Μεγαλύτερο iPhone το Μάϊο και iPad 12.9″ τον Οκτώβριο; [φήμες]

Ο νέος χρόνος έρχεται, μαζί και οι φήμες για τις νέες και μεγαλύτερες σε διαστάσεις συσκευές της Apple. Σύμφωνα με τους προμηθευτές της, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το επόμενο iPhone με μεγαλύτερη οθόνη, με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας το Μάιο, αν και κάτι τέτοιο θα αποτελέσει έκπληξη αφού η Apple παρουσιάζει κάθε νέο iPhone το φθινόπωρο, από το iPhone 4s το 2011 και μετά.

Όσον αφορά το iPad, σύμφωνα πάντα με τις φήμες μέσα από τους προμηθευτές της Apple, αναμένεται ένα ακόμα μεγαλύτερο iPad με οθόνη κοντά στις 12.9 ίντσες που εκτιμάται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Digitimes, η εταιρεία Quanta Computer ήρθε σε συμφωνία με την Apple για τη μαζική παραγωγή ενός iPad μεγαλύτερου μεγέθους, με τις διαστάσεις να κάνουν λόγο για 12.9” οθόνης με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Οκτώβριο του 2014. Η κατασκευή ενός iPad τέτοιου μεγέθους θα αποσκοπούσε κυρίως εκπαιδευτικούς σκοπούς για τη Βόρεια Αμερική και πολύ πιθανόν να προορίζεται σαν αντικαταστάτης του MacBook Air των 11 ιντσων.

ipad 12.9 inch, Μεγαλύτερο iPhone το Μάϊο και iPad 12.9″ τον Οκτώβριο; [φήμες]

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές και αναφορικά με την κατασκευή ενός iPhone με μεγαλύτερη οθόνη, εκτιμάται πως θα τεθεί σε κυκλοφορία το Μάιο, αλλά είναι άγνωστο κατά πόσο αυτό ευσταθεί μιας και όπως προαναφέραμε, η Apple συνηθίζει από το 2011 και μετά να παρουσιάζει κάθε νέο iPhone το φθινόπωρο. Ειδικότερα, το επόμενο iPhone αναμένεται να “φοράει” επεξεργαστή διαστάσεων 20nm (νανόμετρα) κατασκευασμένο από την εταιρεία TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company), ο οποίος στις διαστάσεις αυτές, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, μπορεί να είναι πιο γρήγορος κατα 30%, με πάχος μικρότερο κατά 1.9 φορές, καταναλώνοντας 25% λιγότερη ενέργεια από τους επεξεργαστές των 28nm.

Οι αναφορές για την κατασκευή iPhone με μεγαλύτερη οθόνη από την τωρινή, υπάρχουν εδώ και καιρό και αναμένεται να δούμε εαν όντως το επόμενο iPhone θα είναι και μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τα iPhone 5s και 5c. Επιπλέον, αναμένεται να μάθουμε εαν όντως η TSMC θα κατασκευάσει τον επεξεργαστή του iPhone για το έτος 2014 μιας και λέγεται πως η εταιρεία ήρθε σε 3ετή συμφωνία με την Apple τον Ιούνιο για την κατασκευή επεξεργαστών του iPhone και iPad (A-series), ξεκινώντας από το 2014.

Το 2014 αναμένεται πολλά υποσχόμενο για την Apple μιας και ο ίδιος ο CEO, Tim Cook, ανέφερε σε πρόσφατο γράμμα στους εργαζόμενους της Apple, πως θα υπάρξει κυκλοφορία πολλών νέων προϊόντων και μπορεί να αποτελεί και ένα μικρό hint σχετικά με τα μεγέθη των συσκευών το γεγονός ότι ο Tim Cook ανέφερε τη φράση “big plans that we think customers are going to love”.

ipad 12.9 inch, Μεγαλύτερο iPhone το Μάϊο και iPad 12.9″ τον Οκτώβριο; [φήμες]

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimo

εαν η apple τελικα καταποιει τον εγωισμο της και φτιαξει κινητο με μεγαλυτερη οθονη θα καταφερει να εξαληψει τον ανταγωνισμο για τα καλα !

