Windows, Θα ξεπεράσουν το iOS σε μόλις τρία χρόνια σύμφωνα με το Forbes

Σύμφωνα με τον Mark Fidelman του Forbes, οι mobile συσκευές με Windows θα ξεπεράσουν αυτές με iOS μέσα σε μόλις 3 χρόνια. Σύμφωνα με το Forbes τα Windows Phone ολοένα και αυξάνουν το μερίδιο τους στις αναδυόμενες αγορές, όπως στην Λ.Αμερική και στην Ινδία, όπου τα Windows Phone είναι το 2ο δημοφιλέστερο λειτουργικό σύστημα.

Η πλατφόρμα επίσης έχει παρουσιάσει ετήσια αύξηση 48% στην Ευρώπη, στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική, ενώ χρόνο με τον χρόνο, η Nokia έχει γνωρίσει αύξηση 366% στις πωλήσεις στις ΗΠΑ.

Η στρατηγική επίσης της Microsoft να ενοποιήσει τις πλατφόρμες Windows 8, Windows Phone και Xbox θα βοηθήσει σημαντικά την εταιρεία και θα τις δώσει σχετικό πλεονέκτημα, ενώ η εξαγορά της Nokia θα συντελέσει θετικά στο να προσφέρει ακόμα καλύτερες λύσεις στις αναδυόμενες αγορές. Το πληρες άρθρο του Forbes βρίσκεται εδώ.

Windows iOS, Windows, Θα ξεπεράσουν το iOS σε μόλις τρία χρόνια σύμφωνα με το ForbesWindows iOS, Windows, Θα ξεπεράσουν το iOS σε μόλις τρία χρόνια σύμφωνα με το ForbesWindows iOS, Windows, Θα ξεπεράσουν το iOS σε μόλις τρία χρόνια σύμφωνα με το Forbes

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Θα ειναι μεγαλη ηττα για την apple αυτο….

Αλεξανδρος

Βλέπω -1,5% market share για το 2013 για το iOS, τρένο πάει το μήλο!

jonjon

Λογικό το βλέπω τα παράθυρα τρέχουν σε 70% τουλάχιστον παγκοσμίως , τώρα τα 8.1 και την ενοποίηση που θέλουν να κάνουν πας σε κάτι πιο οικείο ίδωμεν.

keysmith

Αγαπητό techblog είναι προφανές πως το θέμα πάει για flaming topic, οπότε ας συνεισφέρουμε.. 🙂 Πρώτον, σιγά μη γίνει αυτό που λέει η εν λόγω εταιρία.. Είναι το ίδιο θεαματικές οι δηλώσεις με τις προγραμματικές δηλώσεις κάποιων για τα “νέα” “συναρπαστικά” wp 7.0 όταν πρωτοβγήκαν.. Και μετά το epic fail. Το σιγά μη γίνει δεν σημαίνει σίγουρα ότι δεν θα γίνει απλά δεν βλέπω το λόγο σήμερα να γίνει και όπως και να έχει θα κράταγα μικρότερο καλάθι. Όχι ότι το ios είναι “καλό” κατά την άποψή μου (αφού είναι κλειστό πως να είναι καλό), αλλά δεν νομίζω ότι τα windows με την στρατηγική της MS να αλλάζει καθε λιγο και λιγάκι θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Όπως και να έχει το android ποτέ (στο προσεχή ορίζοντα δλδ) δεν θα το φτάσει όσο αυτό το λειτουργικό δίνει τα αυτονόητα με το σταγονόμετρο. Πχ έμαθα η MS έβαλε τελικά εν έτη 2013 και file explorer στα “έξυπνα” τηλεφωνά της!!! Μια στιγμή file explorer δεν υπήρχε και στα wm του.. 2005?? Ξανα-ανακάλυψε τον τροχό!?! και χαίρονται οι χρήστες (funboys) που “επιτέλους” ξανα-απόκτησαν file explorer!?! Ήταν αλήθεια πολύ έξυπνα τηλέφωνα χωρίς αυτή τη δυνατότητα τόσα χρόνια? Το BT το ξεκλείδωσε (μερικώς πχ ακόμα δε… Συνέχεια »

nikos

Λογικο το βλεπω αυτο που λεει το αρθρο, το αντροιντ και τα wp προσφερουν συσκευες και πολυ χαμηλου κοστους, σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι χανει η απλ η οτι το ios δεν ειναι κορυφαιο λειτουργικο. Η apple ισα ισα οπως διαβαζουμε ανεβαζει και αλλο τα κερδη της.

