτωβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι στις 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το event της παρουσίασης των νέων iPad 5 και iPad mini 2 και άρχισε να στέλνει προσκλήσεις με το μοτο “We still have a lot to cover”. Η παρουσίαση θα γίνει στο Yerba Buena Center for the Arts στο San Francisco και θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Εκτιμάται πως εκτός από τα νέα iPad θα γίνουν ανακοινώσεις και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του OS X Mavericks καθώς και του νέου Mac Pro. Μια εβδομάδα έμεινε λοιπόν για να δούμε τι μας επιφυλλάσει η Apple.

iPad event 22 Οκτωβρίου, iPad event στις 22 Οκτωβρίου

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tsitos

Παντως, αναμεσα στα 2 event, εγω προσωπικα της nokia θα δω.!

George B

Αντε επιτελους, διοτι το Ipad 2 που εχω εχει αρχισει να ζοριζεται μετα απο 3 χρονια.

Αποστόλης Ρόδος

@George B … Το iPad μας μια χαρά είναι. Το νέο iOS7 το κάνει να ζορίζεται.
Πολύ κακώς που το αναβαθμισαμε πιστεύω. Τα πάντα έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν σε αυτό. Αν μας έδινε τη δυνατότητα η apple να κάνουμε downgrade, από τους πρώτους θα ήμουν.
Αντίθετα στο iPod Touch 5g του γιου μου όλα τρέχουν ομαλά και παραμένει μόνο ο εκνευρισμός του άσχημου ui και της ασπριλας κάποιων εφαρμογών.

Αλέξης

Ρε Κώστα,σε παρακαλω πες μου , θα μπορούμε να δούμε live το event της apple στο website της , ή θα πρέπει παλι να δούμε live cover απο κανάλια YouTube παλι ????

Κώστας Βλαχάκης

Ναι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για live streaming από την ίδια την Apple. Αν μάθουμε κάτι άλλο, θα ενημερώσουμε 🙂

Αλέξης

Ευχαριστω!!ελπιζω να το κανει η apple…πέρυσι του Οκτωβρίου δεν το ειχε κανει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.