Αποχωρεί ο CEO της Motorola και πάει ως COO του Dropbox

O Dennis Woodside, μέχρι πρότινος CEO της Motorola, με 10 χρόνια προϊστορία στην Google άφησε την ηγετική του θέση, για να γίνει COO (Γενικός Διευθυντής) στο πολύ γνωστό Dropbox και να βοηθήσει την εταιρία να αναπτυχθεί σωστά, σε ένα περιβάλλον που επεκτείνετε ταχύτατα.

Πριν γίνει CEO της Motorola, ο Dennis ήταν Αντιπρόεδρος της Google< στο τομέα των Επιχειρήσεων για την ήπειρο της Αμερικής. Ήταν υπεύθυνος για την διαχείριση των σχέσεων μεταξύ της Google και διάφορων συνεργατών και διαφημιστικών εταιριών, σε λιγότερο από τρία χρόνια η Google ανέβασε τα έσοδα της από 10.8 σε 17.6 δις δολάρια στο τομέα του Dennis. Με την εμπειρία του αυτή, σίγουρα θα βοηθήσει το Dropbox να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο, δεδομένου τα νέα έσοδα που ανέρχονται σε 350 εκατομμύρια δολάρια, από το κλείσιμο ενός νέου κύκλου επιτυχημένης χρηματοδότησης.

Ενδιαφέρον προκαλεί πως ο Dennis ετοιμαζόταν να εμφανιστεί μαζί με άλλα στελέχη της Motorola για μία παρουσίαση στο MWC, κάτι που προφανώς δεν θα γίνει και κάποιος άλλος θα πρέπει να τον αναπληρώσει. Επίσης ένα σημαντικό ερώτημα δημιουργείται, για το ποιος θα αναλάβει την εταιρία μετά την εξαγορά της Motorola από Lenovo, τώρα που ο Dennis Woodside αποχώρησε για το Dropbox.

Motorola CEO, Αποχωρεί ο CEO της Motorola και πάει ως COO του Dropbox

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Με τούτα και με κείνα όλο και περισσότερο πιστεύω πως η Motorola θα μας αφήσει χρόνους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.