Microsoft Hellas, Ποιοι λέτε ότι έβαλαν τα γκαζάκια το πρωί στα γραφεία της; [funny]

Αγανακτισμένοι κάτοχοι Windows Phone κινητών που απογοητέυτηκαν όταν έμαθαν ότι δεν θα αναβαθμιστούν τα κινητά τους στην έκδοση Windows Phone 8; Apple fanboys για να “διαμαρτυρηθούν” ότι η Microsoft αντέγραψε το smart cover του iPad στo Surface tablet, Android μουτζαχεντίν που θεωρούν ότι μόνο το “ανοιχτό” λογισμικό πρέπει να υφίσταται στον γαλαξία μας ή μέλη της ομάδας G.H.S. για τις πρόσφατες προσαγωγές;

Ποιοι πιστεύετε ότι έβαλαν τα γκαζάκια το πρωί στα γραφεία της Microsoft Hellas;!

Ακολουθεί η είδηση του εμπρησμού από το skai.gr
Επίθεση στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα άγνωστοι. Όπως έγινε γνωστό, τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην είσοδο του κτιρίου με ένα φορτηγάκι – το οποίο αποδείχτηκε ότι ήταν κλεμμένο- και αφού έδιωξαν το φύλακα, περιέλουσαν το χώρο με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά, καίγοντας και το φορτηγάκι. Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ οι ένοπλοι διέφυγαν. Μέσα στο φορτηγάκι βρέθηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό και γκαζάκια. Τις έρευνες ανέλαβε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Τα γραφεία της Microsoft θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

Η φωτογραφία είναι από ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ANT1.
, Microsoft Hellas, Ποιοι λέτε ότι έβαλαν τα γκαζάκια το πρωί στα γραφεία της; [funny]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Haduuken!

Πωπω τι κάγκουρες , Παναγία μου .

Kostas Soprano

o Ισίδωρος έβαλε τα γκαζάκια χεχε

Vanzel

Εγώ λέω οτι τη φωτιά την έβαλάν υπάλληλοι της MS. 2 μέρες κλειστά τα γραφεία συν 2 το ΣΚ να πάνε διακοπές τα παιδιά.

spyros

τους αξιζε απο καιρο αυτο….

Γιωργος

@ spyros.. οτι να ναι πραγματικα… καλα να λεμε που δεν ειχαμε κανενα τραυματια ή και νεκρο

sokel

Την βόμβα την έβαλαν αυτοί που άκουσαν ότι αν πάρουν λαπτοπ με τα win8 δεν θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν άλλο λειτουργικό κλείδωμα στο hardware καθώς και αυτοί που πήραν windowsphone και ανακάλυψαν ότι δεν υποστηρίζει “FLASH”

Ir4klis

–…All current devices will only get a silly update we preping for them….

– Τώρα θα δείτε ρε μ#$^&$^*ια !!!!!

Καλά που δε τραυματίστηκε κανείς. Οποία πολυεθνική κι αν είναι συμπολίτες μας δουλεύουνε και εκεί και έχουν και αυτοί οικογένειες.

Πανος.Λαστ

αφου δεν ειχαμε τραυματισμους παλι καλα κτηρια και αμαξια ξαναχτιζονται ανθρωπινες ζωες οχι! Στο θεμα μας τωρα…..μια προβλεψουλα για τις επομενες μερες
”H Microsoft ενημερωνει ολους τους κατοχους wp 7 κινητων οτι θα παρουν αναβαθμιση σε windows 8.Αναβαθμιση θα παρουν ακομα και αυτοι που δεν εχουν παρει κινητο wp 7 γιατι οταν καεις απ’τον χυλο φυσας και το γιαουρτι ”

tainia

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (να μείνει μεταξύ μας): Την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση την αναλαμβάνει η 17N-okia και συγκεκριμένα το παρακλάδι της, η Lumia 800-900..!!! :p

pavlos

@ spyros

Μπράβο φίλε μου, με αυτό σου το σχόλιο αποδεικνύεις το πόσο λίγο μυαλό έχεις. Και μετά λέμε γιατί δεν έρχονται εταιρίες στην Ελλάδα! Κρίμα…

Fotis

Εγώ ποντάρω στο μεγαλύτερο fanboy της Apple στην Ελλάδα. Την Αλέκα.