ed

Νομίζω είναι λίγο επίφοβο να κάνεις τέτοιες προβλέψεις. Το πιθανότερο ειναι να μη βγουν γιατι ειναι μεγάλο χρονικό διάστημα τα 3 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι η microsoft θέλει να μπει γερά στο παιχνίδι και ρίχνει χρήμα για να το καταφέρει. Όμως, άποψή μου, πηγαίνει με μικρά βήματα. Τα άλλα λειτουργικά είναι πιο ολοκληρωμένα και με αυτό το ρυθμό δε πιστεύω να τα φτάσει σύντομα. Ίσως τώρα που αγόρασε τη νοκια να δούμε θεαματικές αλλαγές. Πάνω απ’όλα όμως πρέπει να κάνει υποχωρήσεις και να μη συμπεριφερθει σαν ηγέτης στο χώρο, γιατί δεν είναι.

nikolas

Παντως εγώ έχω windows phone 8 τηλεφωνο και λαπτοπ ταμπλετ asus Transformer Book T100 Windows 8.1 Tablet. Τώρα γιατι κάποιοι το παιζουν μαντες κακών δεν καταλαβαίνω, πολυ ευκολα η microsoft στα επομενα 2-3 χρονια θα παρει τα σκιπτρα, αρκει που το αποφασισε, κατι google και Apple τις εχει μεζεδες.

tasos

το asus t100 απο που το πηρες και ποσο.φοβερο εργαλειο.εισαι ικανοποιημενος

tech21man

Keysmith, κατω απο ενα δεντρακι κατι αφησε καποιος για σενα.

Το αρθρο δεν μιλαει καν για το android.

Οσο για το file explorer, το δοκιμασα εδω και καιρο, δεν χρειαζεται οπως και πρακτικα δεν χρειαζεται ουτε στο android. Πολυ απλα οταν βλεπεις ενα αρχειο απο οποιαδηποτε εφαρμογη το διαχειριζεσαι επι τοπου με long tap. Πφφφφφτ. Μολις αφησα μια αφιερωμενη στα ζηλιαρικα troll.

Take care now bye bye then.

nikmour

@jonjon μάλλον εννοείς 91%.
@nikolas όχι και μεζέδες ρε συ. Τεράστιες εταιρείες είναι και οι άλλες. Ίσα ίσα που ο ανταγωνισμός θα βοηθήσει τους καταναλωτές (εμάς).
Το t100 ή το dell pro? To ένα έχει dock, το άλλο καλύτερη ανάλυση.

john

Εγώ σας συμβουλεύω να τρώτε μεγάλες μπουκιές και λίγα λόγια να λέτε καθώς η apple είναι απρόβλεπτη με μια κίνηση της κάποια χρονική στιγμή , με μόνο μια , μπορεί να ξεκλέψει μόνη της το 50 % της αγοράς .. Οπότε απλά μην την υποτιμάται 😉

forneverarrow

Κρίμα και είχα για σοβαρό το Forbes…

Τομ

Μπα δυσκολα.. Εδω τα windows πεφτουν και στους υπολογιστες στα κινητα θα ανεβουν; Το μονο καλο ειναι η συνεργασια με την Nokia που ειναι εταιριαρα.

