Microsoft: Ανακοινώνει νέες Windows 10 συσκευές 4 Σεπτεμβρίου

Στις 29 Ιουλίου η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κάνει διαθέσιμα τα Windows 10, και στο εξής η προσοχή μας στρέφεται στο hardware. Ιδιαίτερο ενδιαφέρουν έχει το Windows 10 Mobile και το hardware που θα ανακοινώσει η Microsoft με το νέο της λειτουργικό σύστημα. Σήμερα ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει press event 4 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Η ημερομηνία και το μέρος δεν είναι τυχαία καθώς εκείνη την περίοδο πραγματοποιείται η έκθεση IFA 2015 στην γερμανική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft, στις 4 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει “νέες Windows 10 συσκευές” κατά την διάρκεια της IFA και το keynote θα πραγματοποιηθεί από τον Nick Parker, εταιρικός αντιπρόεδρος OEM (original equipment manufacturer) Division. Η εκδήλωση έχει τίτλο “Windows 10 Lights Up New Devices”.

Ωστόσο πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη smartphone και επιβεβαιώθηκε ότι ο Parker θα ανακοινώσει μια γκάμα νέων Windows 10 συσκευών η οποία θα περιλαμβάνει tablets, 2-in-1s, premium notebooks, gaming συσκευές και all-in-ones, με τα οποία η Microsoft θέλει να βελτιώσει την εμπειρία χρήστης των Windows 10.

Αν και όπως είπαμε δεν αναφέρεται σε Windows 10 Mobile και smartphones, ίσως να δούμε και την αποκάλυψη των πολυσυζητημένων ναυαρχίδων Microsoft Lumia 940 και Microsoft Lumia 940 XL, ή και κάποιας άλλης συσκευής στην οποία θα κάνει ντεμπούτο το Windows 10 Mobile.

Microsoft: Ανακοινώνει νέες Windows 10 συσκευές 4 Σεπτεμβρίου, Microsoft: Ανακοινώνει νέες Windows 10 συσκευές 4 Σεπτεμβρίου


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Junkermann

Ας ανανεώσει τουλάχιστον την σειρά Surface και ευχαριστημένος θα είμαι…

Για το Surface, απλά να κυκλοφορήσει με τα «10», δεν χρειάζεται κάτι άλλο προς το παρόν.
Για το Surface Pro, αναμένουμε το «4», λογικά δεν θα αργήσει.

Τώρα για τα τηλέφωνα, θα μας βγάλουν την ψυχή…
Επειδή βαριέμαι να περιμένω, μάλλον θα «χτυπήσω» ένα 930…

_Junkermann

Ραφαήλ

@Junkermann και εγώ βαριέμαι να περιμένω και είμαι έτοιμος να πάρω το 930(wp 10 θα πάρει+ότι είναι το τελευταίο Nokia branded smartphone)

Στεφανος

Τσιμπιστε τα. Αξίζουν. Εγώ πριν μισό χρόνο τσιμπισα το 635. Ήξερα ότι μετά από 4 μήνες θα ερχόταν το 640 αλλα σιγά μην καθόμουν να περιμένω. Πήρα ένα αξιόλογο smartphone.

Alex

@Ραφαήλ: το 830 και το 730/735 είναι τα τελευταία Nokia branded κινητά! 8-]

Εγώ έχω το 730 που του έβαλα το preview W10m και απλά είναι τέλειο!
Επιτέλους βλέπεις χρώμα, είχαμε πέσει σε πένθος τόσο καιρό :Ρ

Το 930 παιδιά δεν έχει καλή μπαταρία, σε μία μέρα (πρωί-βράδυ) έχει τελειώσει..
Περιμένετε να δείτε τι θα κυκλοφορήσει! Ο εβλικς λέει ότι θα κυκλοφορήσουν 6 καινούρια κινητά από την Microsoft.. (δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως)

Ραφαήλ

@Alex Ναι αλλά είναι midrange συσκευή.μιλάω για high end smartphone.αν και το 830 είναι σφαίρα (Τιμή+ποιοτικά+σφερατα+wp10)
Μπορεί κάποιος να μου πει που έχει βάλει την preview 10 τι καινούργιο και καλό φέρνει?Και αν το 930 την παίρνει
Ευχαριστώ

thanoik

@Alex στο δικο μου lumia 535 τα εχω περασει w10 εδώ και καποιους μηνες και εχουν αλλαξει παρα μα παρα πολλα πραγματα,ειναι ένα κατεβατο,ειναι πολύ ποιο ελαφρια,εχουν αλλαξει το store με καινούργιες εφαρμογες,μπορεις από μια ειδοποιησει μηνυματος κατευθείαν στελνεις μνμ χωρις να μπεις στην εφαρμογή κ.α κ.α δοκιμασετα

Στέφανος

Αμα τα 10 είναι τόσο ελαφριά και μπορούν οι devs να βάλουν εφαρμογές από το android ευκολότερα το βλέπω να έχουμε περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια. Τώρα έχουμε κάτι κλονους εφαρμογές και παιχνίδια. Πρέπει να αυξηθούν οι εφαρμογές.

Μάριος

Το HoloLens ρε παιδια ποτε βγαινει;

γιαννης

Παιδιά πήρα πρόσφατα το Microsoft 535,μια χαρά παιζει το κινητό,ξέρει κάποιος αν θα αναβαθμιστεί σε windows 10;

ironmanmark40

@ραφαηλ , ναι παίρνει την insider preview, όπως λέγεται τώρα και η τελευταία έκδοση είναι αρκετά σταθερή. Ότι θές να δεις και μάλιστα περασμένη σε 930 , μπες στο allaboutwindowsphone.com.
@Γιαννης , ΟΛΑ τα Lumia’ με wp8.1 θα πάρουν τα wm10.

Στεφανος

@Γιάννης Ναι όλες οι συσκευές με Windows Phone 8 ή ανώτερο θα αναβαθμιστων στα Windows 10 Mobile.

γιαννης

ok σε ευχαριστώ @Στεφανος

george

Καλημέρα παιδιά!
Όσο αφορά τους παραπάνω που αναφέρθηκαν στο 930, θα σας επιστήσω τη προσοχή στη (υπερ)θέρμανση του κινητού κατά την διαδικασία της φόρτισης, μπορεί να σας ενοχλήσει-παραξενέψει λίγο, είμαι κάτοχος από το Δεκέμβριο του ’14 και δεν έχω μετανοιώσει καθόλου για την αγορά του, η οθονάρα του είναι καταπληκτική, και η απόδοση της μπαταρίας του είναι καλή αναλόγως της χρήσης του. Κατά τα λοιπά είναι ένα πάρα πολύ αξιόλογο κινητό και φαντάζομαι ότι θα μείνετε υπέρ ευχαριστημένοι!

myrto

Λεει gaming συσκευες, παιζει δηλαδη να βγαλει καινουριο xbox?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.