LG: Συνεργάζεται με Apple, Google, Microsoft για αναδιπλούμενες οθόνες

Η μετάβαση στα αναδιπλούμενα smartphones αναμένεται να γίνει σύντομα. Η Samsung φημολογείται ότι θα είναι η πρώτη που θα καινοτομήσει, αλλά δεν θα είναι η μόνη. Η LG Display είναι αυτή που αναπτύσσει τα δικά της αναδιπλούμενα OLED panels με τη συνεργασία άλλων τεράστιων ονομάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ν. Κορέα, η LG Display έχει συνεργαστεί με Apple, Google, και Microsoft για την ανάπτυξη αναδιπλούμενων οθονών. Στην ομάδα των κατασκευαστών συμμετέχει και το δικό της τμήμα των smartphones.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για τα σχέδια της LG να κάνει τη συγκεκριμένη μετάβαση. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που η LG έδειξε το prototype επομένως είναι πιθανό να δούμε και την μαζική παραγωγή. Ωστόσο, οι αναλυτές εκτιμούν ότι η Samsung μπορεί να έχει περισσότερη εμπειρία όσον αφορά στη μαζική παραγωγή τέτοιων οθονών, οπότε θα έχει το πάνω χέρι.

Οι πηγές δεν αναφέρουν ξεκάθαρα πότε θα έρθουν τα smartphones με αναδιπλούμενες οθόνες στην αγορά, όμως αφήνεται να εννοηθεί ότι θα δούμε flexible OLED panel για το iPhone του 2017. Το “flexible” το πιο πιθανό είναι να σημαίνει “κυρτή”.

lg apple google microsoft foldable display, LG: Συνεργάζεται με Apple, Google, Microsoft για αναδιπλούμενες οθόνες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.