Σεμινάριο με θέμα το ελληνικό start-up οικοσύστημα από το EMEA.gr και τα Public

Τα Public, ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής και σε συνεργασία με το επιχειρηματικό – οικονομικό portal EMEA.gr παρουσιάζουν μια σειρά από σεμινάρια για startup επιχειρήσεις και επιχειρηματίες. Κάθε δεύτερη Τρίτη, καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και μέλη του start-up οικοσυστήματος θα δίνουν απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Τι είναι τελικά οι start-ups; Πώς διαφοροποιούνται από τις παραδοσιακές επιχειρήσεις; Πώς ιδρύει κάποιος µια start-up; Είναι αρκετή μια έξυπνη ιδέα ή χρειάζονται κι άλλες προϋποθέσεις; Πώς και πού μπορεί κανείς να αναζητήσει χρηµατοδότηση;

Την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου στις 19.00, ο Δημήτρης Τσίγκος, ιδρυτής του επιχειρηματικού οικοσυστήματος Virtual Trip και πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων (HSA) και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών (YES), σας περιμένει στο πρώτο σεμινάριο για startups στην αίθουσα εκδηλώσεων, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος.

Ο Δ. Τσίγκος, ως ένα από τα παλαιά μέλη του λεγόμενου startup “οικοσυστήματος” στην Ελλάδα, θα αναφερθεί στην ίδρυση της πρώτης τεχνολογικής startup εταιρείας στην Ελλάδα, αλλά και στις εξελίξεις που καταγράφει η ελληνική και η ευρωπαϊκή startup σκηνή της Ευρώπης.

Τα Public και το EMEA.gr σας προσκαλούν την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος στο πρώτο σεμινάριο εξοικείωσης με το “οικοσύστημα” των startup επιχειρήσεων.

Το εισιτήριο είναι 6 ευρώ ανά σεμινάριο και εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα Public και από το https://tickets.public.gr.

, Σεμινάριο με θέμα το ελληνικό start-up οικοσύστημα από το EMEA.gr και τα Public

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ;

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΩΣΤΑ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.

Business Vodafone Public

Vodafone Ελλάδας και Public μαζί: Νέα στρατηγική συνεργασία με shop-in-shop

Με τη νέα συνεργασία Vodafone Ελλάδας και Public, δημιουργείται για τον καταναλωτή ένα νέο οικοσύστημα με στόχο να καλύψει τις συνολικές του ανάγκες μέσα από μοναδικές προσφορές.

Business Public

Public Group: Αύξηση κερδοφορίας για το #1 Omni-Retail οικοσύστημα

Επιτυχημένη συγχώνευση με τη MediaMarkt και τη δημιουργία του πρωτοποριακού concept “Public + home”, με τις πωλήσεις των οικιακών συσκευών να ξεπερνούν το 20% του συνολικού τζίρου.

Business Public

Public: Η απάντηση μετά το πρόστιμο για τις πλασματικές εκπτώσεις

Σε συνέχεια του πρόστιμου που επιβλήφθηκε στα Public ύψους 520.000 ευρώ για πλασματικές τιμές στις εκπτώσεις η εταιρεία εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί.