OnePlus, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα

Η OnePlus κατάφερε να φτιάξει μια πολύ καλή συσκευή η οποία μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως “flagship killer” όμως δεν κατάφερε να τα πάει καλά με το marketing και τον τρόπο διάθεσης του OnePlus One. Αφού ξεφορτώθηκε το σύστημα προσκλήσεων και θέσπισε νέο σύστημα παραγγελιών, η εταιρεία αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και άνοιξε κανονικό κατάστημα.

Το πρώτο OnePlus Store έκανε εγκαίνια σήμερα στο Πεκίνο, θα υπάρχει δοκιμαστική περίοδος από 1 Δεκεμβρίου και από 20 του ίδιου μήνα θα είναι σε πλήρη λειτουργία. Στα ράφια του έχει φυσικά το OnePlus One μαζί με κάποια αξεσουάρ όπως πίσω καπάκια για το smartphone, ακουστικά, ηχεία κλπ.

Οι πληροφορίες λένε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα καταστήματα στο μέλλον. Αυτό σημαίνει λιγότερο περίπλοκα συστήματα προσκλήσεων για να μπορέσεις να αγοράσεις τη συσκευή. Βέβαια αυτό λειτουργούσε θετικά για την εταιρεία η οποία μπορεί να ελέγξει πόσες συσκευές θα φτιάξει ανάλογα με τη ζήτηση.

Ήδη έχουν ξεκινήσει να ακούγονται οι πρώτες πληροφορίες για το OnePlus 2, και με την κίνηση να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα η OnePlus δείχνει ότι ήρθε για να μείνει.

oneplus physical store, OnePlus, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα

oneplus physical store, OnePlus, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα

oneplus physical store, OnePlus, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανος

Η ερώτηση ωστόσο πρέπει να γίνει… Άραγε χρειάζεσαι πρόσκληση για να μπεις στο μαγαζί?? XD

Δημήτρης

Είμαι περίεργος, από που πήραν την έμπνευση της διακόσμησης και της διάταξης του χώρου; 😛

Tivot

Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει….

Sot11

Και τι πουλάει; Μάλλον ξέρω τι πουλάει, προσκλήσεις για διαγωνισμό στον οποίο μπορείς να κερδίσεις μια πρόσκληση για να δεις απο κοντά το one plus one…

Alex

Μα τι μεγάλο κατάστημα είναι αυτό?!

vasilis

Χαχα πολύ κράξιμο έχει φάει αυτή η εταιρεία,και από εμένα,τώρα δεν είναι flagship killer η τιμή ίσα ίσα είναι λίγο μεγάλη σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά τους εύχομαι τα καλύτερα.
Ποιος δεν θα ήθελε μια εταιρεία με καλά προϊόντα και χαμηλές τιμές να ανέβει,ελπίζω στο επόμενο smartphone που θα βγάλουν να είναι διαθέσιμο σε όποιον το θέλει η έστω προ παραγγελία με εκτιμώμενο χρόνο για το πότε θα το έχεις στο περίπου.
Ώστε να το πάρεις όταν θα είναι flagship killer και όχι midrange killer.

Δημήτρης

χαρίζονται 2 προσκλήσεις για το μαγαζί.Τις κέρδισα στο διαγωνισμό αλλά δε μπορώ να τις χρησιμοποιήσω.Μέχρι να ανοίξουν μεγαλύτερο κατάστημα δέχονται μόνο άτομα κινέζικης και αμερικάνικης υπηκοότητας .

iakovos

καλο κινητο αλλα απροσιτο. παραδοξως μου σταληκε προσκληση με email επειδη ειχα εκδηλωσει ενδιαφερον παλια αλλα μπαινοντας στο site ειπανε οτι δεν στελνουνε ελλαδα. Και ετσι το αφησα. Εξαλλου την δουλεια μου την κανω μια χαρα και με motorolla. Bye bye one plus one

vtag

Το κινητό απίστευτο, το έχω εδώ και μια εβδομάδα! Εάν ψαχτεί κάποιος θα καταλάβει ότι είναι πανεύκολο για να το αποκτήσει κάποιος!! Μην το κράζετε λοιπόν επειδή ζηλεύετε που δεν το έχετε!!!!!
Επί του θέματος: άντε να ανοίξει και κατάστημα στην Ευρώπη με το καλό και προχωράμε γερά για το 2!!!!

Genesis

haters gonna hate always….

τι κράξιμο έλεος…..

συγχαρητήρια στην one plus και μακάρι να μας βγάλει και άλλα τέτοια μοντέλα και χωρίς προσκλήσεις στο μέλλον και στην ίδια χαμηλή τιμή για να το έχουνε όλοι όσοι το θέλουν.

Γιαννης Χανια

Οι περισσότεροι από σας έχετε δει το κινητό μόνο από φωτός άντε και κάνα video…
Εγώ το έχω στη κατοχή μου 2 μήνες και το έχω λατρέψει!!! άμα δε νοιώθετε να ψαχτείτε λίγο, μη κράζετε κάτι που δεν έχετε πιάσει στα χέρια σας! το κινητό είναι πανεύκολο να το αποκτήσετε κι είναι απλά κορυφή. Για τους υπόλοιπους φάτε μάτια ψάρια….

Βαγγέλης

Δε νομίζω να είναι midrange killer με snapdragon 801,3gb ram, 13mpx sensor Sony imx214 64gb internal memory την ώρα που το Sony z3, Galaxy s5, lg g3 έχουν το ίδιο επεξεργαστή χρονισμένο κατα τι λιγότερο. Επίσης μπορεί κανεις εύκολα να το αποκτήσει μέσω invite από Ελλάδα κάνοντας claim anyway την πρόσκληση και δημιουργώντας shipping διεύθυνση στην Γερμανία στο mailboxde.com και έπειτα αποστολή Ελλάδα. Έτσι το πήρα κι εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

vasilis

Δεν διαφωνώ αλλα πλέον δεν είναι flagship killer, παλιά μπορε,ί όταν βγήκε, τώρα όχi.
Ποιος ο λόγος να το πάρεις τώρα όταν υπάρχει Huawei honor 6, xiaomi mi4, meizu mx 4, ZTE z7 max/mini, lenovo vibe x/z,lg g2/g3. Και τα πιο πολλα με κάρτα sd και dual sim γιαυτό και λέω midrange killer γιατί πλέον δεν σκοτώνει τίποτα.
Και μην νομίζεται ότι είμαι Hater η δεν μου αρέσει το τηλέφωνο, ίσα ίσα που προσπάθησα να το πάρω στην αρχή με την κανονική τιμή στα 349 δολλάρια, και μου ήρθε και invte πρίν λίγο καιρό αλλα για τους λόγους που ανέφερα πλέον είναι αργλα για εμένα είμαι ήδη με galaxy s5 με 380 δολλάρια. Και μόνο κάρτα sd slot να υπάρχει βάζεις μια 64/128 κάρτα μέσα και ας έχει μ.ονο 8gb σαν βασική το τηλέφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.