Denis

ανυπομονώ για iPad Pro με OSX και φυσικά smart tv της προκοπης!

Giannisigoume

Αν γίνει κάτι τέτοιο περιμένετε σίγουρα τον Μάιο ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη κ υποδιεστερα τεχνικά χαρακτηριστικά κάτι σαν το iPad mini πρώτης γενιάς.

Nio

Αν καταφερει κ καταπιει τον εγωισμο της θα ερθει τελευταια στον ανταγωνισμο ακομα κ μετα απο τους Κινεζους κ θα πει Να Λολα ενα μηλο.
Ακολουθα την μοδα της Samsung τωρα. (μετα απο χρονια κιολας)

jimo

δεν νομίζω να επιβίωση η samsung μετα απο τα κινεζικα κινητα που δεν τησ εχουν αφήσει χώρο για τιποτα ! με τα μισά λεφτα παίρνεις κινεζικο με καλυτερα χαρακτηρηστικα απο την samsung !

και αν η apple κανει το θαυμα και με καποιο τροπο τον οποιο δεν μπορω να φανταστω φτιάξει ενα κινητο το ιδιο εύχρηστο με μεγαλυτερη οθονη δεν θα αφησει περιθωρια σε κανεναν και βεβαια μιας και οι κινεζοι δεν μπορουν να αντιγραψουν το ios η τουλαχιστον δεν το κανουν θα ειναι απο τα μονα κινητα που αξειζουν τα λεφτα τουσ αν σκεφτουμε οτι τα specs Πλεον αποτελουν παρελθον για τον λογο που ανεφερα ποιο πανω !! ακομα και μετ τα καλυτερα specs ενα android Κινητο λαγκαρει και μιλαω για galaxy s4 οπου σκαλωνει συχνα ! ας μην ξεχναμε οτι το android δεν δημιουργηθηκε για κινητα αλλα αντεγραψε το ιos για να κανει αυτο !

ασ μου επιτραπει στην μαχη των λειτουργικων να βαλω ενα λιθαρακι

https://www.appleteam.gr/android-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-iphone-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-google-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9/

για να μαθαίνουμε ιστορια !!

και εκει παει το πραγμα το λειτουργικο θα κανει την διαφορα στο μελον !!

Vasilis_G

Χάλια είδηση…ΨΕΥΤΙΚΗ…..Υπάρχει περίπτωση η Apple να αφήσει τις ΤΕΛΕΙΕΣ 4” οθόνης όπου είναι οριακά ιδανικές και που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με ένα δάχτυλο….και θα πάει να κάνει αυτά που κορόιδευε??? Η Apple είναι σοβαρή εταιρία…ΔΕΝ κάνει λάθος…Οι άλλες εταιρίες θα φτιάξουν μικρότερα κινητά με ΜΑΧ τις 4” οθόνης που είναι και οι σωστές ανατομικά…Ακούς εκεί η Apple θα φτιάξει μεγαλύτερο iPhone…Θα ήταν σαν να έλεγε ότι τόσα χρόνια είμαι ψεύτης ,αγκυλωμένος και κολλημένος στο προ 7ετίας πρότζεκτ μου και προσπαθώ με νύχια και με δόντια με μηνύσεις και άλλα marketινίστικα κόλπα και τρίκ να μείνω στην κορυφή… ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ….

Johnny

Η apple ήταν αυτή η οποία μας πλάσαρε για ιδανικές τις οθόνες των 4 ιντσών και τώρα τα αλλάζει. Γουστάρω πολύ iphone με μεγάλη οθόνη αλλά η αλήθεια είναι πως η apple μας δουλεύει λίγο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 15 Pro

iPhone 16 Pro: Αναμένεται να έχει γυαλιστερό πλαίσιο από τιτάνιο

Νέα φήμη θέλει το iPhone 16 Pro duo να διατηρεί το πλαίσιο από τιτάνιο που είδαμε στο iPhone 15 Pro και στο Pro Max, αλλά με ένα twist.

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.