Η Oraton συμμετέχει στο Google Enterprise Professional Program

, Η Oraton συμμετέχει στο Google Enterprise Professional ProgramΗ εταιρία Oraton Simulation Intelligence Technologies ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Google Enterprise Professional Program ως πιστοποιημένος συνεργάτης (certified partner) του Google Earth – Enterprise Geo Products. Η Oraton θα υποστηρίξει τους πελάτες της ετσι ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία μέσω της εφαρμογής του Google Earth στην επιχείρηση τους, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η εταιρία Oraton Simulation Intelligence Technologies παρέχει λύσεις για τον κλάδο της Άμυνας και των Γεωχωρικής Εφαρμογών (Defense Simulation & Geospatial Intelligence), ενώ ακόμη προσφέρει υπηρεσίες στον τομέα των Χωρικών Πληροφοριακών Συστημάτων (Spatial Information Systems – SIS) για οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Η Oraton επικεντρώνεται στον τομέα της παροχής Στρατηγικών και Τεχνικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Strategic and Technical Consulting) και Υπηρεσιών Ενοποίησης Συστημάτων (Systems Integration Services) για την Άμυνα, άλλους προμηθευτές – integrators καθώς και Οργανισμούς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών στην Τηλεπισκόπηση και στην Φωτογραμμετρία.

Δείτε επίσης:
> Η Earth Solutions εφαρμόζει την έκδοση 3 του Google Earth Enterprise
> Βιντεοπροβολέας Optoma HD80 με HDMI v1.3 και ανάλυση Full HD
> Κωδικός: Home Cinema – Διάβασε πριν αγοράσεις

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.