Publicafé | Επέλεξε την Eurotel και το RES 3700 για το Σύνταγμα

, Publicafé | Επέλεξε την Eurotel και το RES 3700 για το ΣύνταγμαΗ Eurotel Hospitality ανακοινώνει ότι το Cafe που λειτουργεί μέσα στο νέο κατάστημα της γνωστής ελληνικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας Public στην Πλατεία Συντάγματος, επέλεξε τη λύση Res 3700 καθώς και το Materials Control (MC), της κορυφαίας εταιρείας στον κόσμο στον τομέα της, Micros-Fidelio για τη διαχείριση της αποθήκης αλλά και του υλικού τους.

Η λύση Micros Res Version 4.0, αποτελεί ένα σύγχρονο, εύκολο στη χρήση εργαλείο για μείωση του κόστους λειτουργίας, αυτοματοποίηση και ελέγχου των λειτουργιών μιας επιχείρησης. Η τερματική συσκευή είναι εύκολη στο χειρισμό με οθόνη αφής και εργονομική σχεδίαση. Το λογισμικό είναι ιδανικό για την front και back office διαχείριση κάθε χώρου εστίασης, από ένα μικρό εστιατόριο ή cafe, μέχρι παγκόσμιες αλυσίδες και ξενοδοχεία. Το Micros Res Version 4.0 βοηθά τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και κερδοφόρες, προσφέροντας συγχρόνως καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους. Η λύση δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συντάσσονται ολοκληρωμένες αναφορές (reports) με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για ολοκληρωμένο έλεγχο και αξιολόγηση των εξόδων μιας επιχείρησης.

Το λογισμικό Materials Control (MC) προσφέρει στην επιχείρηση χρήσιμα εργαλεία για την παραγγελιοληψία, την αποθήκευση, καθώς και την έκδοση λογαριασμών των προϊόντων, ενώ συνδέεται άμεσα με τα συστήματα ταμείων της Micros. H back office διαχείριση που προσφέρει δίνει στην επιχείρηση δυνατότητες αποθήκευσης όλων των απαραίτητων δεδομένων για τα προϊόντα και τις πρώτες ύλες, καθώς και για τον έλεγχο των προς πώληση ειδών, αλλά και του προσωπικού.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.

Business Vodafone Public

Vodafone Ελλάδας και Public μαζί: Νέα στρατηγική συνεργασία με shop-in-shop

Με τη νέα συνεργασία Vodafone Ελλάδας και Public, δημιουργείται για τον καταναλωτή ένα νέο οικοσύστημα με στόχο να καλύψει τις συνολικές του ανάγκες μέσα από μοναδικές προσφορές.

Business Public

Public Group: Αύξηση κερδοφορίας για το #1 Omni-Retail οικοσύστημα

Επιτυχημένη συγχώνευση με τη MediaMarkt και τη δημιουργία του πρωτοποριακού concept “Public + home”, με τις πωλήσεις των οικιακών συσκευών να ξεπερνούν το 20% του συνολικού τζίρου.

Business Public

Public: Η απάντηση μετά το πρόστιμο για τις πλασματικές εκπτώσεις

Σε συνέχεια του πρόστιμου που επιβλήφθηκε στα Public ύψους 520.000 ευρώ για πλασματικές τιμές στις εκπτώσεις η εταιρεία εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί.