LG, αριθμός ρεκόρ με 16.8 εκατ. smartphones και διπλάσια κέρδη

Ενώ η Samsung δείχνει να δυσκολεύεται με τις πωλήσεις των συσκευών της όπως είδαμε πριν από λίγο καιρό από τα αποτελέσματα τριμήνου, ενώ η Apple μεγάλωσε τις ίντσες του iPhone 6 για να ανταγωνιστεί την κυριαρχία του Android στις μεγάλες οθόνες, η LG φαίνεται να τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά.

Ανακοίνωσε τους αριθμούς πωλήσεων οι οποίοι δείχνουν ότι τα smartphones της έσπασαν κάθε ρεκόρ.

Η LG πούλησε 16.8 εκατομμύρια συσκευές στο τρίμηνο που μας πέρασε, διανύοντας έτσι το καλύτερο τρίμηνο τα τελευταία 5 χρόνια ενώ τα λειτουργικά κέρδη είναι στα 450 εκατομμύρια δολάρια, σχεδόν διπλάσια από την ίδια περσινή περίοδο. Φυσικά σημαντικό ρόλο σε αυτό θα έπαιξε η φετινή ναυαρχίδα της LG G3 αν και δεν έχουμε συγκεκριμένους αριθμούς πωλήσεων.

Οι αποστολές στο mobile κομμάτι αυξήθηκαν κατά 39% αλλά τα λειτουργικά κέρδη τριμήνου μειώθηκαν κατά 2.44 εκατομμύρια δολάρια στο τμήμα Home Appliance όπου το κομμάτι ου Air Conditioning δεν τα πήγε και τόσο καλά. Το τμήμα TV και Home Entertainment αύξησε τα κέρδη του κατά 5% με την ζήτηση για LCD τηλεοράσεις να αυξάνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

lg sales, LG, αριθμός ρεκόρ με 16.8 εκατ. smartphones και διπλάσια κέρδη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης Μαρίνος

Όχι ότι με νοιάζουν οι πωλήσεις ή τα κέρδη της LG, εμένα με ενδιαφέρει ότι βγάζει καλές και φθηνές συσκευές, οι οποίες μου ταιριάζουν και καλύπτουν τις ανάγκες μου. Από την άλλη όμως, αυτό που λέει το άρθρο είναι χαρακτηριστικό των καλών G2 και G3, καθώς και της συνολικής προσπάθειας της LG να ξεφύγει από το αμαρτωλό παρελθόν (βλέπε 2Χ, 4Χ) από την άποψη της υποστήριξης (αφού πάντα έβγαζε καλές φθηνές συσκευές), και άρα πλέον οι καταναλωτές φαίνεται να την εμπιστεύονται όλο και περισσότερο….

αρης

Νομίζω ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία θυμάμαι παλαιότερο άρθρο ίσως ήταν και στο techblog που έλεγε ότι σκόπευε να πουλήσει στο τρίμηνο που μας πέρασε 14.5 εκατομμύρια συσκευές και αυτό θα ήταν το ρεκόρ.νομίζω ότι ο αριθμός αυτός πρέπει να δημιουργήσει μεγαλύτερο ζήλο στην εταιρία και να μην εφησυχάζει..πιστεύω ότι θα εκτιναχθεί τα επόμενα χρόνια.νομίζω μετά το g3 μου δύσκολα θα πάω ξανά στην άθλια κατασκευή τύπου Sammy..στο μέλλον περιμένω πολλά από lg και microsft lumia. Πάντως η Samsung θα κλαίει με μαύρο δάκρυ….

ghad21

Πραγματι η samsung θα κλαιει με μαυρο δακρυ, δωστης εσυ που εισαι πονοψυχος κανα μαντηλι να κλαψει γιατι δεν εχει!Και σιγουρα τα note 4 και alpha εχουν απαισια κατασκευη πω πω χαλια ειναι!Οτι πεις εσυ τιτανομεγιστοτεραστιε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.