Sotiris

Εγώ ξέρω ότι η νοκια που ήταν τόσα χρόνια νο1 δεν της δύσκολο να ξανά φτάσει εκεί και ας εχει πια τα wp, οι εταιρίες πάλι που είχαν συνηθίσει στον πάτο και πήραν ξαφνικά τα πάνω τους , τους έχω κακά μαντάτα….

Sotiris

Εγώ ξέρω ότι η νοκια που ήταν τόσα χρόνια νο1 δεν της δύσκολο να ξανά φτάσει εκεί και ας εχει πια τα wp, οι εταιρίες πάλι που είχαν συνηθίσει στον πάτο και πήραν ξαφνικά τα πάνω τους , τους έχω κακά μαντάτα….

ddr2

@keysmith Και μονο που λες “αφου ειναι κλειδτο πως να ειναι καλο” δειχνει οτι ειτε δεν ξερεις, ειτε εισαι 1000% προκατειλημμενος Τα wm το 2005 και πιο πριν ειχαν και file explorer και ξεκλειδωτο bt και απο ολα. Και φουλ ανοιτα. Αλλα καλα, ΔΕΝ ηταν. Ηταν τα μαυρα τους τα χαλια, οι συσκευες κολλουσαν και βγαζαμε μπαταρια 3 φορες την ημερα και οταν δεν κολλουσαν σερνονταν. Οσοι ειμαστε λιγο πιο μεγαλοι, τα θυμομαστε. Αν το λειτουργικο ειναι ανοιχτο ή κλειδτο, εμενα σαν τελικο χρηδτη δεν με ενδιαφερει, αν μου εξασφαλιζει οτι μπορω να κανω αυτο που θελω. Το καθε λειτουργικο εχει τη λογικη του και τον δικο του τροπο χρησης. Το ios ας πουμε δεν εχει file explorer γιατι εχει μια εντελως διαφορετικη λογικη. Δεν χρειαζεται file explorer. Οποιος δεν ειναι αρκετα προθυμος ή αρκετα ανοιχτομυαλος να εξερευνησει εναν αλλο, νεο τροπο, ας μεινει με wm ή με τον καθομολογια διαδοχο του, το μπαχαλακι το android. Αληθεια, στο android κινητο σου, οταν θελεις να δεις μερικες φωτογραφιες, που πας? πας στον file explorer ή πας στο app για τις φωτογραφιες? (Gallery κλπ;) μαλλον στο τελευταιο. Το οποιο ομως το καημενο, δεν εχει αποθηκευσει και ταξινομησει στα δικα του αρχεια τις… Συνέχεια »

tech21man

Ddr2 σεβασμος φιλε. Μπραβο, καλα τα ειπες.

ddr2

Επειδη συμβαινει να εχω χρησιμοποιησει και τα 3 λειτουργικα (και wm- symbian παλιοτερα) και λιγο web os, πιστευω οτι εχω μια αντικειμενικη αποψη. Και τα 3 λειτουργικα εχουν πλεονεκτημα και μειονεκτηματα. Μην ειμαστε απολυτοι και αφοριστικοι 🙂

ed

Και στο android δημιουργειται cache. Ενημερωτικά. Τα λαγκαρισματα τα εχουν για άλλους λόγους. Η Ειρωνεία: συμβαίνει γιατί κάποιος έξυπνος αποφάσισε ότι όλα πρεπει να μενουν ανοιχτα στο backround για να ανοίγουν πιο γρήγορα…

ddr2

Βεβαιως δημιουργειται κασε, μετα την πρωτη φορα. Ομως, οταν η εφαρμογη κλεισει ή το συστημα επανεκκινησει, μετα πρεπει να ξαναγινει κασε…

ed

Νομίζω ότι κάνεις λάθος σ’αυτο φίλε. Ίσα ίσα που το πολύ cache έχει φάει το android. To να κάνει επανελεγχο κάθε φορά δεν είναι κακό. Για να σβήσει πρέπει να κανεις εκκαθάριση με εφαρμογή 3ων.

ddr2

Εχεις δικιο, οχι το κασε, παντως κατι ξαναφορτωνει και αργει.

