LG: Υπόσχεται καλύτερες πωλήσεις το τέταρτο τρίμηνο

Λόγω του ισχυρού ανταγωνισμού από μεγάλα αλλά και από μικρά ονόματα Κινέζων, παραδοσιακά μεγάλα ονόματα όπως Samsung και LG τα έχουν βρει σκούρα. Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε ότι η LG στην πατρίδα της την Κορέα αναγκάζεται να κόψει τις τιμές στα high-end smartphones με αποτέλεσμα να έχει σχεδόν μηδενικά κέρδη το δεύτερο τρίμηνο.

Ωστόσο η ίδια εμφανίζεται αισιόδοξη και δηλώνει ότι το τέταρτο τρίμηνο του 2015 τα κέρδη της θα αυξηθούν. Οι δηλώσεις έρχονται από τον επικεφαλής του τμήματος mobile, Cho Juno κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης του LG V10. Ο ίδιος δήλωσε ότι για να αυξήσει τα κέρδη η LG θα στηριχτεί σε high-end και mid-range κινητά, αλλά δεν μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την στρατηγική που θα ακολουθήσει.

Το προσφάτως ανακοινωμένο LG V10 με την διπλή οθόνη και τη διπλή selfie κάμερα και το επίσης νέο LG Watch Urbane 2nd Edition θα είναι σίγουρα από τις συσκευές που θα στηριχτεί η LG, κυρίως κατά τη διάρκεια των γιορτών όπου παραδοσιακά οι πωλήσεις είναι μεγαλύτερες.

Ο Cho Juno ανακοίνωσε ότι η LG θα δημιουργήσει το δικό της σύστημα mobile πληρωμών χωρίς να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Να πούμε ότι στο δεύτερο τρίμηνο του 2015 η LG είδε 99.7% πτώση στα λειτουργικά της κέρδη, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη για την ίδια να αυξήσει τις πωλήσεις. Αναμένουμε να δούμε το πως θα το καταφέρει.

LG: Υπόσχεται καλύτερες πωλήσεις το τέταρτο τρίμηνο, LG: Υπόσχεται καλύτερες πωλήσεις το τέταρτο τρίμηνο

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

η lg βγαζει τα τηλ οπως τα ξεραμε με τα παντα ολα κ πλαστικουλια.οι τιμες πεφτουν κ γινονται γρηγορα τιμια με καλο software κ αψογο multitasking.αλλα εχει αποκτησει μια ακατανοητη εφεση στις παντοφλες κ θα πρεπει να σκεφτει κ μια δυνατη συσκευη στις 5ινζες η κ λιγο παρακατω γιατι εκει στα phablet ο αλλος θελει κοσμημα με τα γυαλια του κ τα μεταλλα του,τι την κραταει την μινι tv αν δεν γουσταρει κ με την εμφανιση;

rose

Οι 5.5 ιντσες τις lg, ειναι οι 5″ εταιριων τυπου sony,htc και οι 5.2 των κινεζικων (aka iphone copy). Οποτε πολυ καλα κανει και μενει στις 5.5 .

george

φιλε rose διαφωνω μαζι σου.lg g4 149 x 76.1 x 9.8 mm,xperia z5 146 x 72 x 7.3 mm,galaxy s6 143.4 x 70.5 x 6.8 mm,htc m9 144.6 x 69.7 x 9.61 mm,μαλλον ειναι αρκετα μεγαλο τελικα.κ παμε κ σε αυτα που λεω galaxy alpha 132.4 x 65.5 x 6.7 mm ,z5 compact 127 x 65 x 8.9 mm κ εκει τι αξιολογο δυνατο δινει η lg;τιποτα.για να μη πω για το lg4c στις 5 με ενα γιγα ram.υπαρχουν κ αυτοι που θελουν δυνατο εργαλειο που να μεινει μαχημο τουλαχιστον 2 η κ 3 χρονια κ να μην ειναι phablet.

Cabalerro

G4 κινηταρα…

Mpidis

Όπως εγώ φίλε @george που έχω το Alpha που παρεπιπτοντως τα σπάει κυριολεκτικά.
Εγώ θα ήθελα από την Lg να φτιαξει 5 ή 4.7 ιντσών οθόνη σε διαστάσεις 4.5 ιντσών κινητου με δυνατά specs και μεταλλικό frame. Και μια κάλλη τιμή όπως το g2. Μακαρι να ανέβει στις πωλήσεις καθ να μαθαίνουμε ότι το νέο g4 πχ πούλησε 20εκ συσκευές. Ανταγωνισμός και οι κερδισμένοι εμείς οι καταναλωτές.

Spiros

χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

Shadgr

Κλείνω 2 μήνες με το θεϊκό και πλήρες σε χαρακτηριστικά g4.
Μακάρι να πάει καλά μπας και επιστρέψουν και στους άλλους το ραδιόφωνο, η Micro SD, και η αποσπώμενη μπαταρία.. Πράγματα που η LG δίνει ακόμη..
Και η τιμή τώρα έπεσε πολύ.. Κατά τη γνώμη μου μην το αφήνετε

Mrks

Το οτι υπόσχεται πωλήσεις οκ. Θα τις εχει ομως;;;το οτι υπόσχεται κατι δεν σημαινει οτι θα γινει κιολας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.