Στο PlayStation βασίζεται πλέον η Sony

Με δυνατό χαρτί την ονομασία του PlayStation, κάνει τα επόμενα βήματα της η Sony. Ύστερα από τις εξελίξεις στη Sony Mobile και με την εταιρία να αποκτά έσοδα κυρίως από το PlayStation 4, η Sony αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την αγάπη του κοινού για την κονσόλα της μετονομάζονται τις υπηρεσίες βίντεο και μουσικής από το Sony Entertainment Network σε PlayStation Video και PlayStation Music.

Αν και το PlayStation Network δημιουργήθηκε ως hub για online gaming και άλλο ψηφιακό περιεχόμενο, η Sοny θέλει να επεκτείνει τις δυνατότητές του προσθέτοντας ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα και μουσική. Όλα αυτά συμβαίνουν λίγο αργότερα, αφότου η Sony ανακοίνωσε την συνεργασία της με το Spotify για να δημιουργήσουν το PlayStation Music, κάτι το οποίο θα βάλει τέλος στο Music Unlimited της εταιρίας.

Τοποθετώντας όλες της τις υπηρεσίες κάτω από την ίδια στέγη, η Sony βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με αντίστοιχες υπηρεσίες όπως το Netflix και το Google Play, έχει όμως προβάδισμα λόγω της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας που έχει το PlayStation.

Το PlayStation Video, μοιάζει με τον προκάτοχό του, Video Unlimited και προσφέρει περισσότερες από 200.000 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές είτε για αγορά, είτε για ενοικίαση. Διαφέρει βέβαια από το video-streaming Crackle, το οποίο διαθέτει περισσότερο δωρεάν περιεχόμενο.

Η μουσική υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη αυτή την άνοιξη, πρώτα για το PlayStation και έπειτα για τα Sony Xperia smartphones και tablets.

Σύμφωνα με στατιστικές της ίδιας της εταιρίας, το PlayStation Network και το Sony Entertainment Network προσμετρούν πάνω από 64 εκατ. ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

PlayStation Sony, Στο PlayStation βασίζεται πλέον η Sony

Πηγή

Χριστίνα Μόραλη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Genesis

είναι λογικό είναι καλύτερο προϊών που έχει προσφέρει ποτέ η sony και είναι και πολύ καλό.

αλλά πρέπει να συνεχίσει να είναι έτσι το προϊών της γιατί από πίσω είναι μια microsoft που άμα δει ένα μικρο στραβοπάτημα θα το εκμεταλλευτή είδη με το direct x 12 στο xbox one τα γραφικά γίνονται καλύτερα και πλησιάζει όλο και ποιο πολύ.

manolinio7

H ΣΟΝΥ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ..!!! ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.