keysmith

για ολους εσάς που νομίζετε ότι ένα file exporer είναι “άχρηστος” ή “περιττός” γιατί η “κατάλληλη” εφαρμογή ανοίγει τα αρχεία θα πρέπει τελικά να εξηγήσετε γιατί η MS τελικά κατασκεύασε ένα “άχρηστο” file explorer για το λειτουργικό της. Μάλλον πολύ κράξιμο έφαγε. Και copy, send και move και πολλά άλλα χρειάζεται κάποιος να κάνει με έναν file exporel για αυτό και χρειάζεται να υπάρχει. Άλλωστε υπάρχει το λεγόμενο file assossiation όπως γνωρίζεται και στο πρώτο κλικ θα ανοιξει το αρχείο με την “σωστή” (επιλεγμένη) εφαρμογή και άρα δεν έχεις κανένα μειονέκτημα με την χρήση του file explorer για να ανοίξεις ένα αρχείο και να κάνεις και πολλά άλλα. Μην τρελαθούμε με τα επιχειρήματά του τύπου “το ανοίγει η κατάλληλη εφαρμογή” και άρα “δε χρειάζεται”. Στα windows στο PC ανοίγετε ένα έγγραφο ανοίγοντας πρώτα το word ή μια ταινία ανοίγοντας VLC πρώτα και μετά open file? Εγώ πάντως από τον file explorer κάνω double click.. (btw ολοι κάνουν cashing έχει ανακαλυφθεί δεκαετίες τώρα τι σχέση έχει με το αν χρειάζεται file explorer? Αμα θέλει και ο file explorer βλέπει το cashing) Μην προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαυρο. Μονο τον εαυτό σας πείθετε ΄και ίσως κάποιους συμπαθούντες των “κλειστών” λειτουργικών που… Συνέχεια »

ed

Η microsoft έχει ρίξει πολύ χρήμα και ποντάρει πολύ στο wp. Πάνω κάτω συμφωνώ σ’αυτα που λες @keysmith. Και γω δε μπορώ να καταλάβω γιατί πηγαίνει έτσι στα wp η microsoft. Αλλά κάτι μου λέει ότι έχει άσσο στο μανίκι και περιμένει πότε να τον βγάλει. Κ με τα desktop κάποτε είχε ακολουθήσει την παράλογη στρατηγική να δίνει μόνη της κατά ένα τρόπο σπασμένα windows. Θα ειχε φάει πολλή κριτική. Αλλά έτσι κατάφερε να έχει το 91% της παγκόσμιας αγοράς. Μιλαμε για σταλινικο ποσοστό… Κάτι μου λέει ότι ο άσσος που αναμένεται να βγει ειναι κάτι που έχει ακουστεί αλλά σε ακόμα μεγαλυτερη κλίμακα: πλήρη ενοποίηση windows, windows rt, windows phone και xbox. Ίσως περιμένει το κατάλληλο hardware, αλλά αν και όταν έρθει η στιγμή… Θα κλαψουνε μανούλες… Μάλλον κάτι τέτοιο θα περιμένουν και στο forbes. Διαφορετικά δε μπορώ να το εξηγήσω.

ddr2

@ keysmith
Επειδή η ms θα βγάλει μια εφαρμογή file explorer, δεν σημαίνε ότι είναι και απαραίτητος.
Και στο ios υπάρχουν αρκετές και πολύ καλές εφρμογές file explorer, με πλήρη ενσωμάτω cloud (dropbox, drive κλπ). Αλλά όλο το λειτουργικό δεν είναι φτιαγμένο πάνω στη λογική αυτή.
Και γιατί θα έπρεπε? είναι mobile λειτουργικό, δεν είναι μια light εκδοχή λειτουργικού για desktops (όπως ήταν τα wm) Και η ιστορία έχει δείξει ότι, όσο πιο pc like είναι ένα λειτουγικό, τόσο πιο πολύ υστερεί σε εμπειρία χρήσης.

