LG: Αυξάνει τα κέρδη της ενώ η Samsung πέφτει

Την ώρα που η Apple σπάει κάθε ρεκόρ με τις πωλήσεις των iPhone το τέταρτο τρίμηνο του 2014 και η Samsung ζορίζεται με τις δικές τις πωλήσεις, η LG βρήκε την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει και να κλέψει μερίδιο της αγοράς. Οι προβλέψεις για την LG ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, κάτι που φαίνεται και από τα επίσημα αποτελέσματα τριμήνου που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

Ο κορεάτικος τεχνολογικός γίγαντας πούλησε 24% περισσότερα smartphones το 2014 σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, κάτι το οποίο προφανώς οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στην ναυαρχίδα της LG G3. Συνολικά μέσα στο 2014 απέστειλε 78.2 εκατομμύρια κινητά και τα 59.1 εκατομμύρια από αυτά ήταν smartphones. Αν και ακόμη είναι πίσω σε σύγκριση με την Lenovo/Motorola και Xiaomi, δεν παύει να είναι μια σημαντική αύξηση και θετική πορεία. Για παράδειγμα το τέταρτο τρίμηνο του 2014 αύξησε τις πωλήσεις της στη Β.Αμερική κατά 78%.

Όσο για το 2015, περιμένουμε να ανακοινωθεί το επίσης πολυσυζητημένο LG G4 που αν ακολουθήσει την πορεία των προκατόχων του LG G2 και LG G3, σίγουρα θα δώσει κι άλλη ώθηση στην LG ενώ ήδη λανσάρει το LG G Flex 2 με Snapdragon 810.

Το τμήμα Home Entertainment, Appliances και Air Conditioning & Energy Solutions ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 474.8 εκατομμύρια δολάρια που στην ουσία είναι 125% άνοδος σε σύγκριση με το 2013.

lg οικονομικά αποτελέσματα, LG: Αυξάνει τα κέρδη της ενώ η Samsung πέφτει

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mpampis13

Λογικο….

Αποστόλης Ρόδος

Πολύ λογικό…. 😉

mpampis13

Εντελώς λογικό θα έλεγα….

VasiliS5miniταν

Λογικό εινα,ι η LG εχει πολύ μικρο μερίδιο αγοράς και εχει περιθώριο να το αυξήσει, εχω αντίθετα η Samsung εχει ήδη πολυ μεγαλο μερίδιο που ειναι δύσκολο να κρατηθεί οταν υπάρχει ανταγωνισμός που γδύνεται για να αποκτήσει μερίδιο της Samsung.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.