TechviewGR (iPhonias)

Υψηλόβαθμα στελέχη της Microsoft είχαν προταθεί για θέσεις σε κάποια Υπουργεία….
Η κατάρα εξαπλώνεται…

makis88

Κάποιος κάτοχος WP7 που δεν θα πάρει την αναβάθμιση το έκανε σίγουρα!!:P

Solon

Όλοι κάνετε λάθος. Το έβαλαν σίγουρα οι χρήστες του Linux επειδή η Micorsoft στα 8άρια κλειδώνει τον bootloader!!! Τέρμα τα 2 και 3 λειτουργικά σε έναν υπολογιστή! Και άντε για τα desktops υπάρχουν λύσεις αλλά στα laptops θα ‘ναι άσχημα τα πράγματα. Τους αξίζει λοιπόν ότι έπαθαν και χειρότερα αρκεί να μην πάθει κανένας άνθρωπος τίποτα. Μέχρι εκεί.

Marios

Από ότι φαίνεται το Μicrosoft Office θέλει Service Pack.

Λευτέρης

Το φάντασμα του Steve Jobs ! 😛

Yiannis

Αγριέψανε οι λινουξάδες!

Pavlos

Εγω πιστευω τπτ κ@€%#*^δια θα το εκαναν ανευ λογου και αιτιας αλλα και ουσιας. Ευτυχως δεν υπηρχαν θυματα, Πιστευω οτι καθε ειδους φανατισμος ειναι απολυτα καταδικασιμος. Κανενας και τπτ δεν εχει δικαιωμα να αφερει μια ανθρωπινη ζωη και το αναφερω ως ιατρος, ευχομαι στο μελλον να μην ξαναδουμε τετοιου ιδους νεα και γεγονοτα. Η τεχνολογια ειναι για να μας οδηγει μπροστα και δεν πρεπει να κλεινουμε καμια πορτα, να δινουμε ευκαιριες σε καθε νεα προσπαθεια. Τωρα εαν η microsoft δεν σκεφτεται αυτους… οσους την υποστηριζουν αγοραζοντας τα προιοντα της τοτε κακο δικο της. Παντως σε πολλες συσκευες και ανδροιδ αλλα και ιος υπαρχει υποστηριξη για updates ακομα και δυο χρονια μετα. Πρεπει να τα σκεφτουν αυτα πριν αποκλυσουν συσκευες ο οποιες βγηκαν ισως και 3 μηνες πριν… Με αρκετα τσουχτερες τιμες.

John

Pavlo δε θέλω καν να ξέρω τι είδους “ιατρός” είσαι εσύ που δεν ξέρεις καν ορθογραφία. Ή μάλλον ξέρω, απόφοιτος Βουλγαρίας; Θεός φυλάξει όσους άτυχους βρεθούν στο ιατρείο σου κινδυνεύοντας τη ζωούλα τους… Αλλά έχεις άποψη για το φανατισμό και την τεχνολογία. Μπορεί να μας έχουν βυθίσει στη φτώχεια, τη μιζέρια, την χούντα και την αφαίρεση ελευθεριών αλλά εμείς σαν τα καλά πρόβατα θα καταδικάσουμε τη βία γιατί πρέπει να έρθουν κι άλλες εταιρίες στην Ελλάδα. Γιατί είναι καλές οι πολυεθνικές. Το είδαμε άλλωστε πόσο καλές είναι συμβάλλοντας και εδώ, και σε άλλες χώρες που πέρασε το ΔΝΤ και τις παρέδωσε στις πολυεθνικές… Προφανώς με το να σκοτωθεί ο υπαλληλάκος των 500€ που καθόταν να φυλάει τα γραφεία το βράδυ δεν θα έβγαινε κάτι, αλλά όχι που θα υπερασπιστώ και τις πολυεθνικές μη μας φύγουν… Στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα. Και αυτές και όλοι οι αγράμματοι που όλη σας η ζωή είναι ένα κινητό που φτιάχνεται από αμερικάνους και κινέζους κι εσείς μόνο ξέρετε να το αγοράζετε. Ούτε να το σχεδιάζετε ούτε τίποτα δημιουργικό. Μία αγορά ηλιθίων υποκειμένων, που δεν ξέρουν ορθογραφία ή τίποτα άλλο στη ζωή τους γενικότερα, μόνο είναι ηλίθια ρομπότ που εξεγείρονται αν τους πάρουν το κινητό.… Συνέχεια »

γιώργος

Η NOKIA τα εβαλεε. Απειλες για τα win 8

Γιώργος Τσ.

Και που ξέρετε ότι δεν το έκαναν κάποιοι “έμμισθοι άνθρωποι της νύχτας” εξαιτίας προσωπικών διαφορών μεταξύ κάποιου ηγετικού στελέχους της Εταιρίας με κάποιον άλλο?

Πάντως άλλη εταιρία αποκλείεται να το έκανε…..Δεν νομίζω να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο….
Σίγουρα η επίθεση έγινε εξαιτίας προσωπικών διαφορών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.