NANOTEXNOLOGY 2012 στη Θεσσαλονίκη, Το Techblog θα είναι εκεί!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί τη ΝΑΝΟΤΕΧNOLOGY 2012, ένα πολυγεγονός διεθνών επιστημονικών, τεχνολογικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων που συνδιοργανώνουν το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας LTFN του Α.Π.Θ. και η HELEXPO Α.Ε. στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στις 30 Ιουνίου – 7 Ιουλίου 2012.

, NANOTEXNOLOGY 2012 στη Θεσσαλονίκη, Το Techblog θα είναι εκεί!

Η φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιείται σε συνέχεια της επιτυχίας της NANOTEXNOLOGY 2011 που είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 600 παρουσιάσεις και 2.000 ειδικούς επιστήμονες, ερευνητές και επαγγελματίες, υλοποιείται με την υποστήριξη της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και άλλων ελληνικών και ξένων οργανισμών, και φέρει την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας Δια βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει:
• τη 2η Διεθνή Έκθεση για τις Nανοτεχνολογίες και τα Οργανικά Ηλεκτρονικά “NΑΝΟΤΕΧNOLOGY 2012 Expo” (2-6 Ιουλίου),
• το 5ο Διεθνές Συμπόσιο για τα Εύκαμπτα Οργανικά Ηλεκτρονικά “ISFOE-12” (2-5 Ιουλίου),
• το 9ο Διεθνές Συνέδριο για τις Νανοεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες “NN12” (3-6 Ιουλίου) και
• το 6ο Διεθνές Θερινό Σχολείο για τις Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογίες, τα Οργανικά Ηλεκτρονικά και τη Νανοϊατρική “ISSON12” (30 Ιουνίου-7 Ιουλίου).

Τα διεθνή συνέδρια ISFOE12, NN12 μαζί με το θερινό σχολειό ISSON12 διοργανώνονται επί οκτώ συναπτά έτη στην περιοχή της Θεσσαλονίκης από το 2004 και έχουν πλέον καθιερωθεί ως τα σημαντικότερα επιστημονικά γεγονότα στα πεδία των Νανοτεχνολογιών & Οργανικών Ηλεκτρονικών στη Ν.Α. Ευρώπη, αναδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την αριστεία της Ελλάδας και ενδυναμώνοντας, παράλληλα, το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η χώρα μας σε αυτά.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό του μήνυμα ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής NANOTEXNOLOGY 2012, κ. Σ. Λογοθετίδης «Η υποστήριξη από ελληνικούς φορείς και η ενεργός συμμετοχή εταιρειών, ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την ανάδειξη της ελληνικής αριστείας, την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης, την ενδυνάμωση του ρόλου της Ελλάδας στο πεδίο της Νανοτεχνολογίας και των Οργανικών Ηλεκτρονικών, και φυσικά για τη διεθνή προβολή της χώρας μας».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.nanotexnology.com

Το Techblog.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης ΝΑΝΟΤΕΧNOLOGY 2012 Expo και θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εκείνες τις ημέρες για να καλύψει με βίντεο και φωτογραφίες το γεγονός.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Κωστα επειδη δεν βγαζω ακρη απο τη σελιδα τους, ειναι ανοιχτο προς το κοινο;

Κώστας Βλαχάκης

Εδώ είναι οι τιμές των εισιτηρίων https://goo.gl/479gM

Konstantinos

Ευχαριστω πολυ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.

Business Apple Business

Apple, 35η θέση στη λίστα με τις ιδανικότερες εταιρείες για απασχόληση

Στην ετήσια λίστα με τις “Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία το 2014” που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Glassdoor, οι αναφορές από τους εργαζόμενους στην Apple την τοποθετούν στο νούμερο 35, μια θέση χαμηλότερα σε σχέση με το περσινό έτος, στη λίστα με τις εταιρείες που θεωρούνται σαν ιδανικές για απασχόληση.

Business Business

Innovation Act, Νομοσχέδιο των ΗΠΑ κατά των patent trolls

Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ πέρασε ένα νέο νομοσχέδιο, το Innovation Act, για την προάσπιση των εταιριών τεχνολογίας ενάντια στα patent trolls. Το νέο νομοσχέδιο, απαιτεί από τον ενάγων πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς ο εναγόμενος καταπατεί τις πατέντες του πρώτου. Επίσης αναγκάζει τον ενάγων να κατονομάσει όλες τις πλευρές που έχουν […]