Lenovo, Εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της HTC;

H εν λόγω φήμη είναι μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη μετά από την ραγδαία πτώση της αξίας της HTC. Η Lenovo φέρεται να είναι διατεθειμένη να προβεί σε μια κίνηση πλήρους εξαγοράς της HTC, με τον ίδιο τρόπο που είχε εξαγοράσει τη φίρμα ThinkPad από την IBM. Προφανώς, δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για ένα τέτοιο deal.Εκτιμάται πάντως ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό να ανακοινωθεί περίπου στα μισά του επόμενου έτους.

Πρόκειται για μία θετικότατη εξέλιξη για την HTC, καθώς η Lenovo έχει μεγάλο μερίδιο αγοράς στην Κίνα, ενώ αποτελεί ισχυρό παίκτη στην παγκόσμια αγορά. Από την άλλη μεριά η τεχνογνωσία της HTC στο mobile κομμάτι είναι πολύ σημαντική, άρα μιλάμε για έναν γάμο με ευοίωνες προοπτικές.

Lenovo HTC, Lenovo, Εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της HTC;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

με αυτα που διαβαζουμε και εφοσον το one δε μπορεσε να τους σωσει με τις πωλησεις που εκανε πιθανοτατα μιλαμε για μια κατασταση μη αναστρεψιμη.

κριμα βεβαια ,αλλα απο την αλλη η htc την ειχε δει οπως τωρα την εχει δει η samsung με κλειδωματα ,οποτε καλα να παθει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.