Το Naftemporiki.gr ζητά Συντάκτη Τεχνολογίας

Οι καιροί είναι δύσκολοι και το Techblog θεωρεί χρέος του να σαν ενημερώνει όχι μόνο για το πως θα ξοδεύετε χρήματα, αλλά και το πως θα αποκτήσετε. Η ιστοσελίδα μιας από τις αρχαιότερες οικονομικές εφημερίδες της χώρας μας “Η Ναυτεμορική”, ζητά Συντάκτη Τεχνολογίας για το naftemporiki.gr.

Συγκεκριμένα:

To naftemporiki.gr επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό του Συντάκτη Τεχνολογίας
Απαραίτητα Προσόντα:
– Τίτλος πανεπιστημιακών σπουδών σε συναφές αντικείμενο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης
– Προϋπηρεσία τουλάχιστον τεσσάρων ετών στο συγκεκριμένο αντικείμενο
– Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες)

Προσωπικά Χαρακτηριστικά:
– Ανεπτυγμένη ικανότητα για επικοινωνία και συνεργασία.
– Ευελιξία και προσαρμοστικότητα
– Συνέπεια και Επαγγελματισμός

Με τη Ναυτεμπορική και συγκεκριμένα το ένθετο τεχνολογίας “eWorking”, έχω συνεργαστεί από το 2000 έως και το 2007. Το περιβάλλον εργασίας είναι άψογο, οι συνάδελφοι επαγγελματίες και οι πληρωμές γίνονταν πάντα στην ώρα τους.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Και η apple ζητάει antenna engineers για όποιον ενδιαφέρεται 🙂
Πραγματική αγγελία στο site της.

Antreas Psyntrides

Πράγμα το οποίο έγινε προτού εμφανιστεί το πρόβλημα με το iPhone 4, βασικά πριν ακόμα κυκλοφορήσει μπήκε η αγγελία 😉 Όχι τίποτα άλλο, απλά να ξέρουμε και τι γίνεται…. Καλύτερα όμως να μην το συνεχίσουμε εδώ 🙂

kostas

Όσο τα απαιτούμε προσόντα ενός συντάκτη τεχνολογίας για μια ιστοσελίδα είναι τα παραπάνω, δεν πρόκειται να δούμε τίποτα σημαντικό.
ΥΓ. Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που μπαίνει σε σκέψεις με το γεγονός ότι σε ένα tech blog η μοναδική ανάρτηση της ημέρας έχει να κάνει με μία τυπική αγγελία δουλειάς….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.