Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών – 17 Μαίου, Εκδηλώσεις Μουσείου Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ γιορτάζει τον 35ο εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18 Μαΐου) με θέμα «Τα μουσεία σ’ έναν κόσμο που αλλάζει. Νέες προκλήσεις. Νέες εμπνεύσεις», αλλά και στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών (17 Μαΐου). Διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις, με οικολογικού χαρακτήρα εικαστικά εργαστήρια, ξεναγήσεις ενηλίκων και φιλοξενεί για πρώτη φορά μία θεατρική παράσταση.

1) Πρεμιέρα θεατρικής παράστασης με τίτλο «Η Φάρμα του Διαδικτύου», για παιδιά 4-12 ετών, (Σάββατο 19 Μαΐου, ώρα 12:00). Η παράσταση από τη θεατρική ομάδα «Πεφταστέρι», βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο των Βερόνικα Σαμαρά και Γεωργίου Κορμά.
2) Εικαστικά εργαστήρια οικολογικού χαρακτήρα για παιδιά 5-10 ετών, με θέμα: «Γιορτάζουμε τις Τηλεπικοινωνίες. Γιορτάζουμε με τα Μουσεία» (Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18 Μαΐου, ώρα: 18:00).
3) Ξεναγήσεις Ενηλίκων (Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18 Μαΐου, ώρα, 18:30).

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, για το τριήμερο (17-19 Μαΐου) θα έχει διευρυμένο ωράριο λειτουργίας παραμένοντας ανοιχτό, την Πέμπτη και Παρασκευή πρωί και απόγευμα (09:00-19:30) και Σάββατο (09:00-15:00).

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις του Μουσείου είναι ελεύθερη.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΟΤΕ:
Πρωτέως 25, 14564 Ν. Κηφισιά
210 6201999 –210 6201899
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

, Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών – 17 Μαίου, Εκδηλώσεις Μουσείου Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.