LG, ο Android κατασκευαστής με τη μεγαλύτερη αύξηση μεριδίου της αγοράς

Χάρη στη φετινή ναυαρχίδα της LG G3, η LG ήταν ο Android κατασκευαστής με την μεγαλύτερη αύξηση μεριδίου της αγοράς για την περίοδο Ιουνίου-Σεπτεμβρίου. Βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση μετά τη Samsung με το 10,4% του συνολικού μεριδίου της αγοράς. Η LG αύξησε το μερίδιό της κατά 1,7% ενώ η Samsung κατά 1 ποσοστιαία μονάδα φτάνοντας στο 57.4%.

Τα δεδομένα προκύπτουν από το web traffic Android συσκευών από 1η έως 30 Σεπτεμβρίου και οι ριθμοί συγκρίθηκαν με τους αντίστοιχους για την περίοδο 1-30 Ιουνίου.

Η forked version του Android που χρησιμοποιείται στη σειρά Amazon Kindle Fire έδωσε στην Amazon την τρίτη θέση με το 6.9% του συνόλου της αγοράς. Η Motorola παρουσίασε μείωση από το 6.7% έφτασε στο 6.4%, το ίδιο και η HTC από το 5.5% πήγε στο 4.8%. Όσο για τη Sony, τα νέα δεν είναι καθόλου καλά καθώς όχι μόνο δεν βρίσκεται στην πεντάδα, αλλά φιγουράρει στην 11η θέση με 0.7% από το 0.9% που βρισκόταν τον Ιούνιο.

lg μερίδιο αγοράς, LG, ο Android κατασκευαστής με τη μεγαλύτερη αύξηση μεριδίου της αγοράς

Τα στοιχεία αφορούν στην αγορά της Β. Αμερικής.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Καλό νέο ότι ανεβαίνει η LG, μακάρι να πέσει και η samsung ώστε να ωφεληθούμε οι καταναλωτές!
Όσο για την sony… Ας μην μιλήσω καλύτερα. Η κατάσταση της είναι τόσο τραγική που η πιο κερδοφόρα αγορά για εκείνη στην Ευρώπη πρέπει να είναι η Ελλάδα. Στην υπόλοιπη Ε.Ε σχεδόν κανείς δεν αγοράζει sony. Πραγματικά κρίμα γιατί ήταν αξιόλογη εταιρεία και κάποτε είχε βγάλει κινητά που ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους…

χρηστος σαμ

αυτα ειναι για Βορεια Αμερικη μονο τα στοιχεια αν διαβαζω καλα..
Σε παγκοσμιο επιπεδο η σειρα θα ειναι καπως ετσι: samsung,lg,lenovo,hauwei,ZTE,htc,sony

Nick

Κυριοι fan της Sony να δω τωρα τι θα πειτε…..η τελεια, η πιο εξυπνη κατα της γνωμη σας εταιρια κοιταξτε που ειναι….ολες την εχουν περασει!!!μεχρι και η κουτση μαρια!!!! Καυχηθειτε λοιπον για το 0,7% που εχει η super εταιρια σας….με τα χιλιαδες ελαττωματικα κινητα….τα προβληματα στις αναβαθμισεις….τις υπερθερμανσεις στις ναυαρχιδες….τα λογια για αναβαθμισεις που δεν γινονται πραξεις….τις δικαιολογιες για τις 2κ και 4k αναλυσεις της οθονης που δεν μπορει να δει το ανθρωπινο ματι…το οτι δεν μπορουν να βαλουν μια amoled ή oled οθονη τοσα χρονια σε ενα κινητο….το οτι δεν μπορουν να μειωσουν τοσα χρονια τα bezels…τα προβληματα με το touch σε τοσα κινητα…την λογικη της ναυαρχιδας καθε εξαμηνο….ενα κατεβατο απο λαθη…λαθη…λαθη….μονο η Ελλαδα και η Ιαπωνια τη συντηρουνε….κι αυτο γιατι πολλοι Ελληνες εχουν μεινει στα 90’s και δεν λενε να ξεκολλησουν….κι εγω επαιρνα walkman αλλα τι να κανουμε….τωρα υπαρχουν ενα σωρο αλλες καλυτερες εταιριες…

