Motorola: Τι παρουσιάζει 25 Φεβρουαρίου;

Εν όψει της έκθεσης MWC 2015 όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί κυρίως στο Samsung Galaxy S6 αλλά και το HTC One M9 τα οποία περιμένουμε να ανακοινωθούν την ερχόμενη Κυριακή στη Βαρκελώνη. Η Motorola προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να τραβήξει το ενδιαφέρον. Ξεκίνησε να στέλνει κάποιες ιδιότυπες προσκλήσεις στις οποίες αναφέρει ότι την επόμενη Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου θα κάνει μια “συναρπαστική ανακοίνωση”.

Αυτό που θα κάνει είναι να στείλει ένα κουτί στα μέλη του τύπου και αναφέρει ότι όλα όσα χρειαζόμαστε να μάθουμε θα είναι μέσα στο κουτί. Αυτό δεν μας αφήνει να καταλάβουμε τίποτα για το τι έχει ετοιμάσει η Motorola και μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις.

Μπορεί να έχει ετοιμάσει κάποιο νέο smartphone που θα δείξει στην MWC, ίσως νέο Motorola Moto E. Μπορεί να είναι το πρώτο της tablet ever ή ένα νέο smartwatch ως ο διάδοχος του Motorola Moto 360 ή μπορεί να δούμε κάτι εντελώς καινοτόμο από τη Motorola.

“Motorola is making an exciting announcement next week and wants you to be in the front row. The best part? You get to choose where and when you’d like to experience it. Everything you need fits inside one box, which we will deliver to your doorstep on Wednesday”.

motorola announcement, Motorola: Τι παρουσιάζει 25 Φεβρουαρίου;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos

Γεια σας.
2 ερωτησεις!
Γιατι στην εικονα λεει motorola a lenovo cmpany?
Γιατι στο Facebook δεν μπορω να πατησω μου αρεσει και σχολιαστε και μπορω μονο κοινοποιηση?????????????????????????????????Πειτε μου σας παρακαλω

Gvirginia
Panayiotis

μακαρι ταμπλετακι 8ιντσο και με σοβαρη στηριξη απο το μοτορολα θα πουλησει

naxxxman

Τάσο, γιατι η Lenovo αγόρασε την Motorola.

Εγώ έχω το πρώτο Moto X. Καταπληκτική συσκευή. Δεν κολλάω πουθενά, πολύ καλό multitasking, γενικά αυτή η συσκευή είναι όλα όσα λέω τόσο καιρώ εδω στο Techblog, οτι δηλαδή δεν χρειαζόμαστε τόσο Overpowered επεξεργαστές στα κινητά μας για να τρέξουμε οτιδήποτε.
Το μοναδικό μου παράπονο είναι πως η μπαταρία δεν αντέχει πολύ. Κατα τ’άλλα μια χαρά. Θα ξαναπροτίμησω Motorola, αμα κανει τίποτα με τις μπαταρίες. Και καμια κάμερα βέβαια.

Θάνος

Ε, όχι και πρώτο tablet ever η motorola… https://www.phonearena.com/phones/manufacturers/Motorola/tablets

Dimitris Moto Lover

Ανακοίνωσε το νέο Moto E.

Πηγή: https://motorola-blog.blogspot.gr/2015/02/hands-on-with-new-moto-e.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.