Pylones | φέρνει την riverbed στην Ελλάδα

, Pylones | φέρνει την riverbed στην ΕλλάδαH Pylones Hellas AE ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με την αμερικανική Riverbed Technology, μία από τις μεγαλύτερες και πλέον καινοτόμες εταιρείες στο χώρο των εφαρμογών διαχείρισης εφαρμογών σε δίκτυα WAN (Wide Area Networks), προσφέροντας προηγμένες λύσεις σε εταιρείες με πολλαπλά σημεία παρουσίας. Βάσει της συμφωνίας, η Pylones Hellas είναι σε θέση να διαθέτει και να υποστηρίζει την ευρεία γκάμα προϊόντων και λύσεων της Riverbed Technology στην ελληνική αγορά.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμφωνία συνεργασίας με τη Riverbed» επεσήμανε ο Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas. «Πρόκειται για μία κορυφαία εταιρεία στο χώρο του WAN optimization και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες προϊόντα που διαθέτουμε, είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε περισσότερο ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας. Ιδίως εκείνες με παρουσία σε πολυάριθμα σημεία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου».

Η Riverbed έχει γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για τις wide-area data services (WDS) λύσεις της. Τα προϊόντα της Riverbed επιτρέπουν σε μία εταιρεία με ένα ευρύ δίκτυο σημείων πώλησης ή υποκαταστημάτων να μπορεί να διαχειρίζεται τις υποδομές τους κεντρικά και να βελτιώνει σημαντικά την απόδοση τους τόσο όσον αφορά στη συμπεριφορά του δικτύου όσο και τις επιδόσεις των εφαρμογών. Τα προϊόντα της Riverbed έχουν βραβευθεί πολλάκις, ενώ οι γνωστότερες εταιρείες ερευνών, όπως είναι η Gartner και η IDC χαρακτηρίζουν τη Riverbed ως την πλέον καινοτόμα εταιρεία στο χώρο των WDS λύσεων.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Business Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση μπορεί σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με το Wi-Fi

Η ασύρματη φόρτιση είναι μια τεχνολογία που υπάρχει στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι καταναλωτές την γνωρίζουν λόγω των κινητών τηλεφώνων, πολλά από τα οποία μπορούν να φορτίσουν και χωρίς καλώδια.

Business Apple Business

Apple, 35η θέση στη λίστα με τις ιδανικότερες εταιρείες για απασχόληση

Στην ετήσια λίστα με τις “Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία το 2014” που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Glassdoor, οι αναφορές από τους εργαζόμενους στην Apple την τοποθετούν στο νούμερο 35, μια θέση χαμηλότερα σε σχέση με το περσινό έτος, στη λίστα με τις εταιρείες που θεωρούνται σαν ιδανικές για απασχόληση.

Business Business

Innovation Act, Νομοσχέδιο των ΗΠΑ κατά των patent trolls

Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ πέρασε ένα νέο νομοσχέδιο, το Innovation Act, για την προάσπιση των εταιριών τεχνολογίας ενάντια στα patent trolls. Το νέο νομοσχέδιο, απαιτεί από τον ενάγων πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς ο εναγόμενος καταπατεί τις πατέντες του πρώτου. Επίσης αναγκάζει τον ενάγων να κατονομάσει όλες τις πλευρές που έχουν […]