GiorgosM

Αν είναι δυνατόν!! Και σε άρθρο για lg τόσο μένος για την Sony!! Ούτε στο Gazzetta.gr δεν κάνουν έτσι γαυροι και βαζελοι μεταξύ τους… Πόσο κόμπλεξ Παναγία μου ακόμα…. Χαρείτε τα κινητά σας ο καθένας με τον τρόπο του κι αφήστε μας στην ησυχία μας!

koutsis

Ενδιαφέροντα στοιχεία αλλα το πραγματικά ενδιαφέρον θα ηταν να τα βλέπαμε σε παγκόσμια κλιμακα και οχι μονο Β.Αμερική.
Εκει πιστεύω θα είναι αρκετά διαφορετικά ..

Aris

Στην ευρωπη θα ειναι ακομα καλυτερα τα αποτελέσματα πιστευω αμερικη κυριαρχεί το i phone η ευρωπη ψαχνεται γι αυτο κι τα windows phones πανε καλα! Στηριζουμε lg γιατι βγαζει ποιοτικες συσκευες ακομα και στη μεσαία κατηγορια και value for money!!!!!

christos

Το lg g 3 είναι μία συσκευή που αξίζει τα λεφτά της. Μπράβο στην lg. Μακάρι να επιστρέψει και στα windows για όλους εμάς που προτιμάμε να έχουμε τηλέφωνο με το καλύτερο λειτουργικό!

Tom

Η αληθεια ειναι οτι και γω LG και Samsung εχω στο νου μου τωρα που θελω να αλλαξω κινητο. G2 ως φτηνοτερη επιλογη GS5 ως ακριβοτερη. Θα ηθελα μεταλλο στο κινητο μου αλλα iphone δεν παιρνω (θα παρω ipad οποτε εχουμε ios εκει που ειναι καλυτερο απο το android), HTC One M8 ειναι ακριβο, και xperia z2 ειναι σονυ (ναι για μενα αυτο ειναι αποτρεπτικο επιχειρημα απο μονο του). Οποτε stick to plastic και στο κατω κατω δεν ειναι κακο. Μια συσκευη που εχεις πανω σου μονιμα ειναι οποτε ας ειναι πλαστικη και με περισσοτερες αντοχες παρα μεταλλικη και να γρατζουνιεται για πλακα (η να λυγιζει)

πανος

Sony κινηταρες!!

Ξυδακι στους υπολοιπους!!

techblògφιλος

Κατι ψιλοασχετο.εμαθα οτι ηρθαν οι Google play gift cards στην ελλαδα.ξερει κανεις που μπορω να τις προμηθευτω???

Prideous

Η Sony πέφτει πιο γρήγορα και από τον Τσουκαλά…!!!
Κάτι πρέπει να κανει επιτέλους αυτή η εταιρία γιατί είναι κρίμα
Πιστεύω πως έχει πολλά να προσφέρει ακόμα αλλα πρέπει να ακούσει και τους πελάτες της…
Κρίμα πάντως…

ΚΝ

Αυτό είναι ένα παράδειγμα ενός κόσμου που κανείς από εμάς δε ξέρει. Μιλάμε για της ΗΠΑ όπου έχουν τη δική τους νοοτροπία και τις δικές τους απαιτήσεις και αυτό φαίνεται σε όλα. Πχ 3η εταιρία είναι Amazon με 7% περίπου και 4η Motorola με παρόμοιο ποσοστό. Στην Ευρώπη φυσικά αυτές οι εταιρίες ζήτημα να έχουν 1%. Ή ανάποδα για τη Sony που έχει αρκετά υψηλά ποσοστά σε Ευρώπη και επίσης τα Windows Phone.
Όποτε το κεντρικό νόημα είναι πάρετε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει περισσότερο και ας το αγοράζουν ελάχιστοι. Εξάλλου για αυτό υπάρχουν τόσα κινητά για σχεδόν όλα τα γούστα και βαλάντια.

alxgiann

@Tom, έχω το G2 από τότε που βγήκε, σχεδόν ένα χρόνο (μένω εξωτερικό). Σκεφτόμουν τι να πάρω του χρόνου που θα τελειώσει το συμβόλαιο μου αλλά είμαι τόσο ευχαριστημένος με την συσκευή που μάλλον θα το κρατήσω και άλλο. Ειδικά τώρα που έμαθα ότι πιθανότατα παίρνει και αναβάθμιση σε L (μπορεί και 4.4.4 ενδιάμεσα). Μάλλον και θα είναι η τελευταία μου Android συσκευή, θα επιστρέψω σε μικρομαλακη μόλις βγουν συσκευές με τα Win 10.

Nick

Φιλε μου οτι αγοραζουν ελαχιστοι μαλλον θα πρεπει να σου μπαινουν υποψιες οτι ειναι για τα μπαζα….Οσο για το μηνυμα “Sony κινηταρες” ειναι για γελια πραγματικα….αυτα τα δυο στο λεξικο ειναι αντιθετα… :Ρ Η Sony εχει κανει μεγαλυτερο bend στις πωλησεις κι απο αυτο του iphone 6 plus!!! 😛 Το χρεος της παιζει να εχει γινει μεγαλυτερο κι απο της Ελλαδας!!! :Ρ

George

Sony!!! make believe bankrupt!!!!! 😛

Jimis

Της Sony της εφταιγε παλια η ericsson…την εφαγε για να φτιαξει brand ειδαμε τωρα που καταντησε!!!! :Ρ καλυτερα τα πηγαινε τοτε μαλλον…

stelios90

@Tom, γιατί δεν παίρνεις LG G3; είναι (σχετικά) φθηνό…εγώ που το πήρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος…δεν έχει θέματα…το μόνο ΄που ειναι καλύτερο με το gs5 είναι η κάμερα αλλά και πάλι δεν το πήρα γιατί δεν μ’ άρεσε καθόλου όταν είχα μια επαφή μαζί του στο public…

Ιωάννης jb

Nick μη σχολιάζεις εδω μέσα ρε παν ασχετε!!!! έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για πωλήσεις μικρού χρονικού διαστήματος οι οποίες είναι στη Βορεια Αμερική και αφορούν και tablet και smartphones?? Ελλάδα και ιωαπωνιά ε??
Το ποσοστό στην ευρώπη που έχει η Sony είναι κάπου στο 10%
Η huawai που είναι τέταρτη στο κόσμο εδώ δείχνει ότι παίρνει 0,9% (μαζί με aplle, χωρις είναι τρίτη)

Chris

Θα αφήσω έξω τα κινητά αλλα σε όλους τους άλλους τομείς μην συκρίνετε Sony με τις καγκουροεταιρίες σας LG SAMSUNG , η ποιότητα του ιάπωνα είναι έτη φωτός μπροστά.

Nikos

Φιλε νομιζω μια χαρα τηλεορασεις βγαζει η LG και η Samsung!!!

stelios90

@Ιωάννη jb (ελπίζω να μην είναι justin bieber) η Huawei είναι 2η στον κόσμο μετά την samsung…και τρίτη η Apple
@chris, έλεος!!! το γεγονός ότι είναι γιαπωνέζικη δεν την κάνει απαραίτητα καλή…η sony κάνει μ@@@@@ς τον τελευταίο καιρό γι’ αυτο και πέφτει σιγα-σιγα!

Batel

+1 ioannis justin bieber
Είναι κινητά και tablet μαζί.

Αρης

Η sony για μενα δεν αξιζει καθολου και αυτος που ειπε οτι η sony εχει 10% στην ευρωπη ειναι φαντασιοπληκτος. Οτι πουλαει ασια πουθενα αλλου!!!! Γιατι να μην ανεβει η lg με αυτο που προσφέρει που ειναι σαν συνολο καλο. Πολλοι φιλοι μου εχουν το s4 και ολοι παραδέχονται την αθλια κατασκευή και τα θεματα του touchwiz κατευθυνονται προς lg και δεν εχουν αδικο. Το g2 εχει γραψει ιστορια γιατι καινοτομησε η sammy δυστυχώς μενει στασιμη και οτι δεν ανανεώνεται παιθενει. Για μενα το g2 ειναι ισως η καλυτερη αγορα που μπορει να κανει καποιοσ σημερα. Και το g3 αλλα λενε οτι εχει καποια θεματα. Άσχετο το g3 πηρε αυτες τις μερες αναβάθμιση και val-eur…. καπως ετσι (η επομενη απο τη g) και λενε οτι του έλυσε και το λαγκ και την υπερθερμανση… την εχει κανεις να μας πει εντυπώσεις? Κωστα ξερεις κατι?

j

@stelios90 μην λες ανακρίβειες. Δεύτερη Apple Τρίτη huawei. https://www.e-pcmag.gr/news/meiothikan-ta-meridia-agoras-tis-apple-kai-tis-samsung-sta-smartphones

Τομ

@alxgiann Το πιστεύω είναι όλοι μα όλοι ευχαριστημένοι με αυτή την συσκευή. Εμένα κάτι με χαλάει αλλά γενικά ειναι φτηνό για αυτά που δίνει και αν δώσει android L με νεο UI look (τύπου G3) θα έχω ακόμα λιγότερους λόγους να με χαλάει (ουσιαστικα δεν μου αρέσει τόσο σε εμφάνιση ενώ δεν μου αρέσει καθόλου σε UI) @stelios90 Το G3 πάρα πολύ όμορφο κινητό αλλα το μέγεθος του gs5 με βολέυει περισσότερο και επιπλέον βρίσκω την κάμερα, οθόνη και UI του samsung αρκετά καλύτερα. Γενικά με έκαψε η samsung με τις amoled λίγο. Δεν θέλω τίποτα λιγότερο πια αλλά μην γελοιόμαστε δεν είναι αυτό ΤΟ μείζον θέμα. Απλά συγκεντρώνονται αρκέτα πράγματα που βρίσκω καλύτερα στο GS5. Οριακά βέβαια. Και πάλι θεωρώ το G3 πιο όμορφο. Απλά εύχομαι να ήταν σε μέγεθος G2 με ανάλυση G2. Τα sony έχουν ένα φοβερό θέμα για μένα. Η Sony δίνει αναβαθμίσεις που κάνουν τα κινητά πιο αργά και κολλάνε εκεί δεν διορθώνουν με μικροαναβαθμίσεις. Επιπλέον η κατασκευή των Ζ με εκτεταμένη χρήση γυαλιού δεν μου γεμίζει το μάτι. Επίσης πριν λίγο καιρό βγήκε το Ζ2, ενώ τώρα υπάρχει Ζ3 και είδαμε ηδη φήμες για το 4. Αν αυτό κάποιοι δεν το βρίσκετε γελοίο σόρρυ… Συνέχεια »

Nick

Διορθώστε με κάποιος αν κάνω λάθος,αλλά τα στοιχεία αφορούν τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και η Sony με στρατηγική της απόφαση δεν μπαίνει στο παιχνίδι θεωρώντας το εκ των προτέρων χαμένο, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί Apple, Samsung στον τόπο-μητρόπολη της διαφήμισης και του μάρκετινγκ νομίζω. Κάτι που σημαίνει πως για να πάρει κάποιος Xperia smartphone στις ΗΠΑ πρέπει κατα πάσα πιθανότητα να το αγοράσει unlocked σε περιορισμένη διάθεση και όχι $100-200 με συμβόλαιο σε κάποια εταιρεία, κάτι που ελάχιστοι κάνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αν δεν κάνω λάθος και το Z2 δεν ήρθε ποτέ τελικά με κάποια εταιρεία, κάτι που επιτέλους θα γίνει με τα Z3.

