Trade ‘n’ Save, μόνο στα καταστήματα Public!

Οι εποχές είναι δύσκολες αλλά η αγάπη και η όρεξη για τεχνολογία μεγάλη. Τι σκοπεύεις να κάνεις όταν βλέπεις σε διαφημίσεις γύρω σου αυτό το νέο smartphone με τις εξελιγμένες δυνατότητες και την τέλεια κάμερα, όταν ξέρεις ότι εκείνο το έγχρωμο πολυμηχάνημα που είδες στα περιοδικά θα προσθέσει λειτουργικότητα και χρώμα στο γραφείο σου ή όταν έμαθες ότι ο διπλανός σου στο σχολείο πήρε νέο laptop με μεγαλύτερη οθόνη για να κάνει ευκολότερα το διάβασμά του;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφτείς ένα κατάστημα Public και να επιστρέψεις τις παλιές σου συσκευές τεχνολογίας! Trade ‘n’ Save, μόνο στα καταστήματα Public!

, Trade ‘n’ Save, μόνο στα καταστήματα Public!

Τα καταστήματα Public διευρύνουν το αποκλειστικό πρόγραμμα Trade ‘n’ Save που γνωρίσαμε πρόσφατα για τα κινητά τηλέφωνα και το επεκτείνουν σε ακόμα τέσσερις προϊοντικές κατηγορίες laptops-netbooks, tablets, iPod’s και κονσόλες video games.

Επιστρέφοντας τα παλιά σου προϊόντα τεχνολογίας όσα και αν είναι αυτά έως και δύο ετών παλιά (τα laptops μπορούν να είναι έως και τέσσερα έτη παλιά) μπορείς να τα ανταλλάξεις με καινούρια ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας, απλά καταβάλλοντας το επιπλέον αντίτιμο. Ενδιαφέρον;!

Ακόμα και αν δεν έχεις αποφασίσει σήμερα τι θέλεις να αγοράσεις, μπορείς να επιστρέψεις την παλιά σου συσκευή και να κρατήσεις την έκπτωση διαθέσιμη για έναν ολόκληρο μήνα! Κάτι θα έχεις αποφασίσει έως τότε ότι χρειάζεσαι από τα καταστήματα Public και μέσα από μια γκάμα 500.000 διαφορετικών προϊόντων.

Μπορείς να επιστρέψεις όσες συσκευές τεχνολογίας και αν θέλεις. Για παράδειγμα έχεις ακόμα εκείνο το σχολικό laptop που σου δώσανε το 2009 δωρεάν, ενώ και το σημερινό σου κινητό αισθάνεσαι ότι θέλει αντικατάσταση; Πας στα καταστήματα Public, ένας ειδικός θα κάνει εκτίμηση των συσκευών σου και θα σου επιστρέψει με μορφή κουπονιού τη συνολική έκπτωση που θα έχεις για επόμενη αγορά από τα καταστήματα Public. Σημαντικό είναι ότι το κουπόνι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν έκπτωση και στις προσφορές που τρέχουν κατά καιρούς, επιτυγχάνοντας δηλαδή ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στις ήδη μειωμένες τιμές των προσφορών.

Μπορείς να επιστρέψεις τα πάντα στα καταστήματα Public ακόμα και μοντέλα Ελλήνων κατασκευαστών ηλεκτρονικών συσκευών όπως για παράδειγμα Turbo-X, δηλαδή ότι μπαίνει στην πρίζα και παίρνει μπαταρίες, από κινητά, laptops-netbooks, tablets, κονσόλες video games και iPod’s. Επιστρέφεις όσα τεμάχια θέλεις, παλαιότητας τεσσάρων ετών για τα laptop και δύο ετών για τις υπόλοιπες συσκευές, και παίρνεις το κουπόνι σου με το συνολικό ποσό που θα έχεις για έκπτωση την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι από τα καταστήματα Public. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις εκείνη τη στιγμή κάτι. Η διάρκεια του κουπονιού ισχύει για ένα ολόκληρο μήνα!

Trade ‘n’ Save, μόνο στα καταστήματα Public!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.

Business Vodafone Public

Vodafone Ελλάδας και Public μαζί: Νέα στρατηγική συνεργασία με shop-in-shop

Με τη νέα συνεργασία Vodafone Ελλάδας και Public, δημιουργείται για τον καταναλωτή ένα νέο οικοσύστημα με στόχο να καλύψει τις συνολικές του ανάγκες μέσα από μοναδικές προσφορές.

Business Public

Public Group: Αύξηση κερδοφορίας για το #1 Omni-Retail οικοσύστημα

Επιτυχημένη συγχώνευση με τη MediaMarkt και τη δημιουργία του πρωτοποριακού concept “Public + home”, με τις πωλήσεις των οικιακών συσκευών να ξεπερνούν το 20% του συνολικού τζίρου.

Business Public

Public: Η απάντηση μετά το πρόστιμο για τις πλασματικές εκπτώσεις

Σε συνέχεια του πρόστιμου που επιβλήφθηκε στα Public ύψους 520.000 ευρώ για πλασματικές τιμές στις εκπτώσεις η εταιρεία εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί.