Libropage, Η ελληνική προσέγγιση στις digital editions

Τον τελευταίο καιρό όλο και συχνότερα γίνεται λόγος για την επανάσταση που φέρνει στο χώρο των έντυπων εκδόσεων η χρήση των ψηφιακών εργαλείων και μέσων. Πρόκειται για τη δυνατότητα που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες στη δημιουργία ψηφιακών-διαδικτυακών εκδόσεων (digital editions) περιοδικών, καταλόγων, εταιρικών εντύπων κ.ά., καθόλα πανομοιότυπων με τα πραγματικά έντυπα αλλά και απολύτως interactive. Έτσι επιτρέπουν στον εκδότη και τον αναγνώστη να απολαμβάνουν όλα τα προτερήματα των τεχνολογικών εξελίξεων.

, Libropage, Η ελληνική προσέγγιση στις digital editions

Ένα από τα πλέον εξελιγμένα διεθνώς εργαλεία ψηφιακών εκδόσεων είναι το LibroPage, μια καινοτόμα web-based εφαρμογή που ανέπτυξε και διαχειρίζεται η εταιρεία ΟΣΤΡΑΚΟ ΑΕ. Το LibroPage δεν είναι απλά ένα ελκυστικό μέσο για τη δημιουργία ψηφιακών εντύπων. Το τελικό αποτέλεσμα –ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη- αποτελεί ένα πολυδύναμο εργαλείο marketing με πλήθος δυνατοτήτων και απαράμιλλα χαρακτηριστικά.

Με το LibroPage μπορείτε να έχετε σημαντικότατη μείωση στο κόστος παραγωγής και διακίνησης των εντύπων σας με αντίστοιχο πολλαπλασιασμό της αναγνωσιμότητάς τους.
Τώρα, με ένα απλό link, το digital έντυπό σας είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα σας, βρίσκεται στις αναζητήσεις του Google, καταχωρείται στα bookmarks του Facebook, του Twitter και άλλων social networks. Ακόμη, μπορείτε να το στείλετε με ένα απλό e-mail σε 5.000, 10.000, 50.000 παραλήπτες χωρίς κανένα απολύτως κόστος και οι αναγνώστες σας να απολαμβάνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία ανάγνωσης χωρίς τη χρονοβόρα διαδικασία «κατεβάσματος» ενός PDF αρχείου.

Θέλετε να εμπλουτίσετε τις σελίδες σας με video, ήχο και κίνηση; Θέλετε να γνωρίζετε ακριβώς ποιοι διάβασαν το έντυπό σας, σε ποια σελίδα έμειναν περισσότερο και, γενικά, τις αναγνωστικές τους συνήθειες; Θέλετε να προσφέρετε στους διαφημιζόμενούς σας τη δυνατότητα ώστε οι αναγνώστες να «μπαίνουν» κατευθείαν στις ιστοσελίδες τους (περισσότερα διαφημιστικά έσοδα για εσάς);

Το LibroPage μετατρέπει κάθε έντυπο σε μια ζωντανή interactive έκδοση με κόστος που φτάνει μέχρι και € 1,70 ανά σελίδα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.

Business Apple Business

Apple, 35η θέση στη λίστα με τις ιδανικότερες εταιρείες για απασχόληση

Στην ετήσια λίστα με τις “Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία το 2014” που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Glassdoor, οι αναφορές από τους εργαζόμενους στην Apple την τοποθετούν στο νούμερο 35, μια θέση χαμηλότερα σε σχέση με το περσινό έτος, στη λίστα με τις εταιρείες που θεωρούνται σαν ιδανικές για απασχόληση.

Business Business

Innovation Act, Νομοσχέδιο των ΗΠΑ κατά των patent trolls

Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ πέρασε ένα νέο νομοσχέδιο, το Innovation Act, για την προάσπιση των εταιριών τεχνολογίας ενάντια στα patent trolls. Το νέο νομοσχέδιο, απαιτεί από τον ενάγων πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς ο εναγόμενος καταπατεί τις πατέντες του πρώτου. Επίσης αναγκάζει τον ενάγων να κατονομάσει όλες τις πλευρές που έχουν […]