gregory

γενικα η lg κανει πολλη καλη δουλεια και εχει γινει πολυ ανταγωνιστικη, πραγμα καλο για μας τους καταναλωτες. μακαρι να συνεχισει ετσι! εγω οσες φορες την εχω εμπιστευτει με εχει βγαλει ασπροπροσωπο (οχι μονο σε κινητα, για μενα βγαζει και απο τις καλυτερες τηλεορασεις). και ενα πολυ βασικο στοιχειο ειναι οτι εχει πολυ καλο after sales service. το g2 και το g3 ειναι απιστευτες συσκευες και πολυ value for money με τετοιες τιμες που εχουν φτασει να εχουν σε σκρουτζομαγαζα (270 και 349 ευρω αντιστοιχα). απ’οτι βλεπω και ακουω τα θεματακια που ειχαν καποιοι στο g3 στην αρχη εχουν λυθει…ειδικα με την εκδοση v10l διαβασα οτι ακομα και η διαρκεια της μπαταριας αυξυθηκε κατα πολυ. αντιθετα η sony εχει χασει την εμπιστοσυνη μου με ολα οσα ακουω… μπορει να μου αρεσει καποια συσκευη της αλλα δυσκολευομαι να την εμπιστευτω. δυστυχως δεν ειναι οπως καποτε που τα κινητα sony ericsson ηταν κορυφη. ξερω βεβαια και ατομα τα οποια εχουν μεινει πολυ ευχαριστημενα απο κινητα της… Υ.Γ. παντως πιστευω πως πολλοι πρεπει να καταλαβουν οτι σε ΟΛΕΣ τις συσκευες ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ εταιριας μπορει να βγαλει προβληματακια! μια ματια στα forum του xda και θα καταλαβετε οτι ειτε ενα κινητο ειναι ναυαρχιδα, ειτε midrange,… Συνέχεια »

stelios90

@Tom, δεν έχουν μεγάλη διαφορά μεγέθους 😉 παντως κ εγω σαν hater της Samsung πρεπει να την παραδεχτώ στις οθόνες ! Όσο αναφορά το UI της lg κατα την γνώμη μου ειναι αρκετά καλύτερο…αν και το καλύτερο με διαφορά ειναι της htc!

Aggelos

Επειδη βλεπω οτι κραζουν τη Sony (οχι οτι εχω καποιο προιον της εκτος απο ps3) αλλα να θυμησω οτι το αρθρο ειναι για Β. Αμερικη ΜΟΝΟ και οτι η sony ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ επισημα στην Β. Αμερικη. Ειναι παρα πολλοι Αμερικανοι που θα ηθελαν Sony smartphones και παραπονιουνται οτι αυτα δεν εισαγοναται στη χωρα τους. !!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω

billy

Να πω γω οτι αν οχι ολα, τα περισσοτερα αμερικανικα κ οχι μονο reviews για z2 z3 ειναι στα top 2 η 3 κινητα για φετος..Κ μου κανει εντυπωση πως οι αμερικανοι προτιμουν οτι ειναι πιο κοντα σε stock οπως της sony.Τωρα μπαινει εστω κ αργα στην αγορα τους η σονυ.
Ρε παιδια μονο εγω θεωρω απαρχαιωμενο το sense κ ασχημο,οκ κ βελτιστο δε λεω..

Αλέξανδρος

Οι πιο πολλοί εδώ που στάζετε “μέλι” για τη Sony αναρωτιέμαι αν έχετε πάρει κάποια συσκευή της.
Επείδη δεν φοράω παρωπίδες δεν είμαι υπερ καμιάς εταιρείας. Πέρσι ήταν η χρονιά της Lg (κινητό,tablet,και δυο τηλεοράσεις) αλλά επειδή μου την έδωσε με τις αναβαθμίσεις, φέτος πήρα το xperia z ultra.
Όλα καλά όσο αναφορά τη συσκευή όπως και τις υπόλοιπες που πήρα στο παρελθόν.
Για το μόνο που συμφωνώ μαζί σας είναι για τις δύο ναυαρχίδες το χρόνο, τίποτα άλλο.

pakakos

@Techblogφιλος νομίζω τις πήρε το μάτι μου στα media markt(Αργυρούπολης για την ακρίβεια)

Billys

Ρε παιδια κατι ασχετο γινεται να αγορασω απο verizon και να το φερω εδω χωρις κανενα προβλημα στα bands για κλήσεις και 4g. Μου αρεσε παρα πολυ το droid turbo και λεω να το παρω αν ειναι σε μια λογικη τιμη

