Media Markt: Όσο πιο γρήγορος ο επεξεργαστής, τόσο πιο πολλά ευρώ επιστροφή – Round 2

Η προσφορά της Media Markt που εγκαινίασε τη νέα σεζόν έγινε δεκτή από τους φίλους της μάρκας με μεγάλο ενθουσιασμό γι’ αυτό και η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει τη διάρκεια της έως τις 27 Σεπτεμβρίου, φροντίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τους φίλους της!

Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει δωροκάρτα αξίας έως και 70€ με κάθε αγορά laptop ή desktop υπολογιστή με επεξεργαστές Intel core i3, i5 και i7.

Media Markt: Όσο πιο γρήγορος ο επεξεργαστής, τόσο πιο πολλά ευρώ επιστροφή – Round 2, Media Markt: Όσο πιο γρήγορος ο επεξεργαστής, τόσο πιο πολλά ευρώ επιστροφή – Round 2

Συγκεκριμένα, όσο πιο γρήγορος είναι ο επεξεργαστής του υπολογιστή, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δωροκάρτα που θα λαμβάνουν οι φίλοι της εταιρείας. Αναλυτικότερα:

● Για αγορές υπολογιστών με επεξεργαστή Intel core i3, η εταιρεία θα προσφέρει δωροκάρτες ύψους 30€.

● Για αγορές υπολογιστών με επεξεργαστή Intel core i5, η εταιρεία θα προσφέρει δωροκάρτες ύψους 50€.

● Για αγορές υπολογιστών με επεξεργαστή Intel core i7, η εταιρεία θα προσφέρει δωροκάρτες ύψους 70€.

Η διάρκεια της προσφοράς επεκτείνεται πλέον έως και τις 27 Σεπτεμβρίου. Από την ενέργεια εξαιρούνται τα προϊόντα Apple.

H σχολική χρονιά ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού η Media Markt προσφέρει σε όλους τα πιο δυνατά τεχνολογικά εφόδια, στις πιο τζάμπα τιμές και με εξαιρετικά πλεονεκτήματα!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.