Νέα καρτοκινητή Q με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και οικονομικά πακέτα από 2 ευρώ

Η καρτοκινητή Q ανανεώθηκε και προσφέρει δωρεάν 1000 λεπτά ομιλίας προς όλη την Q, και 500ΜΒ mobile internet, με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα από 10 ευρώ. Η αξία των 10 ευρώ μένει στην κάρτα για να την καταναλώσει όπως επιθυμεί ο χρήστης.

Η νέα Q είναι η μοναδική καρτοκινητή που προσφέρει χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο τόσο στο bonus ανανέωσης, στα πακέτα ομιλίας για Εθνικές κλήσεις όσο και στις βασικές χρεώσεις ομιλίας προς Ελλάδα και εξωτερικό.

Επιπλέον, με το υπόλοιπο της αξίας ανανέωσης οι χρήστες της καρτοκινητής Q μπορούν να απολαμβάνουν τα νέα μοναδικά πακέτα Ομιλίας, SMS και MB μόνο από 2 ευρώ.

Η νέα Q, διατηρεί τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα και φρεσκάρει το ύφος αλλά και την πλατφόρμα επικοινωνίας της εισάγοντας το πορτοκαλί ως το νέο χρώμα της, ενισχύοντας έτσι την εικόνα μιας αισιόδοξης, δυναμικής και ανανεωμένης μάρκας.

Η Q στο πλαίσιο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας συστήνεται εκ νέου μέσα από το πρόσωπο του ηθοποιού Μάκη Παπαδημητρίου, στον ρόλο ενός χαρακτήρα / παρουσιαστή που είναι έξυπνος, άμεσος, αστείος, ειλικρινής, καθημερινός, καθόλου επιτηδευμένος, αυτοσαρκαστικός, αυθεντικός όπως ακριβώς η Q. Εδώ, τα προϊοντικά μηνύματα, οι προσφορές και οι χρεώσεις είναι τόσο απλά και ξεκάθαρα που εξηγούνται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Γι’ αυτό και περισσεύει χρόνος για ψυχαγωγία στο τέλος κάθε διαφημιστικού μηνύματος.

Υπεύθυνη για τη δημιουργική ιδέα είναι η διαφημιστική εταιρεία McCann-Erickson ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε η Boo Productions με σκηνοθέτη τον κ. Πάνο Κορώνη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το επίσης ανανεωμένο www.myQ.gr

, Νέα καρτοκινητή Q με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και οικονομικά πακέτα από 2 ευρώ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

Τα πακέτα πολύ οικονομικά σε σχέση με άλλες εταιρίες όμως το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουν και άλλοι Q που αυτην την στιγμή δεν ξέρω ούτε έναν που να έχει. Και για να τους πείσεις να αλλάξουν είναι λίγο δυσκολο

Christos K.

Θα ήθελα να ήξερα, αυτό το μπλε με το πορτοκαλί μαζί, το σκέφτηκαν πολύ…;;;

Tasos

άπλα κρατάς τον αριθμό σου που έχεις και πας οπού θες είναι απλό

arg

έχω Q εδώ και 2 χρόνια και βάζω τα πακέτα που έχει προσφορές πάντα. Ζήτημα είναι να έχω δώσει πάνω από 100 ευρώ για τηλέφωνα αυτά τα 2 χρόνια.
Εσείς που δεν ξέρετε μείνετε στα wats up ακόμα.

dimpep

Ξεχνάμε βέβαια να πούμε πως αυτό συνοδεύεται από αυξήσεις στις χρεώσεις για συνδρομητές συμβολαίου από την Wind, όπως ανακοινώθηκε σε δελτίο τύπου της εταιρίας.

Ανάλογες αυξήσεις έχει και η Vodafone.

yiannis

να πούμε βέβαια πως η νεα q κάνει αύξηση των τιμών πακέτων στα 2 από 1 ευρω……δίνωντας βέβαια ακόμα πεισσότερο χρόνο ομιλίας αλλά δεν ξέρω κανέναν που χρειάζεται 800 μηνυματα και 800 λεπτα ομιλίας προς το ίδιο δίκτυο .επιπλέον η παλιά q σου έδινε λεπτά ομιλίας με ανανέωση προς q και wind.τωρα σου προσφερει μόνο προς q και μόνο αν βάλεις 10 ευρώ…..δεν μου λέει κάτι το γεγονός πως οι χρεώσεις είναι ανα δευτερόλεπτο…….μάλλον θα αποχωρήσω από την συγκεκριμένη εταιρεία

Metaladis

2€..; Από 1€ δηλ. τώρα σε αναγκάζει να βάλεις τα διπλάσια λεπτά ή sms. Οκ, είναι οικονομικά τα πακέτα, αλλά τα 800 πάνε απλα τζάμπα αφού είναι για wind/q μόνο. Εδώ τα 400 και μου περίσσευαν.. Άλλο ένα κόλπο “ανανέωσης”.