K K

Μα καλά τι κοπλεξ είναι αυτό προς τη Sony. Μια χαρά εταιρεία είναι και μια χαρά προϊόντα βγάζει σε υψηλό επίπεδο και με πραγματικές δυνατότητες όπως λίγες εταιρίες. Ειδικά όποιος έχει δοκιμάσει Sony δύσκολα παίρνει πχ Samsung που ναι έχει καλά τηλέφωνα αλλά με φτηνά υλικά και μενού που θυμίζει παιδικό. Η Lg τωρα μπήκε στο παιχνίδι και καλά κάνει βοηθάει και τον ανταγωνισμό, αλλά θα του δούμε σε λίγο καιρό αν μπορεί να αντέξει. Πάντως η Ζ σειρά της sony πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρουσα σειρά με χαρακτηριστικα μοναδικά πχ αδιάβροχα και φυσικά πολύ καλή υποστήριξη.

Arturo Vidal

Sony για παντα, 7 Xperia στο σπιτι κανενα απολυτος προβλημα,1 samsung προβληματικο.

Xristos

Και εγω που εχω το iPhone 4 και ψαχνω καιρό να παρω καινούργιο κινητό αλλα σκέφτομαι τα παρακάτω και διστάζω για το lg g3εχω διαπιστώσει τα εξής : 1) η πηγή των προβλημάτων του ειναι η πολυδιαφημισμένη οθόνη του με την μεγαλη ανάλυση που εχει και την οποία δεν μπορεί να «σηκώσει » ο επεξεργαστής με αποτέλεσμα να : υπερθερμενεται , μετα απο λίγη ωρα χρήσης να μειώνει αυτόματα τη φωτεινωτητα (απαράδεκτο για κινητό που θεωρείτε ναυαρχίδα ), να αδυνατή ο επεξεργαστής να αποδώσει ικανοποιητικά , να τελειώνει η μπαταρία του γρήγορα .
2) η αύξηση του μεγέθους της οθόνης κατα 0,3 ίντσες αύξησε δυσανάλογα το μέγεθος του κινητού .
Τα θετικά του ειναι : επέκταση μνήμης , και ποιο όμορφος σχεδιασμός που κατ εμε δεν δικαιολογούν την επιλογή του σε σχέση με το g2 , δεν ειναι τυχαίο που σε όλα τα bechmark έρχεται πολυ χαμηλότερα απο τα αντίστοιχα κινητά , ακόμα και το g2 που ειναι περσινό κοντεύει να το ξεπεράσει σε σύνολο πόντων .
Αυτά σκέφτομαι και δυσκολεύομαι να επιλέξω , ως εναλλακτική σκέφτομαι το samsung s5, z3 compact και iPhone 5s ή 6, τέλος το note 3 το αποκλείω λόγω μεγέθους

Giorgos

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!Ναι παρακαλανε οι Αμερικανοι για Sony!!!! :Ρ το ακουσαμε και αυτο!!!!χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!! Ενταξει τα fan boys της Sony ειναι για κλαματα!!!!! Ξεφτιλαααα πια!!!!!! Μαζευτειτε το 0,7 % να αλληλουποστηριζετε την σουπερ εταιρια σας!!!!! Ο αλλος λεει οτι εχει 10% ποσοστο!!! Μαλλον στον υπνο του….εκτος κι αν μιλαει για το 1990!!!!

George E.

Καλημέρα και συγχαρητήρια στην LG για την επιτυχία… Όσο για την Sony επειδή γράφονται πολλές ανακρίβειες… Η εν λόγω λίστα αφορά το διάστημα ενός μήνα οπότε το “δείγμα” είναι μόνο ενδεικτικό ως προς την γενική τάση της αγοράς. Η αναφορά γίνεται μόνο για την αγορά της Αμερικής όπου η Sony μετά το Xperia Z απείχε και επιστρέφει τώρα με το Z3, ενώ οι Ιάπωνες δεν είχαν την σχέση με τους παροχούς κινητής που έχουν οι Apple, Samsung (για όποιον γνωρίζει πως λειτουργεί η αγορά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού). Όλες οι συσκευές της σειράς Z από το καλοκαίρι τρέχουν την τελευταία έκδοση του Android απροβλημάτηστα! Σίγουρα η Sony παγκόσμια δεν έχει εξέχουσα θέση σε πωλήσεις, σίγουρα έχει κάνει λάθος στρατηγικές στο παρελθόν, αυτό όμως δεν είναι ένδειξη ότι τα προϊόντα της δεν βελτιώνονται και θα πρέπει κάποιος στο όνομα Sony να τα απορρίπτει χωρίς να έχει ουσιαστική εμπειρία μαζί τους… Νίκο προς τι η τόση “χαρά” για την Sony; Συγχαρητήρια που βάση του πίνακα επιβεβαιώνεται η επιλογή σου απόρριψης της Sony, αλλά εμείς γιατί θα πρέπει αναγκαστικά να συμφωνήσουμε μαζί σου; Πόσο μάλλον να μας πρήζεις για την “κακιά” Sony σε κάθε σχετικό ή άσχετο θέμα του techblog με τους… Συνέχεια »