Το android κατά τη γνώμη μου έχει μέτρια εμπειρία χρήσης, έως αρκετά καλή στις κορυφαίεες συσκευές, αλλά όχι τέλεια. Δεν είναι όσο smooth θα ήθελα και επειδή δίνω μεγάλη βαρύτητα σε αυτό, προτιμώ (τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον) το ios.

ed

Όμως @ddr2, τα windows 8 έχουν πολύ αρνητικά σχόλια λόγω του touchscreen προσανατολισμου τους. Οπότε ίσως και να είναι διαφορετικά τα desktop μελλοντικά για να μπορούν να έχουν πιο άμεση σχέση με τις κινητές συσκευές. Άποψη μου.

ddr2

@ed
Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, συμφωνούμε.
Τελικά, δεν θα γίνουν τα mobile λειτουργικά σαν τα desktop, αλλά τα desktop σαν τα mobile.
Με τα win8 αυτό έκανε η ms. Μετέτρεψε τα κλασικά windows και τα έφερε πιο κοντά στα mobile.
Μεθαύριο θα παραλάβω την πρώτη μου 8άρα ταμπλέτ με win8.1 σε αντικατάσταση του ipad mini.
Σίγουρα, θα μπορώβ να κάνω πολλά περισσότερα με αυτό το μαραφέτι, αλλά ανησυχώ για το πώς θα ρολάρει, σε σχέση με το άριστο ipad…

keysmith

@ddr2 Εννοείς “προσπαθεί η MS να κάνει τα windows να είναι σαν ταμπλέτα”. Δεν αντιλέγω, συμφωνώ ότι προσπαθεί (εκεί το πάει) αλλα έφαγε ένα μεγάλο άκυρο με τα 8.0 όπως ξέρεις και στα 8.1 μάζεψε το αρχικό απαράδεκτο metro start που το βελτίωσε (απαίσιο είναι ακόμα σα να παίζεις tai pei με πλακάκια), επανέφερε την φυσιολογική δυνατότητα που πήγε να καταργήσει με τα 8.0 να μπουτάρεις σε desktop και τώρα ακούγεται στην 8.2 θα επαναφέρει το “παλιό καλό” κλασσικό start ως επιλογή τουλάχιστον (μέχρι τότε το classic start “πουλάει” σα ζεστό ψωμί). Για να είμαι δίκαιος και δημοκρατικός σίγουρα υπάρχει μια μερίδα χρηστών που θέλει/προτιμάει το “πιο απλό” και ας μην είναι το ίδιο λειτουργικό ή ορθότερα με δυνατότητες (και αδιαφορεί αν είναι και “κλειδωμένο”). Όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει όλα να τα ισοπεδώνουμε ώς προς την χρησιμότητα επειδή δεν τα “έχουμε” στο λειτουργικό που προτιμάμε.Ti επιχείρημα είναι “δε χρειάζεται ο fileexplorer τα ανοίγουμε από τις εφαρμογές τα αρχεία, το ανοικτό ΒΤ είναι περιττό υπάρχει το FB να ανεβάσουμε φώτογραφίες, δεν χρειάζεται το mass storage mode καθώς τραβάμε τα αρχεία που μας αφήνουν μεσω χαζών προγραμμάτων που πρέπει να εγκαταστήσω (πχ itunes, zune και άλλα γραφικά)). Αυτά τα λέμε workarounds… Συνέχεια »

iceman

δυο πραγματακια πρεπει να κανει η ms 1) τωρα που εβαλε την νοκια να φτοιαχνει τα κινητα της, να της επιτρεψει να σουλουπωσει και το λειτουργικο, να αφομιωσει τις εφαρμογες της μεσα στα wp. 2) να ξεκλειδωσει ολα τα apis οπως λεει και ο keysmith, ωστε να μπορεσουν οι developers να γραψουν αξιολογες εφαρμογες και να μη βλεπεις στο store το “μπλα μπλα μπλα, λογω περιορισμων του λειτουργικου”…..