Γιώργος

Στην αρχή που το είδα όντως και μένα κάπως δεν μου έκατσε καλά απο 1€ που είχαν τα πακέτα τα πήγαν 2€ αλλά μετά απο μία δεύτερη σκέψη πάλι οικονομικά είναι τα πακέτα της σε σχέση με αυτά που σου προσφέρει 600 λεπτά ομιλίας και άλλα 200 λεπτά μπόνους και αντίστοιχα 600 μηνύματα και άλλα 200 μυνήματα μπόνους άν αγοράσει τα πακέτα απο το ίντερνετ η απο την επίσημη εφαρμογή που έχει βγάλει το μόνο κακό είναι ότι δεν καλύπτει δίκτυο 4G στην Ελλάδα και δεν γνωρίζω τον λόγο αφού οι άλλες εταιρίες έχουν δίκτυο 4G εδώ και πολύ καιρό

Nio

Δυσαρεστημενος χρηστης οσο δεν παει απο την whats up… Σημα @παρια…. Εξυπηρετηση χαλια…. Δηθεν bonus κ κληρωσεις που πρεπει να μπαινω στο internet κιολας να μου τα ζαλιζουν…
Q σου ερχομαι απο σημερα κιολας… Θα πεισω κ ολο μου το σοι….
Τι λες τωρα? Αρκετη κοροιδια μες στην μαπα εφαγα…
bonus 100mb που σερνεται για ΜΙΑ εβδομαδα. κ παπαριες καμαρωτες…
Αντε γεια…

Νιο

Τι σε νοιαζει που το πηγαν 2 ευρω??? Κοιτα τι παιρνεις μονο με ανανεωση κ τα 10 ευρω σου μενουν κ στην καρτα για να τα κανεις οτι θες. Τι σου δινουν οι αλλοι??? Το πηρε μονοπωλιο η whats up κ κοιτα που καταλαξαμε απο τα 3 ευρω με 1500 λεπτα κ 1500 sms…….

Νικόλας

Υπάρχουν πακέτα ομιλίας για άλλα δίκτυα;;;

AndroidHellas

Ειδικά αυτό με τα 2 ευρώ 400ΜΒ internet είναι πολύ καλό και το οικονομικότερο για καρτοκινητό.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Τουλαχιστον οι διαφημισεις εχουν πολυ γελιο…

tiamat

ναι παιδια κ γω ο βλακας whats up ειχα το δευτερο κ μετα ξυπνησα κ εβαλα q γιατι εχει οικονομικα πακετα προς εξωτερικο κ εβαλα κ στους δικους μου να μιλαμε οικονομικα και τωρα ολα μια χαρα.

να ξερετε το 99,9% των αλβανων,ρωσων που μενουν ελλαδα ειναι με Q . δεν ειναι τυχαιο!

(με κυπρο μιλουσα μην αρχισετε να με λετε αλβανο xaxa 😛 )

izik

“Η καρτοκινητή Q ανανεώθηκε και προσφέρει δωρεάν 1000 λεπτά ομιλίας προς όλη την Q, και 500ΜΒ mobile internet, με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα από 10 ευρώ. Η αξία των 10 ευρώ μένει στην κάρτα για να την καταναλώσει όπως επιθυμεί ο χρήστης”

-Διευκρινίσεις-

1.Τα δωρεάν λεπτά της προσφοράς καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο ομιλίας

2.Η προσφορά ισχύει έως τις 30/5/2014

niki

εχω χρονια q γιατι ειναι απλα η καλυτερη και πιο οικονομικοτερη δε μπορω να καταλαβω το κολημα που χουν φαει ολοι με το whats up τι να πω περαστικα σας!

γιαννης

στέλνω μηνύματα και μόνο τότε έχω modile internet έχει προβλήμα η συσκευή

γιαννης

δεν έχω δεδομένα κινητής τηλεφωνίας έχει πρόβλημα το κινητό

γιαννης

κιου

Κοτσωρης Βασίλης

Έβαλα μία κάρτα Q 3.5 e 150′ Q και 150′ προς όλα τα δίκτυα κινητής η εφαρμογή Q μου έλεγε ότι έχω 104,18 προς όλα τα δίκτυα ‘ μιλάω 10′ περίπου και μου λέει υπόλοιπο 32.40’ τα συμπεράσματα δικά σας

ΒΡΑΧΩΡΙΤΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ

πωςμπορω να αλαξω τον αριθμο μου η να τον κρατησω τον ιδιο ποσο θα πρηρωσω

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

οποτε μπει εδω γυναίκα ειναι γιατί μας έχει ανάγκη και έχει κατι να ρωτησει! ποτε για να προσφέρει στη συζήτηση (με μοναδική αξαιρεση μια Μαιρη)

ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

Εχω καρτοσυνδεση winμπορω να την γυρισω σε καρτα QΧωρις να εχει ληξη το συμβολαιο μου

ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

εχω διαπιστωσει οτι εχει καλυτερες τιμες χρεωσης απο την Qκαι απο τη whats upκαι σκευομαι να αλλαξω εταιρια να ερθω στην Qαλλα εχω καρτοσυνδεση Winσυμβολαιο αλλα δεν εχει ληξει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.