Παρασκευή
13/03/2015

Photovision 2015: Το Techblog χορηγός επικοινωνίας

Πιστή στο ανοιξιάτικο ραντεβού κάθε δύο χρόνια, η PHOTOVISION 2015 μετράει πλέον την ενδέκατη διοργάνωση. Φέτος πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τη στάση “Ανθούπολη” του Μετρό, κατά το χρονικό διάστημα 20-23 Μαρτίου 2015.

Για άλλη μια φορά, η PHOTOVISION θα καλύψει όλους τους τομείς του imaging, καταγράφοντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές και εμπορικές τάσεις στον χώρο της φωτογραφίας και του video. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από κοντά για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Imaging. Αναλυτικότερα οι τομείς ενδιαφέροντος της έκθεσης αφορούν τον φωτογραφικό εξοπλισμό και τα αξεσουάρ για ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση όπως προκύπτουν από τα πιο σύγχρονα μοντέλα των μεγάλων εργοστασίων, εξοπλισμό studio, συστήματα φωτισμού, συστήματα photofinishing, εξοπλισμό εργαστηρίων και minilab, χημικά και αναλώσιμα, εξοπλισμό και αξεσουάρ video για ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση, εργαστήρια επεξεργασίας και εκτύπωσης φιλμ & φωτογραφιών, ενοικίαση εξοπλισμού, ψηφιακά και αναλογικά άλμπουμ, κλασσικές προτάσεις παρουσίασης της φωτογραφίας κ.α.

Συνολικά φέτος συμμετέχουν 70 εταιρείες του κλάδου.

Όπως και στις δέκα προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις η Photovision συνοδεύεται από αξιόλογο παράλληλο πρόγραμμα με φωτογραφικές εκθέσεις, workshops, σεμινάρια, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις φωτογραφικών φορέων.

PHOTOVISION 2015
20-23 Μαρτίου 2015 • Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ :
Παρασκευή 20 Μαρτίου 16:00 -21:00 • Σάββατο 21, Κυριακή 22 Μαρτίου 11:00 – 21:00 • Δευτέρα 23 Μαρτίου 11:00-21:00
Είσοδος ελεύθερη με την προσκόμιση πρόσκλησης
Εισιτήριο/Γενική είσοδος: 3 €

PhotoVision 2015

Μάθε για:

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η tasos vamvakaris λέει:

    πως θα βρούμε πρόσκληση για την έκθεση?

  2. Καλησπέρα, Εμείς δεν έχουμε για να μοιράσουμε. Επικοινώνησε με τους διοργανωτές. Η είσοδος είναι 3 ευρώ. http://photovision.gr

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.