ΟΤΕ Χρονοκάρτα, Πιο φτηνά προς το εξωτερικό

Η ΟΤΕ Χρονοκάρτα, η κάρτα προπληρωμένου χρόνου ομιλίας του ΟΤΕ, μειώνει τις τιμές των κλήσεων προς το εξωτερικό και σας δίνει τη δυνατότητα να μιλάτε οικονομικά όλη την ημέρα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς σε Δυτική Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία και με 29 χώρες σε Ανατολική Ευρώπη, Ασία και Αφρική έως και 31/10/2010.

, ΟΤΕ Χρονοκάρτα, Πιο φτηνά προς το εξωτερικό

Με 6 ευρώ μπορείτε να μιλάτε:
– Έως και 290 λεπτά για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστραλία και Κύπρο, καθώς και προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα σε Η.Π.Α. και Καναδά και
έως και 318 λεπτά για κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα σε Ινδία.

Η παραπάνω προσφορά ισχύει για όλες τις αξίες καρτών της ΟΤΕ Χρονοκάρτα, δηλ. 6 ευρώ, 13 ευρώ και 25 ευρώ, που περιλαμβάνουν αντίστοιχα 0,36 ευρώ, 2,5 ευρώ και 5,5 ευρώ επιπλέον δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Η ΟΤΕ Χρονοκάρτα είναι η κάρτα προπληρωμένου χρόνου του ΟΤΕ, με την οποία μπορείτε από οποιαδήποτε σταθερή τονική τηλεφωνική συσκευή, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να πραγματοποιείτε αστικές, υπεραστικές, διεθνείς και προς κινητά κλήσεις, χωρίς να επιβαρύνετε τον λογαριασμό του τηλεφώνου από το οποίο γίνεται η κλήση. Το κόστος κάθε συνδιάλεξης που πραγματοποιείτε, αφαιρείται αυτόματα από το διαθέσιμο ποσό της κάρτας σας. Διατίθεται σε περίπτερα, καταστήματα ψιλικών, στο Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και σε επιλεγμένα super-market.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τον ακριβή χρόνο ομιλίας στις επιμέρους χώρες στο www.oteshop.gr ή με ένα τηλεφώνημα στο 13888.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Ακομα περισσότερα αλλοδαπά που τρίβουν το ακροδάχτυλο στην παντούφλα προβλέπονται στα καρτοτηλέφωνα.

No offence απλα μου ηρθε η εικονα 😛

pablo

xaxaxa.. καλο..

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.