Photovision 2015: Το Techblog χορηγός επικοινωνίας

Πιστή στο ανοιξιάτικο ραντεβού κάθε δύο χρόνια, η PHOTOVISION 2015 μετράει πλέον την ενδέκατη διοργάνωση. Φέτος πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τη στάση “Ανθούπολη” του Μετρό, κατά το χρονικό διάστημα 20-23 Μαρτίου 2015.

Για άλλη μια φορά, η PHOTOVISION θα καλύψει όλους τους τομείς του imaging, καταγράφοντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές και εμπορικές τάσεις στον χώρο της φωτογραφίας και του video. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από κοντά για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Imaging. Αναλυτικότερα οι τομείς ενδιαφέροντος της έκθεσης αφορούν τον φωτογραφικό εξοπλισμό και τα αξεσουάρ για ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση όπως προκύπτουν από τα πιο σύγχρονα μοντέλα των μεγάλων εργοστασίων, εξοπλισμό studio, συστήματα φωτισμού, συστήματα photofinishing, εξοπλισμό εργαστηρίων και minilab, χημικά και αναλώσιμα, εξοπλισμό και αξεσουάρ video για ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση, εργαστήρια επεξεργασίας και εκτύπωσης φιλμ & φωτογραφιών, ενοικίαση εξοπλισμού, ψηφιακά και αναλογικά άλμπουμ, κλασσικές προτάσεις παρουσίασης της φωτογραφίας κ.α.

Συνολικά φέτος συμμετέχουν 70 εταιρείες του κλάδου.

Όπως και στις δέκα προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις η Photovision συνοδεύεται από αξιόλογο παράλληλο πρόγραμμα με φωτογραφικές εκθέσεις, workshops, σεμινάρια, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις φωτογραφικών φορέων.

PHOTOVISION 2015
20-23 Μαρτίου 2015 • Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ :
Παρασκευή 20 Μαρτίου 16:00 -21:00 • Σάββατο 21, Κυριακή 22 Μαρτίου 11:00 – 21:00 • Δευτέρα 23 Μαρτίου 11:00-21:00
Είσοδος ελεύθερη με την προσκόμιση πρόσκλησης
Εισιτήριο/Γενική είσοδος: 3 €

, Photovision 2015: Το Techblog χορηγός επικοινωνίας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos vamvakaris

πως θα βρούμε πρόσκληση για την έκθεση?

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, Εμείς δεν έχουμε για να μοιράσουμε. Επικοινώνησε με τους διοργανωτές. Η είσοδος είναι 3 ευρώ. https://photovision.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,

Business Samsung

Η Samsung θέλει να μπει στο mobile banking με «super app» τύπου WeChat

H Samsung εργάζεται στο να ξεκινήσει ένα «super app» για mobile banking σε συνεργασία με μια μεγάλη τράπεζα της Νότιας Κορέας