“Nokia by Microsoft” για τα smartphones και “Lumia” για τα tablets της Microsoft;

Από τότε που η Microsoft εξαγόρασε τμήμα της Nokia που αφορά σε συσκευές και υπηρεσίες, πολλά ακούστηκαν για το τι πρόκειται να γίνει με το brand της Nokia αν τελικά θα το κρατήσει ή αν τα κινητά θα ονομάζονται Microsoft ή κάπως αλλιώς. Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες η Microsoft έχει το δικαίωμα να κρατήσει την ονομασία Nokia σε Lumia συσκευές για 18 μήνες.

Οι νέες πληροφορίες που μεταδίδει ο συνήθης ύποπτος @evleaks, λένε ότι η Microsoft σχεδιάζει να ονομάσει τα smartphones της «Nokia by Microsoft». Οι δυο εταιρείες φαίνεται πως είναι στο τελικό στάδιο για να αποφασίσουν την νέα ονομασία.

Όμως αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή που σχεδιάζεται σε επίπεδο ονόματος, καθώς η Microsoft θα αντικαταστήσει και την ονομασία των tablets της. Έτσι λοιπόν μάλλον θα δούμε τα Surface να μετονομάζονται σε Lumia. Η Microsoft έχει επενδύσει πολλά στη σειρά Surface αλλά μάλλον το brand ίσως να μην ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της, επομένως το αντικαθιστά με το Lumia.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση για τις αλλαγές. Υπενθυμίζουμε ότι η συμφωνία για τη εξαγορά έκλεισε πριν από δυο περίπου μήνες έναντι €5.44 δισεκατομμυρίων.

, “Nokia by Microsoft” για τα smartphones και “Lumia” για τα tablets της Microsoft;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Το όνομα “Nokia” έχει ιστορία χρόνια πίσω θα ήταν λάθος κατά την γνώμη μου να φυγή τέλειος και να μπει στην θέσει του ένα σκέτο “MICROSOFT”. Πολύ καλά θα κάνουν να παραμένει το “Nokia” γιατί θα υπάρχει διαφορετική ανταπόκριση από τον κόσμο σε πωλήσεις. Άρα λοιπών οι ταμπλέτες από Surface θα λέγονται Lumia και οι συσκευές θα παραμείνουν Lumia ? Επειδή εργάζονται επάνω στο νέο McLaren που ήταν το 1020 Lumia για αυτο αναρωτιέμαι.

nikmour

Ίσως θα κρατήσουν την ονομασία surface για τα full windows ( ή για τους Intel core) και Lumia για τα rt ή bay trail. Για τα κινητά η ονομασία Lumia είναι μονόδρομος

Johnnys

Ελπίζω η ιστορία αυτή να μην καταλήξει σαν τα SonyEricsson,που τελικά έμεινε μονο το Sony.

Kostas

Εδώ το γράφουν στο Nokia 225… Στα Lumia θα κωλόσουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.