Nick

Η Sony έχει πρόβλημα και μάλιστα οξυτατο, όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε όλο τον κόσμο, στο θέμα του μάρκετινγκ το οποίο είναι κάκιστο. Ελλιπεστατη προβολή και διαφήμιση για τα προϊόντα της Sony Mobile, και πάρτε και για παράδειγμα και την Ελλάδα,όπου λίγο πολύ όλοι συμφωνούν ότι έχει πολύ ισχυρό πυρήνα φίλων που την τιμούν ακόμη και σε κινητά και tablets. Είναι γεγονός ότι ο κάθε άσχετος με την τεχνολογία (δεν το λέω υποτιμητικά, απλά οποίος δεν ασχολείται) έχει κατά 90% κινητό Samsung. Προσοχή, δεν λέω ότι όποιος έχει Samsung είναι άσχετος, αλλά το ανάποδο, ότι ο κάθε “άσχετος” έχει Samsung επειδή “αυτήν ξέρει”, και αυτό κατ’εμε δείχνει το πόσο πετυχημένη είναι αυτή η εταιρεία μαζί με την Apple στο μάρκετινγκ. Επίσης ακόμα υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που ουσιαστικά αγνοούν την Sony σαν επιλογή στα κινητά επειδή πολύ απλά καλά καλά δεν την γνωρίζουν (!), ναι είναι από τα άτομα που ακόμα νομίζουν ότι υπάρχει και η Sony Ericsson,ή ακόμα χειρότερα η Ericsson σαν επιλογή και η οποία φυσικά δεν είναι πλέον ελκυστική εν ετη 2014 σε σχέση ακόμα και με LG,htc,κλπ Φυσικά για όλα αυτά είναι υπεύθυνη η Sony Mobile, που δεν φρόντισε να κάνει πραγματικά αισθητή την παρουσία… Συνέχεια »

Makis

Η Sony ως Sony Ericsson πηγαινε πολυ καλυτερα τοτε απ’οτι τωρα ως σκετη Sony…εκανε μεγαλυτερες πωλησεις και ειχε καλυτερα κινητα τοτε..

Nick

@Makis, δε μπορείς να συγκρινεις feature phones με smartphones εκτός και αν εννοείς πως τα smartphones της Sony Ericsson ήταν καλύτερα από τα σημερινά της Sony Mobile, κάτι που φυσικά δεν ισχύει και το ξέρεις. Το θέμα είναι και ο ανταγωνισμός, στην προ-smartphone εποχή Samsung & LG ήταν για φούρνους και ψυγεία, για κινητό ήξερες Nokia & Sony Ericsson. Τώρα το πως ο ιαπωνικός κολοσσός της τεχνολογίας βρέθηκε πίσω από κορεατες κατασκευαστες ο,τι ηλεκτρικών ειδών θες, αυτό είναι άλλο θέμα και μεγάλο σε ανάλυση.

Makis

Κι ομως τα κινητα της Sony Ericsson ηταν καλυτερα απο τα αντιστοιχα σημερινα της σε συγκριση παντα με τον ανταγωνισμο τοτε και τωρα….Και ειχαν μεγαλυτερο μεριδιο αγορας τα walkman phones σε σχεση με τα τωρινα…και λιγοτερα ελαττωματα…μεγαλυτερη αξιοπιστια απο τα σημερινα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.