.nokia 808 pureview the lord of mobiles.

keysmith

[off topic]
808 και εγώ από πέρυσι και τα μυαλά στα κάγκελα! Φοβερό, ποιοτικό κινητό (όχι μονο κάμερα) με ένα “προδομένο” λειτουργικό το symbian με πολλές αρετές κοινές με το android (εντάξει το android πιο σύγχρονο αλλά κοντά στη φιλοσοφία). Αν είχε και αρκετές εφαρμογές θα ήταν ακόμα καλύτερα.. Αλλά είπαμε την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη (elop) κανείς.. 😛 [/off topic]

ddr2

@ keysmith
Καθόλου φίλος των wp δεν είμαι. Δεν ξέρω γιατί δόθηκε αυτή η εντύπωση.
Έχω χρησιμοποιήσει, μου αρέσουν γιατί λειτουργούν αβίαστα και γρήγορα, αλλά μέχρι το μάρκετ τους να ωριμάσει, δεν κάνουν για εμένα.

Δεν είναι ανάγκη να είναι όλα τα λειτουργικά ίδια. Αυτό έχω να πω, απλά.
Ήμουν ios hater για χρόνια, επίσης δεν καταλάβαινα γιατί ο κόσμος τα αγοράζει , μέχρι που αγόρασα….Ε, μετά μου άρεσε. :p
Κλειδωμένο bt….εντάξει… αλλά θα απορρίψεις ένα ολόκληρο λειτουργικό για αυτό?
Εκτός κι αν καθημερινά στέλνεις αρχεία με bt.
Δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέρεις, αλλά ο καθένας σταθμίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε λειτουργικου και επιλέγει αυτό που τον ικανοποιεί περισσότερο, σε σχέση και με τα λεφτά που θέλει να διαθέσει.

keysmith

Αν μου “χαρίσουν” κανένα θα το δοκιμάσω και εγώ (το IOS) 🙂
Ισως αλλάξω γνώμη και μου αρέσει ή εστω απλά να το κρίνω πιο δίκαια (και όχι τόσο αρνητικά).

Χρήστος

για να φτάσει στην κορυφή το Windows λειτουργικό, χρειάζονται αρκετές αλλαγές/προσθήκες/διορθώσεις πάντως. έχοντας το Nokia Lumia 920 εδώ και έναν μήνα, για τον μόνο λόγο που αναπολώ το android μου που έγινε χίλια κομμάτια πέφτοντας απο μεγάλο ύψος, ειναι ο file explorer(και ας μην ηταν του κινητού, αλλα ο άριστος(για μένα) ES File explorer). σίγουρα οι εφαρμογές κάνουν όλα όσα νομίζουμε οτι θέλουμε, αλλα ο explorer βοηθάει πάρα πολύ για να κάνεις όσα χρειάζεσαι πραγματικά. πείτε με και ρομαντικό γι αυτή την άποψη μου, αλλα δεν μπορώ να φανταστώ windows χωρίς explorer 😛 δεν ξέρω αν ειναι μόνο στην GDR3 έκδοση, πάντως το κινητό μου όταν το συνδέω με τον υπολογιστή μου το βρίσκει σαν δίσκο κανονικά, βέβαια ποτέ δεν το είχα δοκιμάσει με το GDR2, οπότε δεν ξέρω αν ίσχυε και παλιότερα. Πάντως απο την γενική μου εμπειρία με όλες τις πλατφόρμες κινητών(έχοντας και Windows Mobile 6 με το τρομερό HTC Touch Pro και τρέχοντας παράλληλα και Android 1.6) η Microsoft για μένα έκανε το μεγαλύτερο άλμα προόδου απο όλες τις εταιρίες λειτουργικών. η Microsoft(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ) είχε ενα απλό και εύχρηστο λειτουργικό τις εποχές με Windows Mobile 6 μέχρι 6.5 αλλα ειχε και πολλά lags, αλλα τώρα με… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.