Ανακατασκευασμένες συσκευές τεχνολογίας

50 δολάρια πιο φθηνά πουλάει στην Αμερική τα ανακατασκευασμένα iPhone 5 η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας AT&T. Πρόκεται για iPhone 5 που για κάποιο λόγο οι κάτοιχοίτους τα επιστρέψανε για service και αφού επιδιορθώθηκαν πωλούνται και πάλι στην αγορά. Μιλάμε για συσκευές με έξτρα εγγύηση μερικών μηνών και άριστη εξωτερική εμφάνιση – όχι χτυπημένα – τα οποία λειτουργούν κανονικά.

Έχω αγοράσει και εγώ ανακατασκευασμένη συσκευή από την Καλιφόρνια, refurbished όπως τις ονομάζουν οι Αμερικάνοι. Μια pocket camera Flip Mino HD η οποία δουλεύει κανονικά 20 μήνες μετά σαν καινούργια. Βέβαια την αγόρασα κάτω από την μισή τιμή ενώ εδώ το iPhone 5 έχει μόνο 50$ έκπτωση. Αλλά αυτό έχει σχέση με την ζήτηση.

Το μόνο που πρέπει να “ξεπεράσει” ο καταναλωτής είναι το ότι πρόκειται για μεταχειρισμένο προϊόν. Εγώ πάντως το τόλμησα και δεν βγήκα χαμένος. Θα θέλατε να υπάρχει και αυτή η επιλογή στα μεγάλα καταστήματα πώλησης ειδών τεχνολογίας;

, Ανακατασκευασμένες συσκευές τεχνολογίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teodore88

Γτ κ κατι να σ παθει τωρα και το πας για σερβις, τι νομιζεις οτι θα σ δωσουν?!? Refurbished…. Κανουν μερικες λαλακιες και εκει ομως.. Πχ: ειναι γνωστο οτι ο φακος της καμερας στο λευκο iPhone 4 ειναι διαφορετικος απο του μαυρου.. Και αυτο για να αποφευγεται το oversaturation… Ο μπρο μ εστειλε το λευκο 4αρι του για επισκευη κ πηρε ανακατασκευασμενο, λευκο, αλλα με την καμερα του μαυρου…

nicholas

Εγώ είχα πάρει το 2004 μία φωτογραφική μηχανή από Καναδά Casio 250 ευρώ factory refurbished, και συνεχίζει ακόμα σαν duracell.

elli

μπορειται να πειται απο που μπορω να αγορασω κατι τετοιο!!!!

elli

Σε ευχαριστω πολυ κωστα θα κοιταξω.

κωvσταντινος

μια ερωτηση αλλα αν γινεται να μου την απαντησετε . τα refurbished iphone συγκεκριμενα το iphone 5 τι περιεχει η συσκευη μεσα ? και συμφερει να αγορασει κανεις ?
ευχαριστω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.