Κοινό brand OTE και COSMOTE

Στην καθιέρωση μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας προχωράει, μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Όμιλος ΟΤΕ. Ενώνοντας τις δυνάμεις του OTE και της COSMOTE, η μάρκα COSMOTE, με ανανεωμένο, μοντέρνο λογότυπο που αναδεικνύει την παρουσία του ΟΤΕ, θα «ντύσει» σύντομα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου σε σταθερή, κινητή και internet.

Με το νέο εμπορικό σήμα, οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν ολοκληρωμένες, αναβαθμισμένες και καινοτόμες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους, με απλό, κατανοητό και ενιαίο τρόπο. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ θα συνεχίσουν να αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία πλέον εμπορική ονομασία.

Η προετοιμασία για το επερχόμενο rebranding, από την απλοποίηση των διαδικασιών που αφορούν στον πελάτη έως τη διαμόρφωση των εμπορικών προτάσεων, είναι ήδη σε εξέλιξη. Το λανσάρισμα του κοινού εμπορικού σήματος θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Update: Αυτό είναι το νέο λογότυπο.
ipad, Κοινό brand OTE και COSMOTE

ipad, Κοινό brand OTE και COSMOTE

ipad, Κοινό brand OTE και COSMOTE

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός Βασίλης

δεν θα λεγετε πλεον οτε η cosmote θα εχει ενα ονομα brand name cosmote καλο ακουγετε να βελτιωσουνε το σημα cosmote 4G 4G+ 4G++ να χαμηλωσετε τις τιμες και να φερετε το LTE CAT 12 που εχει o snapdragon 820 να πιανουμε μεγαλες ταχυτητες με μεγαλα πακετα δεδομενων και να ειναι φθηνα οχι να ειναι πανακριβη και να τσιγκουνεβετε να δωσει πακετα δεδομενων υψηλες ταχυτητες και για wifi να δωσει υψηλες ταχητητες

One

Μήπως το νέο όνομα θα είναι Volkswagen?? LOL

Iraklis

@One πες τα ρε φιλε, ήρθαν οι γερμαναραδες και φέρανε τον ΟΤΕ στον 21ο αιώνα, μια χαρά θα ήμασταν σήμερα με dial up.

NZ

Φίλτατε @Βασίλη! Οι τιμές για τη σταθερή τηλεφωνία δε νομίζω να πέσουν. Μην ξεχνάς ότι ο ΟΤΕ είναι ο βασικός πάροχος γραμμών και οι τιμές του καθορίζονται από την επιτροπή ανταγωνισμού. Διαφορετικά θα ήταν πιο φτηνός σε πληροφορώ.
Όσο αφορά την κινητή, κάνει και καλές προσφορές κατά καιρούς.

GEO 19

Μένω Στοκχόλμη και έχω κάθε μήνα 300 κορόνες λογαριασμό(περίπου 32 ευρω) και μιλάω απεριοριστα προς όλα τα κινητα-και υπάρχουν 12 εταιρίες κινητής-προς σταθερά και sms και 24 GB Internet.Επίσης έχουν καταργηθεί τα συμβόλαια.Που σημαίνει οτι μπορείς ν’αλαξεις εταιρία οπότε θες.Αυτές είναι προσφορές.Αυτά που ισχύουν στην Ελλάδα είναι να μην πω τι.Αλλά καλά κάνουν αφού βρίσκουν.

Agnostos13

Νομιζω οτι επειδη εχει την απολυτη πλειοψηφια των συνδρομητων >50% εχει περιορισμους απο την ΕΕΕΤ στις προσφορες που μπορει να βαλει για να μην δημιουργει αθεμητο ανταγωνισμο στους μικροτερους…

Mary

Ρε κοσμοτε οταν σου είπαν να φτιάξεις το σημα σου δεν εννοούσαν το εμπορικό!

Και παρεπιπτόντως το καινουριο εμπορικό σου σημα θα ταίριαζε ότι πρεπει με την δεκαετία του 2000! Για αυτη την δεκαετία εντελώς άκυρο…

Goal123

Σαν απορρυπαντικο Ariel είναι.

Kostas

χαχα ναι, τώρα με μια ταμπλέτα ΚΟΣΜΟΤΕΞ καθαρίζει 10 κιλά ρούχα χρωματιστά λευκά και μαυρα..

Αλεξανδρος

Εγώ βλέπω ότι τα καταστήματα της Wind ειδικά και μετά της Vodafone είναι ασύγκριτα πιο ωραία και πιο μοντέρνα από τα μαγαζάκια του Γερμανού και της cosmote…Όσο για τις προσφορές, βασίλισσα η WIND.

steliosGR

Σοβαρα τωρα? Δηλαδη ειδαν καμια δεκαρια προτασεις και διαλεξαν αυτο??

torfan

@Alexandros Σε προσφορές καλή είναι αλλά απο σήμα… Χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και cosmote και wind αλλά τα mb της wind στην ουσία μου είναι άχρηστα καθως σπάνια πιανω 3g…

Maja

Όλα αυτά δεν είναι τόσο θετικά, τα τελευταία χρόνια και ο ΟΤΕ και η Cosmote έχουν προσπαθήσει να μαζέψουν συνδρομητές με πολύ χαμηλές προσφορές (πχ What’sUp και OTE TV) και σιγά σιγα μετα να επαναφέρουν τις τιμές πριν τα πάνω. Αυτό δείχνει ότι προσπαθουν να εξαφανίσουν τον ανταγωνισμό και ίσως τα καταφέρνουν με κεφάλαια υποστήριξης απο την Deutsche Telecom. H εμπορική και λειτουργική ενοποίηση είναι ακόμα ενα βήμα προς την κατεύθυνση του μονοπωλίου. Θα σου λέει, αν τα φέρεις όλα – κινητό, σταθερο, ιντερνετ, τηλεοραση – θα έχει τοσο χαμηλή τιμή για 2 χρόνια και μετα σου πατάει την αυξηση και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

User

Άντε να λήξει το συμβόλαιο μου με δαύτους να πάω στην Vodafone! Τραγικό σήμα! Δεν πιάνει ούτε στο κέντρο της Αθήνας. Ούτε καν σπιτι μου μεσα! Με συσκευή για σήμα μονο! Απαράδεκτη εταιρεία!

miou07

@User μην κάνεις και όρκο ότι θα πιάνεις με την vodafone! Συνδρομητής της vod είμαι χρόνια, αλλά στα 2 σπίτια που μένω (μόνιμο και φοιτητικό) σήμα δεν έχω πιάσει ποτέ.. Οι κλήσεις έρχονται σε μηνύματα πλεον. “Είχατε μια κλήση στις… “

Σωστοι

Οντως το σημα παραπεμπει στο πρωτο της και ειναι απο την προηγουμενη δεκαετια
Δευτερον οντως μοιαζει νε ariel και ferry
Τριτον:σας πηρε πολυ να σκεφτειτε αυτο το αναγουλιαστικο σημα απορρυπαντικου??
Τελος: τωρα καταλαβατε πως η λεξη κοσμοτε περιεχει τν λεξη οτε??

ΘΕΟΔΩΡΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ.ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 4/3/2016 ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ 13888 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 16/3/2016 Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΕΧΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΧΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 13888 [ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ] ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΕΡΑΣΑ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ [ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ], ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΟΤΕ? ΟΛΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΩ ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΙΟΣ… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.