Ομάδα Internet Vodafone: Εξειδικευμένο προσωπικό

Η Ομάδα Internet της Vodafone αποτελείται από εξειδικευμένους ειδικούς που με περισσότερες από 100.000 ώρες εκπαίδευσης και πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones και tablets όπως Apple, Microsoft, Samsung, HTC και Sony. Η Oμάδα Internet Vodafone μετατρέπει τη συσκευή σου σε πραγματικό εργαλείο.

Με απλό, κατανοητό τρόπο και υπομονή, σου εξηγεί τα μέγιστα οφέλη του smartphone ή tablet, αναγνωρίζει τις ανάγκες & ενδιαφέροντά σου, εγκαθιστά τις πιο χρήσιμες εφαρμογές
για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και δημιουργική, ασφαλίζει τα δεδομένα σου και πραγματοποιεί τα απαραίτητα update στη συσκευή σου.

Θα τους βρείτε στα καταστήματα Vodafone.

Ομάδα Internet Vodafone: Εξειδικευμένο προσωπικό, Ομάδα Internet Vodafone: Εξειδικευμένο προσωπικό

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

100.000 ώρες εκπαίδευσης;Προφανώς συνολικά θα το εννοούν, αλλά και πάλι, ποιον δουλεύουν;

Φωτης

Τιι λες βρε παιδακι μου! Θα μου εξηγησουν τις αναγκες μου για ιντερνετ… τα παιδια αυτα πρεπει περα των 100.000 ωρων που εχουν να εχουν παρει και διδακτορικο στο διασημο college – pantzar (οπως το λεμε και στα Γιαννενα)!
Ατομα που θα πανε να ρωτησουν αυτους του “κομαντο” για την αγορα κινητο, απλα ΔΕΝ αξιζει να δωσουν πανω απο 200 ευρω για κινητο! Αμα δεν ξερεις μην παιρνεις απλο

kostas13

Καλή κίνηση να υπάρχει σε κάθε κατάστημα και ένας σχετικός με το άθλημα τες παν.

tasos

XAXAXAXAXAXAAXAXAXA

Beholder

Ο ήχος της Vodafone είναι για τα μπάζα, και με full σήμα. Δεν ξέρω τι συμπίεση κάνουν, νόμιζα ότι έφταιγε το κινητό μου, τελικά πήγα στην Cosmote και βρήκα την υγειά μου.

Marios1508

Πάλι πωλητές είναι και αυτοί. Καλή η γνώση και η επιμόρφωση που λαμβάνουν οι συγκεκριμένοι πωλητές αλλά αν δεν πουλήσουν συνδέσεις, μηδέν στο πηλίκο. Όσο καλά και να ξέρεις τις τεχνολογίες αυτές, αν δεν ξέρεις να κάνεις πωλήσεις, δηλαδή συνδέσεις, υπάρχει πρόβλημα. Και για τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας οι συνδέσεις είναι έσοδα και από τα έσοδα προκύπτουν τα κέρδη.
Υ.Γ: μιλάω από προσωπική εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο.

dimitris

@Κώστας Βλαχάκης για το συγκεκριμένο θέμα ανέβασες ξεχωριστό άρθρο..όπως και για το 4g ιντερνετ όταν βγήκε…Ένα άρθρο όμως όταν κατήργησαν την κάρτα των 5 ευρώ από τα περίπτερα ή όταν έβαλαν ΦΠΑ στις κάρτες κινητής τηλεφωνίας ή για την άποψή μας για τις τιμές των καρτοκινητών και των συμβολαίων ή ένα άρθρο να ρωτάς τον κόσμο αν πιάνει καθόλου σήμα(σήμα για να τηλεφωνική επικοινωνία εννοώ) δεν είδα να ανεβάζεις…Αυτά απασχολούν περισσότερο στον κόσμο από την “ομάδα ίντερνετ” . Το συγκεκριμένο άρθρο όλοι μας το έχουμε δει χίλιες φορές και στις διαφημίσεις στην τηλεόραση.

page

@dimitris

+1

Gabriel

πιστευω κανονάτας κριτική σε κάτι είναι για καλό όμως δεν θα πωτίποτα αρνητικό πλέον γιατί δυστυχώς ζούμε σε μια κινωνία που θέλουμε να ακούμε ότι μας συμφέρει. απλά θα πω μόνο ότι λυπαμαι που εσβησες το σχόλιο μου από το facebook όταν σχολιασα αρνητικα για την vodafone στο ίδιο θέμα.

GiannisMix

και απο εμενα +1 στους @Gabriel και @dimitris

Κώστας Βλαχάκης

dimitris, Παραθέτω 5 άρθρα που έχουμε δημοσιέυσει τους τελευταίους 2 μήνες και κριτική κάνουμε και τα σχόλια σας είναι καταπέλτης χωρίς moderation. Σβήνουμε μόνο όσα περιλαμβάνουν βρισιές.

Vodafone, Cosmote, Wind: 5.49 εκατ. ευρώ πρόστιμα για άρνηση φορητότητας
https://techblog.gr/b2b/vodafone-cosmote-wind-5-million-fines-9876

COSMOTE 4G+ και Vodafone 4G+: Όλοι πρώτοι!
https://techblog.gr/internet/cosmote-4g-vodafone-4g-first-4906

Που πιάνει 4G+ από COSMOTE και Vodafone
https://techblog.gr/b2b/4g-plus-cosmote-vodafone-8271

Ποια έιναι η καλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας [community]
https://techblog.gr/b2b/best-telecom-companies-6510

Το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας VS. To πιο γρήγορο δίκτυο στην Ελλάδα
https://techblog.gr/mobile/vodafone-vs-cosmote-diktyo-greece-3525

Gabriel, Δεν θυμάμαι αυτό που λες. Δεν έχουμε κάνει share το συγκεκριμένο άρθρο στο Facebook.

Παιδιά, επίσης έσβησα 4 σχόλια που έγραφαν σκέτο +1 γιατι ήταν το ίδιο άτομο χρησιμοποιώντας διαφορετικά ονόματα, Popi, Giorgos, Nikos με σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Gabriel

Καταρχήν συγνώμη για δευτερολογία αλλά επειδή δεν θέλω να νομίζει κάποιος ότι είμαι μυθομανής θα πω συγεκριμένα, στις 8-4-2015 ανέβασες μια φωτογραφία στο facebook για την (ομάδα internet vodafone) που είχες βάλει το πρόσωπο σου πάνω στα πρόσωπα από τα παιδιά από την vodafone. εκεί έκανα μια κριτική χωρίς υβριστικό και προσβλητικό τρόπο και σβήστηκε το σχόλιο μου.

Κώστας Βλαχάκης

Gabriel, Αναφέρεσαι λοιπόν σε αυτή την εικόνα https://goo.gl/ZRP0KJ

O Θεός ξέρει τι έγραψες τότε και τώρα το παρουσιάζεις ως σχόλιο “χωρίς υβριστικό και προσβλητικό τρόπο”. Επέτρεψέ μου να μην θυμάμαι τι έγραφες.

Σπυρος

Να δυναμώσετε το σήμα,να μην χρεώνετε την κάρτα σε ένα μήνα να την χρεώνετε σε 6 μήνες την κάρτα και να κάνετε το ίντερνετ πιο γρήγορο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.