Lenovo, στο top 3 των κατασκευαστών με δυνατά έσοδα τριμήνου

H Lenovo ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου και φαίνεται ότι τα πήγε εξαιρετικά καλά. Οι αποστολές smartphones αυξήθηκαν κατά 38% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρσι πράγμα που την κάνει τον τέταρτο μεγαλύτερο κατασκευαστή στον κόσμο. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως ολοκλήρωσε την εξαγορά της Motorola και εκτόπισε τη Xiaomi από την τρίτη θέση.

Την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου η Lenovo πούλησε 36.5 εκατομμύρια smartphones, PCs και tablets αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την εταιρεία. Από αυτά, τα 16.9 εκατομμύρια ήταν smartphones που πουλήθηκαν στο τρίτο τρίμηνο, συμπεριλαμβανομένης και της ναυαρχίδας της Lenovo Vibe Z2 Pro. To Vibe Z2 Pro έχει 6 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels και quad-core 2.5GHz Snapdragon 801 CPU.

Οι πωλήσεις laptop ήταν αυτές που έφεραν τα μεγαλύτερα κέρδη στην Lenovo με 5.5 εκατομμύρια δολάρια ενώ οι mobile συσκευές αντιστοιχούν στο 13% των κερδών της. Τα έσοδα τριμήνου αυξήθηκαν κατά 19% στα 10.5 δισεκατομμύρια δολάρια εκ των οποίων τα καθαρά κέρδη είναι τα 262 εκατομμύρια δολάρια.

Με την εξαγορά της Motorola η Lenovo έχει πλέον τη δυνατότητα να επεκταθεί σε νέες αγορές που κανονικά θα ήταν δύσκολο να μπει χωρίς τη βοήθεια της Motorola.

lenovo third manufacturer, Lenovo, στο top 3 των κατασκευαστών με δυνατά έσοδα τριμήνου

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petros

Η σκληρη δουλεια ανταμοιβεται. Μπραβο στους κινεζους.

Spukie

μεγαλη εταιρεια..
μπραβο της.

gthebest

Θελω το Lenovo Vibe Z2 Pro! Προς Ευρωπη ποτε θα ρθει??

Πέτρος Π

Η Lenovo είναι ουσιαστικά η παλιά IBM, θρυλική εταιρεία για όσους ξέρουν από υπολογιστές. Λογικό και ευχάριστο να τα πηγαίνει καλά, τα laptop της είναι εξαιρετικά…

Τομ

Η lenovo εχει τα καλυτερα midrange (τουτ εστιν πλαστικα) λαπτοπ. Για κινητα ομως υπαρχουν αρκετοι καλυτεροι κινεζοι (huawei xiaomi ενδεικτικα)

Kostas

@Πέτρος Π φιλε μου εχει αγοράσει την ΙΒΜ,δεν είναι η παλιά ΙΒΜ! Ήταν ήδη μεγαλη εταιρια οταν το έκανε, απλά με την κίνηση αυτή απέχτησε κύρος και ποιότητα και φυσικά εναν τεράστιο αριθμό απο πατέντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.